Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Apple αναμένεται να φέρει την τεχνολογία Touch ID στην σειρά MacBook Pro το Φθινόπωρο.

Πηγές του 9to5Mac (που στο παρελθόν έχουν προσφέρει αξιόπιστες πληροφορίες) ισχυρίζονται ότι η Apple πρόκειται να ενσωματώσει ένα πλήκτρο Touch ID, παρόμοιας λειτουργίας με αυτό που υπάρχει στις συσκευές iPad και iPhone στην νέα σειρά MacBook Pro.

Υποθέτουμε, ότι το πλήκτρο με τον ενσωματωμένο αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα χρησιμεύει για το log-in χωρίς την χρήση κωδικού και θα εκμεταλλεύεται την υποστήριξη της υπηρεσίας Apple Pay από το macOS Sierra για την πραγματοποίηση αγορών online. Αν και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Φθινόπωρο για να διαπιστώσουμε αν ευσταθούν οι πληροφορίες, υπάρχουν κάποια στοιχεία που μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Apple θα παρουσιάσει όντως το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στην νέα σειρά MacBook Pro, όπως για παράδειγμα κώδικας στο macOS Sierra που υποδεικνύει την ύπαρξη του Touch ID ή μίας μπάρας OLED στην περιοχή πάνω από το πληκτρολόγιο.

Αν μάλιστα τα παραπάνω συνδυαστούν και με τις αναφορές ότι η νέα σειρά MacBook Pro θα διαθέτει USB-C υποδοχές που είναι Thunderbolt 3-capable τότε, από ότι φαίνεται θα έχουμε να κάνουμε με μία σχεδόν ριζικά ανανεωμένη σειρά.

Link.png Site: Engadget

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φοβερός αν βάλουν και Nvidia pascal gpu θα πετάει.

Το φτηνότερο μοντέλο θα έχει Intel και το ακριβότερο AMD.. δεν νομίζω να βάλουν NVIDIA. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θέλω να γκρινιάξω αλλά συγνώμη, οταν στα pc βάζουνε Windows Hello κάμερες για αναγνώριση της ίριδας, ακόμα βάζουν fingerprint readers? Έλεος

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θέλω να γκρινιάξω αλλά συγνώμη, οταν στα pc βάζουνε Windows Hello κάμερες για αναγνώριση της ίριδας, ακόμα βάζουν fingerprint readers? Έλεος

Ειναι 2 διαφορετικες τεχνολογιες, για διαφορετικες λειτουργιες. Οταν ανοιγεις ενα λαπτοπ σε βολευει εσενα να κατσεις να σε κοιταξει η καμερα (που θα ειναι και σβηστη) ?? Η απλως να πατησεις ενα κουμπακι που θα καταλαβει κατευειαν ποιος εισαι ?

Αναγνωριση ιριδας θα μπορουσε να ισχυσει π.χ. οταν bootαρει το μηχανημα για την εισαγωγη καποιου χρηστη.

Ειναι σα να λες "αφου υπαρχει στυλο, γιατι να χρησιμοποιουμε ακομα μολυβια" ?? 

Ετερον εκατερον

• Like 6
Δημοσ.

όλο με τέτοιες μ@λ@κίες ασχολούνται εκεί στην απλ, αντί να κάτσουν να βγάλουν κανά μηχάνημα της προκοπής που θα θέλει αλλαγή στα 3 χρόνια και έχουμε ξεμείνει με το ίδιο πόσα χρόνια τώρα και δε διαφαίνεται αλλαγή σύντομα

• Like 3
Δημοσ.

Το μόνο που λείπει απ το μηχάνημα είναι ένα ένα πληκτρολογιο της προκοπής ,ένα λογισμικό χωρίς ζοχάδες ,κάμποσα non proprietary usb κλπ,δυνατότητα αναβάθμισης ραμ κ σσδ,ενα νέο ντιζαην,το παλιό καλό τρακπαντ,μια όχι απ το πανέρι κάρτα γραφικών,καμποσες ιδέες εκεί στην Ε-η-πλ 

Δημοσ.

Και μονο που θα εχει thunderbolt 3 μου ειναι αδιαφορο τι καρτα γραφικών θα φοράει...

Οσο για τα υπόλοιπα, το "back to Mac" συνεχιζεται.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα log in με δαχτυλικο αποτύπωμα είχα το 2001 στο lenovo λαπτοπακι μου...

Σε ποιο κουμπί? Εδω ακομα και στα κινητά δεν ξερω κάποιο να έχει το scanner μαζι με κάποιο κουμπί. Ας το διαψευσει κάποιος.

Μιας και το εφερε η κουβέντα θα χρησιμοποιει hardware του καινούργιου iphone? Δηλαδη παιζει να έχουν και τον ιδιο co-processor ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...