Dimitrisd1998 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Καλησπερα στο Forum, ειμαι ηδη κατοχος Iphone 6s plus και λογω του οτι μετα το καλοκαιρι θα μπορω να αποκτησω και φοιτητικη συμδεση θα με ενδιεφερε μια δευτερη συσκευη. Η χεηση μου δεν θα ειναι πολυ μεγαλη αλλα ψαχνω κατι αξιοπρεπες και Value For Money κοντα στα 200-250€Δεν θελω να ασχοληθω με εξωτερικο κινα κτλ, εχω κοιταξει και μου αρεσει το A5 2016 που ειναι στα 260€.... Υπαρχει καμια αλλη επιλογη σε αυτα τα χρηματα;; Ευχαριστω πολυ εκ'των προτερων για τις απαντησεις σας!! Καλο καλοκαιρι σε ολους!
Dimitrisd1998 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δεν μου αρεσουν καθολου τα κινητα με On screen πληκτρα φιλε, σε ευχαριστω παντος
taslikos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Αφού έχεις την πιο κορυφαία συσκευη κατ'εμε θα σε ξενισει πολυ να πας σε πλαστικούρα... Όποτε Galaxy a5 2016 αφού ειναι και για 2η θα σε καλύψει άνετα!
panos- Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Υπάρχουν πολύ λίγα κινητά με εξωτερικά, το a5 δεν θα το πρότεινα γιατί είναι πολύ ακριβό για τα χαρακτηριστικά του.
taslikos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Στο a5 πληρώνεις πράγματι πιο πολυ κατασκευή και όνομα. Όμως θεωρώ πως θα τον βολέψει περισσότερο σε σχέση με αλλα μιας και έρχεται απο iPhone. Εγω επειδή εχω και το iPhone που έχεις και γνωστός μου εχει το a5 2016 το συνιστώ ανεπιφύλακτα δεν κολλάει καθόλου..
@topos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 2 αριθμοι σε 2 συσκευες με 2 φορτιστες για 2 πριζες ειναι ταλαιπωρια. Πουλα το 6s και παρε ενα δικαρτο. 1
AggelosTz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Εφόσον εχεις 6s+ οτιδήποτε και να πάρεις εκτός του 5Χ μέχρι τα 250€ θα έχει θέματα(λαγκ,μπαταρια,οθονη κτλ κτλ).
Ntinaras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δεν θελω κινεζικα με τιποτα φιλε σου βρωμαει το ενα σου ξινιζει το αλλο. αφου ξερεις απο μονος σου καλυτερα τι θες να παρεις γιατι δε πας να το παρεις?
WalkerSW Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Να δουμε ποσες φορες ακομη θα χρειαστει να πουμε οτι Huawei, Xiaomi και lenovo μπορει να ειναι κινέζικης κατασκευής (γιατι το iphone τι ειναι?) αλλα κινεζιες δεν είναι! 1
Ntinaras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ναι αλλα μη του πει κανεις οτι το Iphone του ειναι Made in china. θα παθει εγκεφαλικο.
taslikos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Σιγά ρε παίδες ξεκινησατε να τον φάτε.. Πραγματικά ειναι απο Κίνα αλλα μην ξεφύγετε απο το θέμα.. Θεωρώ πως τα xiaomi δεν ειναι κινεζικές αλλα οι περισσότεροι τα αποφεύγουν λόγω εγγύησης κλπ. Όχι για τους λόγους που αναφέρετε... Το αν κάποιος θελει iOS ειναι δικό του θέμα. Ετσι έλεγα και εγω πριν πάρω iOS αλλα μόλις το λειτούργησα δεν ήθελα να αλλάξω κινητό. Όμως είμαι ανοιχτός και σε αλλα κινητά άλλων εταιριών και δεν εχω πρόβλημα με κινεζικά μην τρελαθούμε για 2ο το θελει... Ας μην ξεκινήσει παλι η γνωστή μαχη! Στπ θεμα μας, φιλε μου η παίρνεις το 5x και έχεις ένα έτοιμο πακέτο κομπλε και αριστο. Η το a5 2016 για τους λόγους που προανέφερα. Τωρα τα xiaomi θα σε βάλουν σε κόπο να περνάς ρομ και τα λοιπά αλλα δεν ειναι τόσο άσχημα να ξέρεις.
WalkerSW Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Σιγά ρε παίδες ξεκινησατε να τον φάτε.. Πραγματικά ειναι απο Κίνα αλλα μην ξεφύγετε απο το θέμα.. Θεωρώ πως τα xiaomi δεν ειναι κινεζικές αλλα οι περισσότεροι τα αποφεύγουν λόγω εγγύησης κλπ. Όχι για τους λόγους που αναφέρετε... Το αν κάποιος θελει iOS ειναι δικό του θέμα. Ετσι έλεγα και εγω πριν πάρω iOS αλλα μόλις το λειτούργησα δεν ήθελα να αλλάξω κινητό. Όμως είμαι ανοιχτός και σε αλλα κινητά άλλων εταιριών και δεν εχω πρόβλημα με κινεζικά μην τρελαθούμε για 2ο το θελει... Ας μην ξεκινήσει παλι η γνωστή μαχη! Στπ θεμα μας, φιλε μου η παίρνεις το 5x και έχεις ένα έτοιμο πακέτο κομπλε και αριστο. Η το a5 2016 για τους λόγους που προανέφερα. Τωρα τα xiaomi θα σε βάλουν σε κόπο να περνάς ρομ και τα λοιπά αλλα δεν ειναι τόσο άσχημα να ξέρεις. Δεν ειπα τπτ απολυτως για το ios και δεν έχω απολυτως κανενα πρόβλημα με τις συσκευές της apple. Αλλα μιλάμε για δεύτερη συσκευή και ναι μου γυρναει το μάτι όταν καποιοι ακόμη συνεχίζουν να θεωρούν τις συγκεκριμένες εταιρίες και κανα δυο ακομη ,"κινεζιες" οταν στην κυριολεξία παραγουν συσκευες οι οποιες δεν εχουν απολυτως τπτ να ζηλεψουν απο τα "ονόματα" οπως samsung, lg, htc, apple κτλ κτλ. Και μα σου πω κατι αν και καθαρα προσωπική αποψη εχω ευχαριστηθεί χιλιες φορες περισσότερο το P8 lite που δεν με νοιαζει αν βραχει, γρατζουνιστε, κλαπεί, σπασει απο το S6 που ειμαι αναγκασμενος να προσεχω σαν τα ματια μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα