Haldol Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Από το Touch ID πάντως εγώ είμαι απογοητευμένος. Τις μισές φορές δε "πιάνει". Και στην ιδέα ότι είναι μία από τις καλύτερες υλοποιήσεις (αν όχι η καλύτερη) τρομάζω. Φαντάσου πως θα είναι οι όποιες υποδεέστερες. Εναλλακτικές προτάσεις (π.χ. Iris scanner) δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά εκεί κρατάω ακόμα πιο μικρό καλάθι.
steve_usher Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Kαλά, καλώς ήρθες στον κόσμο μας apple. elitebook 8540p αν σου λεει κάτι;
ZauZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Πάντως για να είμαι ειλικρινής βολεύει πάρα πολύ στο S7 για το ξεκλείδωμα το τηλεφώνου και η ακρίβεια του είναι 99% άψογη.
kargo130 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Από το Touch ID πάντως εγώ είμαι απογοητευμένος. Τις μισές φορές δε "πιάνει". Και στην ιδέα ότι είναι μία από τις καλύτερες υλοποιήσεις (αν όχι η καλύτερη) τρομάζω. Φαντάσου πως θα είναι οι όποιες υποδεέστερες. Εναλλακτικές προτάσεις (π.χ. Iris scanner) δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά εκεί κρατάω ακόμα πιο μικρό καλάθι. Και εγω πιστευα οτι ειναι αλανθαστη η υλοποιηση της apple. Εγω εχω σε lenovo και ειναι πραγματικο δραμα, 1 στις 4 στην καλυτερη.
DaemonLord92 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Wait what? Στο iPhone 6s plus ζήτημα να μην το έχει αναγνωρίσει μια φορά στους 2 μήνες που το έχω και αυτές επειδή έβαλα πολύ ατσουμπαλα το δάχτυλο μ
Jimmy08 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Από το Touch ID πάντως εγώ είμαι απογοητευμένος. Τις μισές φορές δε "πιάνει". Και στην ιδέα ότι είναι μία από τις καλύτερες υλοποιήσεις (αν όχι η καλύτερη) τρομάζω. Φαντάσου πως θα είναι οι όποιες υποδεέστερες. Εναλλακτικές προτάσεις (π.χ. Iris scanner) δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά εκεί κρατάω ακόμα πιο μικρό καλάθι. Εδω νομιζω εχεις αδικο. Η αποδοση του touch id ειναι αψογη σε ολους τους τομεις. Ειδικα στα 6s, ξεκλειδωνει πριν καν ακουμπησεις το δαχτυλο (που λεει ο λογος). Θα συμφωνησω μονο στο οτι το touch id εχει τα θεματακια του το καλοκαιρι, επειδη συνηθως εχεις ιδρωμενα χερια. Γενικα παντως αν το δαχτυλο ειναι καθαρο, δουλευει μια χαρα. Απο εκει και περα, ιδρωτας, υγρα και οτι αλλο δυσχεραινει τη λειτουργια και ειναι λογικο.
Jimmy08 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Kαλά, καλώς ήρθες στον κόσμο μας apple. elitebook 8540p αν σου λεει κάτι; Αντε γεια απλε και hp. Ο James Bond ειχε δακτυλικα αποτυπωματα ακομα και στο αμαξι του απο το 1960. Τι να λεμε τωρα...
gkanel Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Θα ακολουθησουν 1032 σχολια απο χρηστες που ειχε το windows λαπτοπ τους fingerprint reader απο το 1964. Κανεις δεν θα αναφερει αν τελικα λειτουργουσε σωστα και ποσοι τελικα το βρηκαν πρακτικο και το χρησιμοποιουσαν. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Και επαυξάνω, γιατί στο MacBook θα γίνει ξαφνικά χρήσιμο 51 χρόνια μετά? Επειδή θα είναι ίδιο με του iPhone? Και επαυξάνω 2, γιατί θα είναι καλύτερο από κάποιες πιο σύγχρονες βιομετρικές τεχνολογίες, π.χ. retina scan κλπ Καλή η καινοτομία από κάθε εταιρία, και για να μην παρεξηγηθώ, προτιμώ τα PC, είχα MacBook Pro και ήμουν ευχαριστημένος, αλλά sorry ρε σεις το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι κάτι για να πανηγυρίζει! Έπρεπε να το έχει ήδη, αν θέλει να θεωρείται ότι απευθύνεται σε business users. Apple μπορείς καλύτερα! Για τα MacBook Pro αν θέλει να την πάρουμε σοβαρά ως hardware vendor, οφείλει να βγάλει και εξής: - Touch - Pen Input + digitiser - Μεγαλύτερη αυτονομία - 2 το 1 Form Factors (και ας αφήσει το iPad Pro) Ως OS vendor επίσης θα ήθελα να το δω να τρέχει σε 3rd party HW και να υποστηρίζεται επίσημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα