G.makrihairis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ήρθε χθές και το δικό μου από geek!!! Δεν το έχω ανοίξει και πιάσει ακόμα στα χέρια μου λόγο του ότι λοιπο για λίγες μέρες αλλά το κινητό είναι είδη στο σπίτι!!! Αύριο το πολύ μεθαύριο θα το έχω δοκιμάσει και θα αναφέρω νέα... 1
afairesths Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Πρωτη φορα θα παραλαβω με σουηδικο ταχυδρομιο , τελικα δεν ειναι και τοσο αργο .... https://snag.gy/GvCspb.jpg 1
Agathoklis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Πρωτη φορα θα παραλαβω με σουηδικο ταχυδρομιο , τελικα δεν ειναι και τοσο αργο .... https://snag.gy/GvCspb.jpg ΘΑΥΜΑ ! θαυμα!! τι να σου πω... εχω φαει κατι 50ημερα με σουηδκο.... λογικα θα φανει αργοτερα ή αυριο και μενα 5/9 εφυγε απο Σουηδια... αντε να δουμε! 1
Apos74 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 ΘΑΥΜΑ ! θαυμα!! τι να σου πω... εχω φαει κατι 50ημερα με σουηδκο.... λογικα θα φανει αργοτερα ή αυριο και μενα 5/9 εφυγε απο Σουηδια... αντε να δουμε! Εμενα σημερα εφτασε Ελλαδα. 5/9 εφυγε και μενα απο Σουηδια. Αντε να δουμε ποτε θα το παραλαβω εδω Σαλονικα. Μαλλον απο Δευτερα. 1
afairesths Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μια απο τα ιδια , πιστευω και εγω Δευτερα θα παραλαβω γιατι μενω Χανια Οριστε και ενα review που βρηκα με ενα search στο youtube για οποιον το περιμενει ή σκεφτεται να το παρει Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2016 από afairesths 3
ioann1s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Και εμένα 26161 έγραψε το antutu μετά από εγκατάσταση των εφαρμογών μου. So far είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτό το budget smartphone. Για παπούδες γιαγιάδες κτλ και το απλό HT17 αρκεί αλλά τα παραπάνω Gb του ΗΤ17 pro κάνουν τη διαφορά όταν βάλεις +60 apps. Κρίμα που του λείπει η πυξίδα και το γυροσκόπιο. 2
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Και εμένα 26161 έγραψε το antutu μετά από εγκατάσταση των εφαρμογών μου. So far είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτό το budget smartphone. Για παπούδες γιαγιάδες κτλ και το απλό HT17 αρκεί αλλά τα παραπάνω Gb του ΗΤ17 pro κάνουν τη διαφορά όταν βάλεις +60 apps. Κρίμα που του λείπει η πυξίδα και το γυροσκόπιο. Στο kimovil δίνει 36! 1
ziggywas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Παρέλαβα κι εγώ χτες. Χωρίς να έχω ιδιαίτερη εμπειρία σε Android συσκευές (iPhone χρήστης εδώ και χρόνια), νομίζω ότι η συσκευή είναι ο ορισμός του VFM στα 55 Ευρώ. Μια χαρά συσκευή για το μέσο χρήστη, και περιλαμβάνει και θήκη + 2 screen protectors στο κουτί! 2
Agathoklis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 ηρθε σημερα... απο μια 15 λεπτη ματια που εριξα ειναι εξαιρετικο για τα λεφτα του και οχι μονο.... μπραβο και ελπιζω να με βγαλει ασπροπροσωπο οταν θα το χρειαστω...(ρεζερβα) 2
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Χαίρομαι που δεν έχει γράψει κανένας κάτι αρνητικό! Έφτασε Ελλάδα και το δικό μου! 1
G.makrihairis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μια απο το ίδια....vfm σίγουρα!!!Στα 60 και κάτι ευρώ δεν νομίζω ότι υπάρχουν παρόμοια κινητά κυριώς απο Ελλάδα μεριά αλλά και απο έξω!! Ωραιά χρώματα,ωραίο ντιζάιν,λεπτή συσκευή(ειδικά για 5,5΄)!!! Δεν το έχω δουλέψει αρκετά για να βρω κάτι αρνητικό....... Καλορίζικο σε όλους που το έλαβαν αλλά και θα το έχουν σε λίγο καιρό.....μέχρι το επόμενο vfm κινητό που απ΄ότι δείχνει δεν είναι πολύ μακριά!!! 1
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν το δουλέψετε λίγες μέρες γράψτε και πως πάει από μπαταρία, λένε ότι αυτός ο επεξεργαστής τα πάει καλά! 1
Rockavlon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν το δουλέψετε λίγες μέρες γράψτε και πως πάει από μπαταρία, λένε ότι αυτός ο επεξεργαστής τα πάει καλά! Με τη πρωτη φορτιση απο χθες στις 4 το μεσημερι μεχρι τωρα ειναι στο 18% με 4 30 ωρες On screen και wi fi συνεχεια ανοικτο εκτος απο κανα 3ωρο που ειχα το 3g. 1
Billator Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Με τη πρωτη φορτιση απο χθες στις 4 το μεσημερι μεχρι τωρα ειναι στο 18% με 4 30 ωρες On screen και wi fi συνεχεια ανοικτο εκτος απο κανα 3ωρο που ειχα το 3g. Αν αυτό αληθεύει, τσιμπίσαμε ένα πολύ καλό κινητό Εμένα τα ΕΛΤΑ το κάνουν βόλτες στα Κ.Δ και στα Μ.Δ τους επομένως από δευτέρα 1
G.makrihairis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρώτο μικροπροβληματάκι έντωπίστηκε! Κλέινω το wifi και μετά απο λίγο που κλειδώνει η οθόνη και την ξανανοίγω το wifi είναι πάλι ανοιχτό!!! Αυτό έγινε πολλάκις χωρίς να βρω λύση.....έτσι έχω ένα μείον στο θέμα της μπαταρίας Αν κάποιος άλλος το έχει και βρει λύση στο πρόβλημα ας ενημερώσει....... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις