Billator Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρώτο μικροπροβληματάκι έντωπίστηκε! Κλέινω το wifi και μετά απο λίγο που κλειδώνει η οθόνη και την ξανανοίγω το wifi είναι πάλι ανοιχτό!!! Αυτό έγινε πολλάκις χωρίς να βρω λύση.....έτσι έχω ένα μείον στο θέμα της μπαταρίας Αν κάποιος άλλος το έχει και βρει λύση στο πρόβλημα ας ενημερώσει....... Κατά 99% είναι πρόβλημα των quick settings, σε κάποιο update θα το φτιάξουν, αυτές οι "παιδικές" ασθένειες είναι κλασικές σε καινουρια κινητά. Δοκίμασε το ίδιο με το να ανοιγοκλείσεις το wifi μέσα από τις ρυθμίσεις Μέχρι να πάρει τα πρώτα OTA updates θα κάνουμε υπομονή με τέτοια κουσούρια. Αν κατεβάσεις ένα απλό widget για να ανοιγοκλείνεις το wifi λογικά και εκείνο θα σου δουλεύει κανονικά. 2
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρώτο μικροπροβληματάκι έντωπίστηκε! Κλέινω το wifi και μετά απο λίγο που κλειδώνει η οθόνη και την ξανανοίγω το wifi είναι πάλι ανοιχτό!!! Αυτό έγινε πολλάκις χωρίς να βρω λύση.....έτσι έχω ένα μείον στο θέμα της μπαταρίας Αν κάποιος άλλος το έχει και βρει λύση στο πρόβλημα ας ενημερώσει....... Το γράφουν και στο myphone αυτό και λένε ότι λύνεται αν απενεργοποιήσεις το wifi από την εξοικονόμηση ενέργειας.
G.makrihairis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το γράφουν και στο myphone αυτό και λένε ότι λύνεται αν απενεργοποιήσεις το wifi από την εξοικονόμηση ενέργειας. Το έκανα αλλά τίποτα.... Κατά 99% είναι πρόβλημα των quick settings, σε κάποιο update θα το φτιάξουν, αυτές οι "παιδικές" ασθένειες είναι κλασικές σε καινουρια κινητά. Δοκίμασε το ίδιο με το να ανοιγοκλείσεις το wifi μέσα από τις ρυθμίσεις Μέχρι να πάρει τα πρώτα OTA updates θα κάνουμε υπομονή με τέτοια κουσούρια. Αν κατεβάσεις ένα απλό widget για να ανοιγοκλείνεις το wifi λογικά και εκείνο θα σου δουλεύει κανονικά. Τζίφος!!!
Billator Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το έκανα αλλά τίποτα.... Τζίφος!!! Μάλιστα...Δοκίμασες καμιά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;
G.makrihairis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλιστα...Δοκίμασες καμιά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; όχι....έχω φτιάξει λογαριασμούς,εφαρμογές κ.τ.λ ΠΑΛΙ, και στο σπίτι δεν έχω wifi για να τα ξαναπεράσω...
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Για το θέμα με το wifi λένε δίπλα ότι θα φτιάξει με το πρώτο update, το ίδιο έγινε και με το απλό ht17. 2
Apos74 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως παιδια και εγω που το δουλεψα λιγο, τα χρωματα δεν ειναι τοσο ζωντανα οσο το Coolpad F1 που εχω εδω και 2 χρονια. Ειναι λιγο πιο ξεθωριασμενα. Ενταξει οχι οτι περιμενα να ειναι καλυτερο απο αυτο που ηδη εχω αλλα νομιζα οτι θα ειχαν περιπου ιδια οθονη. Για δευτερο κινητο ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του!
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως παιδια και εγω που το δουλεψα λιγο, τα χρωματα δεν ειναι τοσο ζωντανα οσο το Coolpad F1 που εχω εδω και 2 χρονια. Ειναι λιγο πιο ξεθωριασμενα. Ενταξει οχι οτι περιμενα να ειναι καλυτερο απο αυτο που ηδη εχω αλλα νομιζα οτι θα ειχαν περιπου ιδια οθονη. Για δευτερο κινητο ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του! Αν το βάλεις δίπλα από κανένα s7 θα φαίνεται σαν ασπρόμαυρο ε; 1
Pseudonumo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Αν το βάλεις δίπλα από κανένα s7 θα φαίνεται σαν ασπρόμαυρο ε; Με τον υπερκορεσμό που χουν τα samsung όλα δίπλα τους μοιάζουν ωχρά Αν και ρυθμίζεται οπότε όλα καλά. 1
Apos74 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Αν το βάλεις δίπλα από κανένα s7 θα φαίνεται σαν ασπρόμαυρο ε; Δεν εχω S7 για να το συγκρινω αλλα υποθετω οτι θα ειναι μεγαλη η διαφορα. Αν και το Coolpad (απ'οτι λενε) εχει απο τις καλυτερες οθονες σε σχεση με πιο ακριβα κινητα. Anyway, για 52 ευρω αξιζει και με το παραπανω! 1
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι εννοείται, πλάκα κάνω! Εγώ στα 63 το πήρα και πάλι πιστεύω ότι αξίζει. Ακόμα και στην κανονική του τιμή vfm πρέπει να είναι! 2
G.makrihairis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά σήμερα και μετά απο αρκετές προσπάθειες,άνοιξα πάλι την εφαρμογή Διαχείριση Εξοικονόμησης Ενέργειας και τελικά το wifi έκλεισε!(Μάλλον κάτι δεν έκανα καλά-ίσως όχι). Το θέμα είναι ότι το wifi παραμένει συνέχεια κλειστό ότι και να κάνω,όσο έχω ανοιχτή την Διαχείριση Εξοικονόμησης Ενέργειας! Άρα μιλάμε για μια λύση ανάγκης και όχι όπως θα έπρεπε να λειτουργεί κανονικά το τηλέφωνο...
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά σήμερα και μετά απο αρκετές προσπάθειες,άνοιξα πάλι την εφαρμογή Διαχείριση Εξοικονόμησης Ενέργειας και τελικά το wifi έκλεισε!(Μάλλον κάτι δεν έκανα καλά-ίσως όχι). Το θέμα είναι ότι το wifi παραμένει συνέχεια κλειστό ότι και να κάνω,όσο έχω ανοιχτή την Διαχείριση Εξοικονόμησης Ενέργειας! Άρα μιλάμε για μια λύση ανάγκης και όχι όπως θα έπρεπε να λειτουργεί κανονικά το τηλέφωνο... Υπομονή για το πρώτο update... Σήμερα ήρθε και το δικό μου! Δεν έχω ανοίξει ακόμα τη συσκευασία, πιστεύω να είναι όλα οκ! edit, συσκευασία τέλεια. Σαν πρώτη αίσθηση, μέγεθος, βάρος, κράτημα πολύ ωραίο μου φαίνεται! 2
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Για 160 χαρακτήρες στα sms τι κάνουμε; Λείπω καιρό από το android!
Προτεινόμενες αναρτήσεις