Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.ibm.com/watson/what-is-watson.html

το πιο εντυπωσιακο ειναι ουτε του δινεις πληροφοριες μεσα απο Word - pdf - web pages,μαθαινει το αντικειμενο και μετα κανει διασταυρωσει στοιχειων για την απαντηση.Οπως λεει και η IBM in natural language χωρις καποιος να ξερει προγραμματισμο κτλ.Εντυπωσιακο.

Δημοσ.

Αν ειναι ευτυχια να εισαι αρρωστος και επειδη εχεις χρηματα να γινεσε καλυτερα προτιμω να μην εχω φραγκο και απλα να εχω την υγεια μου.

Το πρόβλημα είναι να είσαι ταπί και να μην έχεις την υγεία σου.

• Like 4
Δημοσ.

paparovic, σήμερα, 01:34

morgan21, on 10 Aug 2016 - 01:01 AM, said:

Αν ειναι ευτυχια να εισαι αρρωστος και επειδη εχεις χρηματα να γινεσε καλυτερα προτιμω να μην εχω φραγκο και απλα να εχω την υγεια μου.

Το πρόβλημα είναι να είσαι ταπί και να μην έχεις την υγεία σου.

• Like 1
Δημοσ.

δεν υπαρχει καλυτερα και χειροτερα, για τον απλουστατο λογο οτι η ασθενεια δεν γνωριζει ποιος ειναι πλουσιος και ποιος φτωχος..!!

αρα το θεμα ειναι να μην σου τυχει...!!!  και φυσικα να προσεχουμε και εμεις οσο μπορουμε....., εννοωντας με προληψη και οχι να περιμενουμε να αρρωστησουμε για να τρεχουμε..!!!

ενας γνωστος μου συνταξιουχος γιατρος, λεει οτι 1 gr προληψης ισουται με 100 τονους θεραπειας.....!!!   .  

• Like 1
Δημοσ.

Μελλοντικά θα είναι υποχρεωτικό οι ιατροί να χρησιμοποιούν υπολογιστή στη διαδικασία της διαφορικής διάγνωσης.

Αυτό σίγουρα θα εξοικονομήσει χρόνο και οικονομικούς πόρους αλλά το κυριότερο θα μειώσει σημαντικά τα ιατρογενή σφάλματα από λάθος διαγνώσεις και θεραπείες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...