Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύννομη αλλά δεν ειναι πρόβλημα για αλλαγής συσκευής επειδή ζεστάθηκε.Πως ξέρεις πιο είναι το φυσιολογικό όριο το γράφει στις οδηγίες , κολλάει το τηλέφωνο, έκλεισε η το λες εσύ;

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σύννομη αλλά δεν ειναι πρόβλημα για αλλαγής συσκευής επειδή ζεστάθηκε.Πως ξέρεις πιο είναι το φυσιολογικό όριο το γράφει στις οδηγίες , κολλάει το τηλέφωνο, έκλεισε η το λες εσύ;

Καλημερα δεν εκλεισε απλος κολλουσε και το touch στην καμερα ειναι φυσιολογικο ; Και οι θερμοκρασιες ηταν πανω απο 55oC

Δημοσ.

Ναι σε κάποιες συνθικες το τηλέφωνο μπορεί να ανεβάσει θερμοκρασία δεν ζεστάνετε μονο το cpu αλλά και αλλά εξαρτήματα όπως η μπαταρία οταν το δουλεύεις .Αυτο που σου παρουσίασε δεν ηταν φυσιολογικό αλλα δεν είναι σίγουρα πρόβλημα συσκευής .

• Like 1
Δημοσ.

Μίλα με ΓΓΚ και κάνε τους την μούρη κρέας. Πες τους τι έγινε και το όνομα του υπαλλήλου.

Επισκευασμένο μην το πάρεις, ίσως είναι άλλη συσκευή ανακατασκευασμένη κτλ. Καινούριο πλήρωσες καινούριο θα απαιτήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν παίδες θα με συγχωρείτε που άργησα να απαντήσω αλλά καταλαβαινεται λόγω των ημερών. Λοιπόν την Παρασκευή που μας πέρασε με ειδοποίησε η Samsung ότι το κινητό θέλει πλακέτα μητρική και την παραγγειλαν από την Ολλανδία και θα έρθει μετά της Παναγίας την τρίτη δηλαδή και θα επισκευαστεί τότε. Λοιπόν ξεκίνησα πρωί πρωί και πήγα στο μαγαζί που το αγόρασα λέγοντας ότι δεν θα δεχτώ ανοιγμένο κινητό και αλλαγή πλακέτας. Είδα και ένα βίντεο στο YouTube πώς αλλάζει η μητρική και έπαθα ζημιά. ....βγαίνουν και ανοίγουν τα πάντα ακόμα και η οθόνη. .....συνεπώς δεν μπορούσα να δεχτώ το να πληρώσω καινούργιο κινητό και να έχω ένα ανοιγμένο και επισκευασμενο. Καλύτερα να είχα πάρει μεταχειρισμενο παρά αυτό. Συνεννοηθηκα να παραλάβει από την τρίτη και πέρα το κατάστημα από την Samsung και έτσι το μαγαζί μου επέστρεψε τα χρήματα μου.έδωσα επιπλέον 90 ευρώ και το πήρα από το πλαίσιο στο χρώμα που ήθελα αρχικά. Το κινητό είναι πλέον σε εξαφάνιση δεν υπάρχει τα πήραν όλα τον Αύγουστο ενώ ευρισκα στα καταστήματα τώρα ξεπούλησαν. Το πλαίσιο έχει 7 μέρες DOA μου το είπαν και το γράφει και η απόδειξη πριν το αγοράσω. Απλά κλείνοντας θα πω ότι αν είχε αγοραστεί από παιδί επαρχίας την είχε βαμμένη. Δεν θα έκανε τίποτα. Εγώ έκανα φασαρίες 3 μέρες και δρομολόγια Samsung και κατάστημα αγοράς. Αν κάποιος θέλει μπορω να αναφέρω το κατάστημα. Τίποτα ψέμματα δεν είπα. Απλά και μόνο μια κακή εμπειρία από σκρουτζομαγαζο που δεν πρόκειται να ξανά αγοράσω τίποτα πλέον. ....από σελίδες τέτοιες με φτηνές προσφορές και ανοιχτές συσκευασίες με διπλές ταινίες ασφαλείας. ..τάχα μου από το τελωνείο. ...
ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΛΑΡΓΑ

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν παίδες θα με συγχωρείτε που άργησα να απαντήσω αλλά καταλαβαινεται λόγω των ημερών. Λοιπόν την Παρασκευή που μας πέρασε με ειδοποίησε η Samsung ότι το κινητό θέλει πλακέτα μητρική και την παραγγειλαν από την Ολλανδία και θα έρθει μετά της Παναγίας την τρίτη δηλαδή και θα επισκευαστεί τότε. Λοιπόν ξεκίνησα πρωί πρωί και πήγα στο μαγαζί που το αγόρασα λέγοντας ότι δεν θα δεχτώ ανοιγμένο κινητό και αλλαγή πλακέτας. Είδα και ένα βίντεο στο YouTube πώς αλλάζει η μητρική και έπαθα ζημιά. ....βγαίνουν και ανοίγουν τα πάντα ακόμα και η οθόνη. .....συνεπώς δεν μπορούσα να δεχτώ το να πληρώσω καινούργιο κινητό και να έχω ένα ανοιγμένο και επισκευασμενο. Καλύτερα να είχα πάρει μεταχειρισμενο παρά αυτό. Συνεννοηθηκα να παραλάβει από την τρίτη και πέρα το κατάστημα από την Samsung και έτσι το μαγαζί μου επέστρεψε τα χρήματα μου.έδωσα επιπλέον 90 ευρώ και το πήρα από το πλαίσιο στο χρώμα που ήθελα αρχικά. Το κινητό είναι πλέον σε εξαφάνιση δεν υπάρχει τα πήραν όλα τον Αύγουστο ενώ ευρισκα στα καταστήματα τώρα ξεπούλησαν. Το πλαίσιο έχει 7 μέρες DOA μου το είπαν και το γράφει και η απόδειξη πριν το αγοράσω. Απλά κλείνοντας θα πω ότι αν είχε αγοραστεί από παιδί επαρχίας την είχε βαμμένη. Δεν θα έκανε τίποτα. Εγώ έκανα φασαρίες 3 μέρες και δρομολόγια Samsung και κατάστημα αγοράς. Αν κάποιος θέλει μπορω να αναφέρω το κατάστημα. Τίποτα ψέμματα δεν είπα. Απλά και μόνο μια κακή εμπειρία από σκρουτζομαγαζο που δεν πρόκειται να ξανά αγοράσω τίποτα πλέον. ....από σελίδες τέτοιες με φτηνές προσφορές και ανοιχτές συσκευασίες με διπλές ταινίες ασφαλείας. ..τάχα μου από το τελωνείο. ...

ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΛΑΡΓΑ

Σωστός για να φωνάζεις για ΑΥΤΟ το μαγαζί.

Άλλα είναι σοβαρά, και ας είναι στο σκρουτζ.

Δημοσ.

Ήσουν και άτυχος man, δεν το χειριστηκαν και καλά οι υπάλληλοι που μίλησες στο κατάστημα.

Συμβαίνουν πάντως αυτά, είναι να μην σου τύχει. Και εγώ έχω την ίδια συσκευή έχω εδώ και ένα χρόνο, από Phonegallery, γνωστό σκρουτζομαγαζο από τα καλά θεωρώ, αλλά παντού και πάντα μπορεί να κάτσει η στραβή, και φυσικά εκεί ξεχωρίζει το καλό με το κακό κατάστημα..

Ακόμα δεν έχω καταλάβει σε ποιο κατάστημα αναφέρεσαι, το έγραψες κάπου και δεν το διαβασα; Καλό είναι να τα γράφετε αυτά για να τα αποφεύγουμε και οι υπόλοιποι άσχετα αν μπορεί να έτυχες σε μαλ/νο κατάστημα και σε μλκα υπάλληλο, που στην τελική κατευθυνόμενος είναι από τους πάνω για να τα κάνει αυτά.

Πήρες το C ή το F; Αν και εξαιρετική συσκευή, είναι smartphone αν δεν κάνω λάθος του 2014, αν σου αρέσει πάω πάσο, απλά θα μπορούσες να πάρεις και κάτι καλύτερο στα ίδια χρήματα και ας μην ήταν Samsung. Just saying, λίγο OT, σαν απορία πιο πολύ το έθεσα. Καλορίζικο και χωρίς αλλά προβλήματα να σου πω, εξαιρετική συσκευή όπως και να έχει.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε Alex καταρχάς σε ευχαριστώ.Η συσκευή μπορεί να είναι του 2014 αλλά αυτό που πήρα είναι φρέσκο από το εργοστάσιο και βγήκε τον Ιούνιο του 2016 πριν δύο μήνες και να φανταστείς ξεσφραγιστηκε και φοράει την 6.0.1 από μαμά. Φρεσκαδουρα κινητό. Όσο αφορά το γιατί το πήρα απλά και μόνο ο σε χαρακτηριστικα είναι πολύ μπροστά από μοντέλα του 16.Σε κάμερα οθόνη με ανάλυση 1440 × 2560 .....κτλ.Είχα στην σειρα το note 2 το 3 και τώρα το 4.Με πενάκι δεν υπάρχει στην αγορά συνεπώς μονόδρομος. Αξίζει τα 500 ευρώ του πλαισίου. Ίδιο με το edge που έκανε 800 με 900 ευρώ με την μόνη διαφορά την κυρτή οθόνη. Το μαγαζί ήταν το e deal στο Αιγάλεω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...