Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και το xperia Z τα επαιξε ηρθε καιρος για νεο. Αρχικα ειδα το galaxy note 4 αλλα ξεφευγει η τιμη του και ειπα να περιμενω μεχρι τον οκτωβρη για να πεσει. Αλλα ειδα το meizu m3 note και μου κεντρισε το ενδιαφερον καθως εχει καλη τιμη και δυνατα χαρακτηριστηκα το μονο που με χαλαει ειναι η μπαταρια που δεν ειναι αφαιρουμενη.

Λοιπον αξιζει να περιμενω 2 μηνες για το note 4 (τωρα χρησιμοποι ενα παλιο galaxy s3 rootαρισμενο) η να παω για το meizu?

Δημοσ.

Αναμεσα στο meizu και το xiaomi το μονο που μου φιανεται οτι ειναι καλυτερο το xiaomi ειναι η καμερα. Μετα στο gsm arena δεν μου βγαζει διαρκεια μπαταριας του xiaomi ..

• Like 1
Δημοσ.

Αναμεσα στο meizu και το xiaomi το μονο που μου φιανεται οτι ειναι καλυτερο το xiaomi ειναι η καμερα. Μετα στο gsm arena δεν μου βγαζει διαρκεια μπαταριας του xiaomi ..

Να μη σου λεω ψέματα δεν ξέρω το m3 note ειχα το m2 note kai xiaomi note 3 pro. Σαν κατασκευή δεν συγκρίνονται μειζου πλαστικουρα, χιαομι αλουμίνιο και ταχύτητα.... Καλα αστο. Καμερα νομιζω δεν θα δεις τρελες διαφορές.

Δημοσ.

κάποιο λάθος κάνεις, το note 3 pro δεν συγκρίνετε με το m3,πουθενα όμως

Δημοσ.

note 3 pro, ειδικά από θέμα επεξεργαστή η διαφορά είναι τεράστια, ο snapdragon 650 του note 3 pro είναι καλύτερος ακόμη και από τον 808 που φοράνε τα lg g4,nexus 5x, πλησιάζει τον 810 του nexus 6p, στην gpu η διαφορά είναι ακόμη μεγαλύτερη

φοράει ιδιο επεξεργαστή με το xperia x http://www.skroutz.gr/s/8414311/Sony-Xperia-X-32GB.html

Δηλαδη ποιο ειναι πιο καλης κατασκευης;;

Δημοσ.

Οντως τα ειδα και εγω. Το μονο που με ανησυχει ειναι οτι στο gsmarena δεν δειχνει ποση ωρα κραταει η μπαταρια..

Ειναι περιπου οση του 8πυρηνου μοντελου;;

Δημοσ.

Οντως τα ειδα και εγω. Το μονο που με ανησυχει ειναι οτι στο gsmarena δεν δειχνει ποση ωρα κραταει η μπαταρια..

Ειναι περιπου οση του 8πυρηνου μοντελου;;

Η διάρκεια της μπαταρίας είναι το φόρτε του ;). Χτυπάει κάτι 7ωρα και 8ωρα ανοιχτής οθόνης, για πλάκα
Δημοσ.

Μου φαινεται ειμαι σχεδον ετοιμος να το χτυπησω

Εν τελει ομως σαν συσκευη γενικα ειναι καλυτερο το note 3 pro η το galaxy note 4 ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...