konstantinosgat Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 καλησπερα οταν παιζω online games θελω να εχω ping σε φυσιολογικα επιπεδα, αλλα το ιντερνετ χρησιμοποιειται και απο τα υπολοιπα μελοι της οικογενειας....(βλεπουν βιντεο και τετοια) πως μπορω να κρατησω το ping σε φυσιολογικα επιπεδα μειωνοντας την ταχυτητα στις υπολοιπες εργασιες? υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει αυτη τη δουλια? (δεν θελω να κλεισω το wi-fi) δεν με πειραζει αν η ταχυτητα στις υπολοιπες εργασιες του ιντερνετ ειναι μηδενικες
Atallos1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Απο οτι καταλαβαινω το bandwitdh δεν ειναι απειρο και για αυτο lagαρεις Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να δεις αν το ρουτερ σου εχει επιλογη να κανεις cap τις ταχυτητες των υπολοιπων συσκευων που ειναι συνδεδεμενες . Αν υπαρχει καποιο pc που χρησιμοποιει το internet μπορεις να εγκαταστησεις το netlimiter και να κανεις cap download/upload . Δεν νομιζω οτι εχεις αλλες επιλογες 1
micos000 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δώσε μερικά νούμερα, π.χ. τι ping έχεις όταν είσαι μόνος και τι όταν είναι και οι υπόλοιποι συνδεμένοι με normal/high usage και πόσο κλειδώνει το router; Δεν είναι πάντως μόνο το ping, αν όλοι στρημάρουν και το badwidth της γραμμής σου είναι χαμηλό τότε είναι και το θέμα της ταχύτητας. Σε pc μπορείς να κάνεις αυτό με το nelimiter, στα tablet και στα κινητά όμως δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Το www.speedtest.net τι σου βγάζει (ping/down/up); δεν με πειραζει αν η ταχυτητα στις υπολοιπες εργασιες του ιντερνετ ειναι μηδενικες Δηλαδή, όταν παίζουμε εμείς όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να καμπουριαστούν:
17 lines of code Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Αν το Ping είναι αυτό που σε απασχολεί μόνο,πάρε το πάροχό σου και ζήτα να μπεις σε fastpath. Να μειώσεις σε κάποιον που βλέπει βίντεο κάτω από 4mbps το εύρος του,θα σε πετάξει από το μπαλκόνι. Και δίκιο θα έχει. 1
soteras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Σε πρώτη φάση τη μοντεμάκι έχεις.Αμα στο μοντεμ σου δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση υπάρχουν στο εμπόριο πολλά φρηνά που μπορείς να ρυθμίσεις το ασύρματο να παίζει πιο χαμηλά αλλά σκέψου αν έιναι πχ στο ασύρματο 3 άτομα και ένας εσύ στον υπολογιστή και τους κόψεις πολύ την ταχύτητα μετά θα κολάει σε αυτούς πολύ.Για αρχή σε τη ταχύτητα συνχρονίζεις?
konstantinosgat Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 λοιπον εχω το παλιο zte του OTE. στο speedtest εβγαλα 30 pings 5 download speed 0.70 upload στα games ομως παιζω με 80-100 σταθερα εχω απλη ADSL γραμμη
soteras Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Σε πρώτη γάση καλό θα ήταν το ΖΤΕ να αλλαχτεί δεν έιναι για πολλά καθώς μπουκώνει πολύ εύκολα.Το TD-W8960N (tp-link) το οποίο έχω επιτρέπει να φτιαάξεις ένα ασύρματο κανάλι στο οποίο να ορίσεις σε τη ταχύτητα θες να παίζει και ολα.Ίσως άμα ζητήσης να παίξεις σε fastpath να φτιάξει το ping σου αλλά χάνεις και λίγο από την ταχύτητα σου δεν χάνεις κάτι όμως να το δοκιμάσει.Έχεις 24αρα γραμμή και παίζεις μόνο με 5?N
konstantinosgat Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 ναι μονο 5.... ειμαι σε αρκετα απομακρισμενη περιοχη αν και παλιοτερα εφτανα 11 αλλα εκανε συνεχεια διακοπες και ζητησα να μου το φτιαξουν... απο τον οτε μονο ευχαριστημενος δεν ειμαι... αλλα εδω που μενω δεν εχω και αλλες επιλογες..
soteras Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Σε ποιά περιοχή είσαι γενικά?Φαντάζομαι καλωδιώσης και όλα τα έχεις τσεκάρει.Επίσης το speedtest δεν αναφέρει την πραγματική ταχύτητα παρά μόνο το μοντεμ στις ρυθμήσεις του την αναφέρει.
micos000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Είναι λογικό να σου δίνει άλλο ping το speedtest και άλλο το παιχνίδι, αφού όταν παίζεις συνδέεσαι σε φορτωμένο σέρβερ ανώ το Ping του st είναι σε καθαρούς σέρβερ.
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 a.fast path απο τον παροχο.το κακο ειναι οτι θα σου κοψει λιγο ταχυτητα και μπορει να κανει πιο ευκολα αποσυνδεση. β.Net limiter στα αλλα pc εκτος αν εχεις ρουτερ που το zte δεν το κανει που οριζεις Limits στο bandwidth στους αλλους. γ.εσυ να εισαι με καλωδιο ethernet Και οχι wireless. δ.αλλαγη το zte. ε.καποια ρουτερ δινουν qos αλλα δεν ειναι παντα ευκολο να το ρυθμισεις. 1
micos000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Για το (γ). Αυτό νομίζω είναι αυτονόητο για έναν gamer που παίζει online fps games και δεν θα έπρεπε καν να το αναφέρουμε. Για το (δ). Ότι και για το (γ). Όποιος θέλει να παίζει με αξιώσεις online δεν κάθεται με το zte. Δύο σχετικά άρθρα... https://levelskip.com/consoles/5-Best-Wireless-Gaming-Routers-for-Heavy-Duty-Gamers http://www.pcgamer.com/best-gaming-router/ . Σε γενικές γραμμές πάμε σε linksys, netgear, d-link, asus κτλ αλλά σε zte??? no-no-no.
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Για το (γ). Αυτό νομίζω είναι αυτονόητο για έναν gamer που παίζει online fps games και δεν θα έπρεπε καν να το αναφέρουμε. Για το (δ). Ότι και για το (γ). Όποιος θέλει να παίζει με αξιώσεις online δεν κάθεται με το zte. Δύο σχετικά άρθρα... https://levelskip.com/consoles/5-Best-Wireless-Gaming-Routers-for-Heavy-Duty-Gamers http://www.pcgamer.com/best-gaming-router/ . Σε γενικές γραμμές πάμε σε linksys, netgear, d-link, asus κτλ αλλά σε zte??? no-no-no. ελα που το γ δεν θεωρειται αυτονοητο δυστυχως.
rfc Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Σε αυτες τις πειπτωσεις πολλαπλων sockets αυτο που εχει προβλημα ειναι το botlleneck στο upload κατα συνθηκη. Δεν εχουν σχεση οι ταχυτητες τα μοντεμς κ.λ.π. Και σε fast path να γυρισει το προβλημα θα το εχει ακριβως οπως και τωρα. Το προβλημα λυνεται σε μεγαλο ποσοστο αν καταφερεις να φτιαξεις καποιο QoS με εξωτερικο ρουτερ συνηθως. Αυτο το εχω εφαρμοσει και σπιτι και στην εταιρεια με mikrotik router με μεγαλη επιτυχια.Εγω παιζω LOL, κατεβαζω με τορρεντς και οι αλλοι βλεπουν video στο utube και δεν εχω το παραμικρο lag στο σπιτι. Ειναι δυσκολο για αρχαριους ομως αλλα απο οτι εχω δει, υπαρχει στο adslgr.com αναλογο φορουμ που βοηθαει αρκετα αν θες να ασχοληθεις. θελεις μερες δουλειας για να επιτυχεις καλο αποτελεσμα. Δυστυχως επειδη οι απαιτησεις τωρα πια εχουν ανεβει πολυ, η χρηση εξωτερικου ρουτερ για πολλαπλες δουλειες ειναι must και εκει θα γυρισουμε ολοι σιγα σιγα.
konstantinosgat Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Σε αυτες τις πειπτωσεις πολλαπλων sockets αυτο που εχει προβλημα ειναι το botlleneck στο upload κατα συνθηκη. Δεν εχουν σχεση οι ταχυτητες τα μοντεμς κ.λ.π. Και σε fast path να γυρισει το προβλημα θα το εχει ακριβως οπως και τωρα. Το προβλημα λυνεται σε μεγαλο ποσοστο αν καταφερεις να φτιαξεις καποιο QoS με εξωτερικο ρουτερ συνηθως. Αυτο το εχω εφαρμοσει και σπιτι και στην εταιρεια με mikrotik router με μεγαλη επιτυχια.Εγω παιζω LOL, κατεβαζω με τορρεντς και οι αλλοι βλεπουν video στο utube και δεν εχω το παραμικρο lag στο σπιτι. Ειναι δυσκολο για αρχαριους ομως αλλα απο οτι εχω δει, υπαρχει στο adslgr.com αναλογο φορουμ που βοηθαει αρκετα αν θες να ασχοληθεις. θελεις μερες δουλειας για να επιτυχεις καλο αποτελεσμα. Δυστυχως επειδη οι απαιτησεις τωρα πια εχουν ανεβει πολυ, η χρηση εξωτερικου ρουτερ για πολλαπλες δουλειες ειναι must και εκει θα γυρισουμε ολοι σιγα σιγα. κατατοπισε με λιγο... στειλε μου καποιο λινκ και τι πρεπει να εχω.... τι πρεπει να πληρωσω για να μην εχω lag;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα