taslikos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δεν ειπα τπτ απολυτως για το ios και δεν έχω απολυτως κανενα πρόβλημα με τις συσκευές της apple. Αλλα μιλάμε για δεύτερη συσκευή και ναι μου γυρναει το μάτι όταν καποιοι ακόμη συνεχίζουν να θεωρούν τις συγκεκριμένες εταιρίες και κανα δυο ακομη ,"κινεζιες" οταν στην κυριολεξία παραγουν συσκευες οι οποιες δεν εχουν απολυτως τπτ να ζηλεψουν απο τα "ονόματα" οπως samsung, lg, htc, apple κτλ κτλ. Και μα σου πω κατι αν και καθαρα προσωπική αποψη εχω ευχαριστηθεί χιλιες φορες περισσότερο το P8 lite που δεν με νοιαζει αν βραχει, γρατζουνιστε, κλαπεί, σπασει απο το S6 που ειμαι αναγκασμενος να προσεχω σαν τα ματια μου! Πολυ σωστά και σέβομαι την άποψη σου. Αλλα μπορεί κανείς να αμφισβητήσει πως, αν κάποιος θελει καλό σέρβις και να μην ασχολείται με ρομ και τέτοια, πρέπει να πάει σε επώνυμη εταιρία;(όχι οτι η xiaomi δεν απέκτησε πλέον όνομα αλλα θεωρούνται κολοσσοί οι άλλες μπροστά της). Η αγορά κινητού απο Κίνα θελει και την τύχη με το μέρος μας. Γιατί αν υπάρξει πρόβλημα ας πούμε με την παραλαβή λόγο χτυπήματος πχ εχω φάει 30 μερες να έρθει άλλες 2-5 μερες να βγάλω άκρη με Κίνα, και καμία 30αρια να έρθει παλι. Όλο αυτο μην μου πείτε οτι δεν ειναι ταλαιπωρία, ούτε επίσης θα δεχτώ να μου πείτε εντάξει ειναι δεύτερη συσκευη εχει το iPhone για πρώτη γιατί άλλοι εχουν κινεζικά για κυρία συσκευη. Απλά ο άνθρωπος θελει ένα αξιόπιστο κινητό και ΣΥΝΗΘΩΣ οι εταιρίες-κολοσσοί εχουν κατακτήσει το ΟΝΟΜΑ λογω της αξιοπιστίας και του σέρβις που διαθέτουν. Η Apple και η Samsung πουλάνε τόσο ακριβά γιατί εχουν ρίξει λεφτά στο σέρβις τους παράλληλα με την διαφήμιση. Δεν λέω πως η xiaomi δεν εχει άριστο σέρβις, το αντίθετο μάλιστα ειναι πολυ κομπλε, αλλα ειναι η όλη κατάσταση που επικρατεί με τις αγορές απο Κίνα που αποθουν καποιους... Ζήτω συγνώμη αν το ύφος ειναι λίγο επιθετικό δεν σου επιτίθεμαι προσωπικα απλά θέλω να ξεκαθαριστεί η κατάσταση με το θεμα Κίνα.
AlienTechGR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ας πάρει κάνα iPhone 5S, ελαφρώς μεταχειρισμένο αν βρει. Από τη στιγμή που έχει ήδη iPhone, θα τον βολέψει πιστεύω. *Εννοείται πως δεν αξίζει 250 ευρώ για iPhone 5S, αλλά από τη στιγμή που οτιδήποτε άλλο του ξενίζει...
DoctorasZivangkos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Εγω θα σου πρότεινα να πουλήσεις το iPhone και να πάρεις one plus 3 που ειναι και dual sim θα μείνεις και με 400 ευρώ περίπου κάντα σουβλάκια αν ειναι 1
Dimitrisd1998 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Iphone δεν ξαναπαιρνω για κανεναν λογο, και αυτο που εχω μετα το καλοκαιρι θα το πουλησω ετσι και αλλιως, και θα παω ή σε s7 edge ή το καινουριο Note 7 (εξαρταται ποιο θα βολεψει περισσοτερο). Για συσκευη με δυο σιμ δεν πολυψηνομαι. Απο οτι εχω ακουσει παντος το Α5 και η κατασκευη του μεν ειναι αρκετα καλη και ποιοτηκη αλλα και οι δυνατοτητες του δε για τα 250€ που κωλειται ειναι ικανοποιητηκες, και για αυτον τον λογω το προανεφερα απο την αρχη. Ξερω οτι θα εχει καποια λαγκ και καθυστερησεις αλλα θα ειναι μονο δευτερη συσκευη... Τα oneplus δεν εχω δει ποτε μου και βασικα δεν τα ξερω σαν κινητα καθολου.
sargio01 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Απο αυτή την άποψη αξίζει το Α5 ώστε να παίξει και τον ρόλο της εισαγωγής στο touchwiz ui.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα