mixkarl Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Καλησπερα παιδες θελω τα φωτα σας.Αγορασα εχθες δευτερα ενα σφραγισμενο καινουργιο Note 4 απο καταστημα σκρουτζ.Μολις το ανοιξα διαλεξα την γλωσσα και χωρις να του βαλω ακομα καρτα σιμ και καρτα μνημης το ενεργοποιησα σκετο.Ε λοιπον στο λεπτο ξεκινησαν οπι επανεκκινησεις.........Του εβαλα καρτα και παλι τα ιδια.Πηρα τηλεφωνο το καταστημα και μου ειπε οτι ηταν σφραγισμενο και αν ειναι να τους το παω να το στειλουν στην samsung.Πηρα τηλεφωνο την samsung και μου ειπαν οτι δεν επρεπε να το κανει αυτο και διαπιστωσαμε οτι φοραει την τελευταια εκδοση την 6,0,1 δεν το πηγα πουθενα ακομα το δουλεψα μια μερα σημερα να δω μηπως και στρωσει αλλα παλι κανει επανεκκινησεις και ζηταει παλι πιν στο ξαφνικο χωρις να κανω τιποτα και να ζοριστει....μπορει να το κανει καθως γυριζω τα εικονιδεια η οταν κανω κληση,οτιδηποτε......Βοηθηστε παιδια τι να κανω? ειναι κριμα τοσα λεφτα για καινουργιο τηλεφωνο.Καπου διαβασα οτι μετα απο αναβαθμιση σε 6,0,1 το επαθαν και αλλα παιδια αλλα εγω ετσι το πηρα.
Sheogorath Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 DOA απλά όσο είναι καιρός. Θα πάρεις καινούριο και αυτό πρόβλημα τους τι θα το κάνουν. Τρέχα μέσα στις επόμενες 5 μέρες!
mixkarl Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 που φιλε μου? στο καταστημα που το πηρα η στην αντιπροσωπια? DOA τι σημαινει?
Sheogorath Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Dead On Arrival. Στο κατάστημα που το πήρες. Δεν θέλεις επισκευή, δικαιούσαι ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. 2
peter95 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Γεια σου φιλε μου,ειχα παρομοιο θεμα και γω με ενα galaxy s6 edge,εκανε τυχαιες επανεκκινησεις,μου το αλλαξαν με doa και το καινουργιο ειχε το ιδιο θεμα ωστοσο μετα απο κανα 2 επανεκκινησεις εστρωσε και δεν το ξανακανε πιθανως ειχε καποιο θεμα με το software.Να διευκρινισω οτι τοτε ειχα lollipop.Doa σημαινει οτι αν η συσκευη παρουσιασει καποιο προβλημα μεσα σε 7 ημερες απο την αγορα εχεις δικαιωμα να την επιστρεψεις και να στην αλλαξουν με καινουργια.
mixkarl Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 παιδια επικοινωνησα με το καταστημα εχθες το πρωι με το που το ξεσφραγισα και αρχισε τα κολπα και μου ειπαν οτι να τους το παω να το στειλουν samsung η για πιο γρηγορα να το παω εγω ειπαν........στην σελιδα τους δεν εχουν αλλο πηρα το τελευταιο..........αυριο λετε να παω στο μαγαζι και να απαιτησω επιστροφη χρηματων? σιγα μην τα δωσουν..........πελαγωσα και εχω σκασει........δεν θα κοιμηθω σημερα ...κλαιω
Xristaras12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 κάνε ενα hard reset την συσκευή και δες την συμπεριφορά της διάβασε και εδώ για τα δικαιώματά σου να ξέρεις τι ισχύει http://www.insomnia.gr/topic/536024-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%84/ 2
mixkarl Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 ειναι καινουργια η συσκευη γιατι να κανω hard reset? αλλα δεν χανω κατι να κανω αλλα πως δεν ξερω...βοηθηστε παιδια........Αν μου πει το καταστημα αυριο οτι δεν εχει αλλη συσκευη τι κανω? θα μου επιστρεψει τα χρηματα?
Xristaras12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 ειναι καινουργια η συσκευη γιατι να κανω hard reset? αλλα δεν χανω κατι να κανω αλλα πως δεν ξερω...βοηθηστε παιδια........Αν μου πει το καταστημα αυριο οτι δεν εχει αλλη συσκευη τι κανω? θα μου επιστρεψει τα χρηματα? καταρχην χαλάρωσε. Μια μια απλή αναζήτηση μπορείς να βρεις πως γίνεται επαναφορά εργοστασιακών στην συσκευή. https://www.androidpit.com/how-to-factory-reset-galaxy-note-4
mixkarl Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 xaxaxaxa δυστυχως παιδια πλεον η συσκευη μολις ανοιξει μετα απο απανωτες επανεκκινησεις σε δευτερολεπτα ξανακανει......δεν προλαβαινω ουτε να πατησω το μενου να παω ρυθμισεις για το hard reset.............................. Α Π Λ Α .........Κ Λ Α Ι Ω.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 οπότε πας αύριο στο κατάστημα και απαιτείς νέα συσκευή. Αν σου αρχίσουν τα μα-μου,λες κανονικά είναι DOA(Dead On Arrival) και απαιτώ να μου δώσετε σφραγισμένη συσκευή. 1
mixkarl Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δεν εχουν αλλη την τελευταια πηρα...........τι θα κανω? θα μου γυρισουν τα χρηματα? τωρα θα κανω hard reset το βρηκα πως γινεται και ενημερωνω
Sheogorath Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ναι, αν δεν έχουν ίδια συσκευή παίρνεις τα χρήματα πίσω σύμφωνα με τον νόμο. 1
mixkarl Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 αν δεν δεχτουν να τα δωσουν τι κανω? φοβαμαι οτι εμπλεξα για να μην δωσω 90 ευρω να παω να το παρω απο το πλαισιο........ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ HARD RESET ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΕΙς.........................ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΩ ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ? ΣΚΟΡΔΑ ....ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ
17 lines of code Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 αν δεν δεχτουν να τα δωσουν τι κανω? φοβαμαι οτι εμπλεξα για να μην δωσω 90 ευρω να παω να το παρω απο το πλαισιο........ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ HARD RESET ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΕΙς.........................ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΩ ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ? ΣΚΟΡΔΑ ....ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ Nαι,γιατί το πλαίσιο είναι γνωστό για το aftersales του. Άντε να δούμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα