panira Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Edit: Βελτίωση Ερώτησης (09-Αυγ-16) Καλησπέρα σας, έχω το Toshiba Satellite L750-1GN (PSK2YE-0G200JGE). Πρόσφατα κάηκε ο φορτιστής του ο οποίος απέδιδε 3,95Α, με 19V. Βρήκα και χρησιμοποίησα ένα της Fujitsu Siemens που αποδίδει όμως 3,25Α, ΑΛΛΑ στα 20V. Το λάπτοπ λειτουργεί. Δεν έχω δοκιμάσει όμως σε high perfomance. Φυσικά, προσέχω για υπερθέρμανση. Διάβασα αρκετές παρόμοιες ερωτήσεις και σχετικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο. Εν μέρει κατανόησα τι πρέπει να κάνω. Συνεπώς έψαξα και βρήκα κάποιους φορτιστές. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας κάνω τις κάτωθι ερωτήσεις: Υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψω κάποιο τμήμα του (hardware) βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα; Θα μπορούσατε να μου πείτε εάν αυτός ο φορτιστής (http://interfox.gr/o-toshiba-19-volt-3-95a-75w-5-5-2-5mm.html) θα κάλυπτε στο μέγιστο τις ενεργειακές απαιτήσεις του υπολογιστή; Θα μπορούσατε να μου προτείνετε εσείς κάποιον φορτιστή; (Σημείωση: Μπορώ να διαθέσω μέχρι 20Ε). Θα ήθελα να σημειώσω πως θα με βόλευε περισσότερο - χωρίς αυτό να αποτελεί περιοριστικό παράγοντα - η παραγγελία από κάποιο e-shop point. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2016 από panira
coolerman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Τα volt πρέπει να είναι τα ίδια ακριβώς,η διαφορά στα Αh είναι ελάχιστη και δεν θα έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. καλό είναι να μετρηθεί με πολύμετρο οτι είναι εντάξει το τροφοδοτικό 100%! 1
zio10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Είναι λιγότερα watt αυτός που χρησιμοποιείς τώρα. Καλύτερα να βρεις έναν που να είναι στα ίδια ή περισσότερα watt. (75 και πάνω δηλαδή).
Ntinaras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 η διαφορα στη ταση ειναι αμελητεα, δεν υπαρχει θεμα
panira Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Βρήκα αυτόν (http://www.e-shop.gr/akyga-ak-nd-02-notebook-adapter-for-toshiba-19v-395a-75w-p-PER.213490) τον φορτιστή από τα e-shop. Θα ταίριαζε στο laptop;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα