savra19 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Καλησπερα σε ολα τα μελη...γενικα δεν εχω γνωσεις πανω στα μηχανακια αλλα θα ηθελα να παρω ενα 125 αυτη την στιγμη για να κινουμε στην πολη γιατι με το αμαξι δεν παλευετε πια.Στην αρχη σκεφτηκα να παρω το daytona sprinter 125 16' με 1350Ε γιατι για παραπανω χρηματα δεν ειμαστε αλλα και αυτα δεν δινονται ετσι ευκολα,οποτε εχω κουσει οτι κυκλοφορουν κατι κινεζικα και πιο οικονομικα αλλα δεν εχω ιδεα πως λεγονται και πια ειναι..οποτε οποιος γνωριζει ας στειλει..(και ναι ξερω το ρητο οτι πληρωνεις παιρνεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 αν και ειπες και μονος σου οτι ξερεις... απλα μακρυα απο κινεζικα... δανεισου ακομα κ απο τοκογλυφο να παρεις κατι καλο... ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ... ακομα και το daytona πολυ καλο ειναι υποψιν αν και υπερβολικος παραπανω... καλυτερα γιαπωνεζικο 10ετιας μεταχειρισμενο(πχ kaze r ) παρά καινουριο κινεζικο... Απλα μην το διανοηθεις.. θα με θυμηθεις...νομιζω Yamaha crypton R , παιζει στα 1600? δεν ειναι ταιραστια διαφορα.. ακομα κ αν το παρεις με 5-6 δοσεις ξερωγω... θα ξενοιασεις φιλικα απο κινεζικα μονο τα lifan ισως κατι να λενε... αλλα και παλι, ουτε στον εχθρο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savra19 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 αν και ειπες και μονος σου οτι ξερεις... απλα μακρυα απο κινεζικα... δανεισου ακομα κ απο τοκογλυφο να παρεις κατι καλο... ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ... ακομα και το daytona πολυ καλο ειναι υποψιν αν και υπερβολικος παραπανω... καλυτερα γιαπωνεζικο 10ετιας μεταχειρισμενο(πχ kaze r ) παρά καινουριο κινεζικο... Απλα μην το διανοηθεις.. θα με θυμηθεις...νομιζω Yamaha crypton R , παιζει στα 1600? δεν ειναι ταιραστια διαφορα.. ακομα κ αν το παρεις με 5-6 δοσεις ξερωγω... θα ξενοιασεις φιλικα απο κινεζικα μονο τα lifan ισως κατι να λενε... αλλα και παλι, ουτε στον εχθρο μου ναι δικιο εχεις απλα με 1600 παιρνεις περιπου δυο κινεζικα μετα..που ενταξει λογικα θα σε πανε πιο πολυ...και καποια κινεζικα φορανε πλεον honda κινηιτηρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 ναι δικιο εχεις απλα με 1600 παιρνεις περιπου δυο κινεζικα μετα..που ενταξει λογικα θα σε πανε πιο πολυ...και καποια κινεζικα φορανε πλεον honda κινηιτηρες. για το πρωτο κανεις λαθος, 1 δεν ειναι τοσο φθηνα, 2 δεν θα σε πανε πιο πολυ... ειδικα απο θεμα πλαστικων (λολ) και ηλεκτρονικων γελαει ο κοσμος.... αιωνες πισω σε ποιοτητα αλλα κυριως και για την ασφαλεια σου.. πιο κινεζικο φοραει χοντα κινητηρα? και τα χοντα ταιβαν ειναι τα περισσοτερα και ταιλανδη... οι προδιαγραφες κατασκευαστη ομως ειναι ακομα top.. και ξαναλεω, καλυτερα ιαπωνα μεταχειρισμενο παρα καινουριο κινεζο... αλλωστε αν βγαλει ζημια στα μηχανακια ειναι παμφτηνα... αλλαζεις και συχνα λαδια και ολα καλα... γενικο σερβις πχ μπουζι δισκους λαδια φιλτρο βενζινης κλπ 50 ευρω και ουτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Βρες κανα αστρακι σε καλη κατασταση. Το δικο μου το πηρα απο γνωστο το 2004. Μονο λαδια λαστιχα και φρενα του αλλαζω. Οκ του αλλαξα και στροφαλο κυλινδρο πιστονι, αλλα αυτα τα εκανα επειδη ειναι ενα απο τα χομπι μου η μηχανικη. Γενικα για μικρου κυβισμου, τοπ ειναι το κριπτονακι. Αλλα ρε φιλε 2κ γξα παπια; Με 2κ παιρνεξς ενα xt να γουσταρεις ροπη. Φυσικα μακρια απο κινεζικα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Αυτά τα παπάκια που προτείνετε πόσο κατανάλωση έχουν στην πόλη? Τα κινεζοταιβαν τύπου κιμκο η σιμ έχουν πολύ καλή κατανάλωση γύρω στο 4αρι και γενικώς βλέπω ότι τα νέα μοντέλα θεωρούνται περισσότερο αξιόπιστα από παλιά και κυρίως εξαιρετικά σε vfm Ψάχνω και γω ένα μηχανάκι για πόλη για εργασία και ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Εχω ένα μπατζετ κοντά στα 1500 και βλέπω ότι σε επώνυμα γιαπωνέζικα πάω μόνο σε μεταχειρισμένο και τουλάχιστον πενταετίας με αρκετά χιλιόμετρα πανω ενώ σε κινέζικο πάω για καινούργιο με εγγύηση κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torq Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 4 λίτρα στα 100χμ δε θεωρείται και "πολύ καλή". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 δυστυχως τοσο καινε αν ειναι καρμιρατερ... 3 μισι 4 λιτρα στα 100.... αλλιως πηγενετε σε αξιοπιστο ιαπωνεζικο ιντζεξιον, αν και η τιμες εκει ανεβαινουν.... και οχι δεν ειναι οτι καινε πολυ, ουτε τα αμαξια τα καινουργια φυσικα, ειναι οτι η βενζινη εχει παει κοντα 1 μισι ευρω... Live your myth in Greece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Όταν ένα αυτοκίνητο με 10 φορές την ισχύ και 15 φορές το βάρος ενός παπιού καταφέρνει και καίει συγκρίσιμα ποσά (ή και ίσα, αν είναι καινούριο) δεν ακούγεται και τόσο εντυπωσιακή η κατανάλωση ενός παπιού. Αν η εξέλιξη ήταν αντίστοιχη το παπί θα έπρεπε να καίει κάτω από 1 λίτρο στα 100. Δε ξέρω τι πήγε στραβά στην πορεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 modenas ? daelim ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Ποιο παπί καίει 4 λίτρα ρε παιδιά. 2 με 3 νομίζω είναι τα έως 125 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torq Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Ποιο παπί καίει 4 λίτρα ρε παιδιά. 2 με 3 νομίζω είναι τα έως 125 αν και δεν έχω εμπειρία όντως τόσο είναι, και το δικό μου (καρμπ) 2,5-3 καίει. πως καταφέρνουν κάποιοι κάτι τρελές καταναλώσεις που διαβάζω σε φορουμς δε μπορώ να καταλάβω. εκτός αν το φορτώνουν όσο δε πάει και το έχουν όλη μέρα στο τέρμα. δε το έχω ζορίσει και τόσο για να δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Όταν ένα αυτοκίνητο με 10 φορές την ισχύ και 15 φορές το βάρος ενός παπιού καταφέρνει και καίει συγκρίσιμα ποσά (ή και ίσα, αν είναι καινούριο) δεν ακούγεται και τόσο εντυπωσιακή η κατανάλωση ενός παπιού. Αν η εξέλιξη ήταν αντίστοιχη το παπί θα έπρεπε να καίει κάτω από 1 λίτρο στα 100. Δε ξέρω τι πήγε στραβά στην πορεία. αυτο φιλε με προβληματιζει κι εμενα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....γιατι γινεται αυτο? ξερει καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Εχω το παλιό innova με καρμπυρατέρ και μου καίει περίπου 2,75-3 λίτρα στα 100 χμ εντός πόλης.Για να κάψει παραπάνω πρέπει να είμαι εθνική και να το ζορίσω πηγαίνοντάς το με 100 Km/hr. Σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάρω το CryptonX 135 αλλά θα πρέπει να συμπληρώσω τουλάχιστον +700-800€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Όταν ένα αυτοκίνητο με 10 φορές την ισχύ και 15 φορές το βάρος ενός παπιού καταφέρνει και καίει συγκρίσιμα ποσά (ή και ίσα, αν είναι καινούριο) δεν ακούγεται και τόσο εντυπωσιακή η κατανάλωση ενός παπιού. Αν η εξέλιξη ήταν αντίστοιχη το παπί θα έπρεπε να καίει κάτω από 1 λίτρο στα 100. Δε ξέρω τι πήγε στραβά στην πορεία. Λίγο υπερβολικά τα νούμερα που γράφεις. Το ψεκαστό innova 125 για παράδειγμα καίει 2,5l/100km και το βάρος του μαζί με τον οδηγό είναι σκάρτα 200 κιλά, ποιο αυτοκίνητο ζυγίζει μαζί με τον οδηγό 3 τόνους(15 φορές παραπάνω όπως είπες) και καίει συγκρίσιμα ποσά(αν όχι τα ίδια)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα