Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου!Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα νεο gaming mouse να αντικαταστησει το logitech perfomance mx που εχω τοσα χρονια!!

Υπαρχει κατι παρομοιο με το συγκεκριμενο?

Δημοσ.

Δουλεύω το G502 εδώ και 1 μήνα και μόνο θετικά μπορώ να σκεφτώ. Αντικατέστησα το G500,παρομοίου δηλ. στυλ με ρύθμιση βάρους-gaming κτλ.

Το G602 εκτός του ότι είναι παλιό μοντέλο (2ετίας) είναι gaming/ασύρματο με ότι σημαίνει από θέμα κατανάλωσης μπαταριών εκτός και αν πας σε φορτιστή με μπαταρίες.

Δημοσ.

Δουλεύω το G502 εδώ και 1 μήνα και μόνο θετικά μπορώ να σκεφτώ. Αντικατέστησα το G500,παρομοίου δηλ. στυλ με ρύθμιση βάρους-gaming κτλ.

Το G602 εκτός του ότι είναι παλιό μοντέλο (2ετίας) είναι gaming/ασύρματο με ότι σημαίνει από θέμα κατανάλωσης μπαταριών εκτός και αν πας σε φορτιστή με μπαταρίες.

ειχε ηδη ασυρματο για αυτο το προτεινα.Ειναι ο αντικαταστατης του mx.Επισης το g502 ειναι επισης διετιας..

Δημοσ.

ειχε ηδη ασυρματο για αυτο το προτεινα.Ειναι ο αντικαταστατης του mx.Επισης το g502 ειναι επισης διετιας..

Ο αντικαταστάτης του Logitech Performance Mouse MX είναι το http://www.skroutz.gr/s/7179712/Logitech-MX-Master.html?from=recommendations και δεν το λες gaming mouse (τη σειρά mx γενικά)

Το G502S Proteus Spectrum RGB http://www.skroutz.gr/s/8268584/Logitech-G502S-Proteus-Spectrum.html είναι φετινό μοντέλο.

Δημοσ.

Καλησπερα!!Τελικα πηρα σημερα το G502S Proteus Spectrum RGB απο την προσφορα του κωτσοβολου στα 71.90!!! Για να δουμε!! :)

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις το τσίμπησα το συγκεκριμένο και εγώ....έχει αρκετά καλά σχόλια στο internet και καλά reviews και έτσι την έριξα την παραγγελιά και εγώ στα 72ευρώ...To force m9 ice που έχω θα μπεί στην ρεμίζα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...