Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω νέο κινητό και αυτά που βρήκα είναι το Xperia XA και το Α3 2016. Ποιο από τα δύο προτείνετε να διαλέξω;

Δημοσ.

στα χρήματα που κοιτάς πάντως παίζει μόνο του το LG nexus 5x  Άν ψάχνεις από Ελλάδα και για μέγιστο της 5 ίντσες..

http://www.skroutz.gr/s/7556921/LG-Nexus-5X-16GB.html

http://www.skroutz.gr/s/7811257/LG-Nexus-5X-32GB.html

τα δύο κινητά που ανέφερες έχουν τραγικά μικρή μπαταρία (2300mah) για την ανάλυση και το ui τους

η κάμερα του sony είναι χάλια 

και τα 200 ευρώ του samsung είναι πάρα μα πάρα πολλά για αυτά που προσφέρει.. (θα έπρεπε να έχει 120ε-150ε max)

Δημοσ.

Θέλω να πάρω νέο κινητό και αυτά που βρήκα είναι το Xperia XA και το Α3 2016. Ποιο από τα δύο προτείνετε να διαλέξω;

Οταν λες αυτα που βρηκες?

Τοσα κινητα ειναι σε αυτα τα χρηματα πως και σου εκατσε το Xperia XA που ειναι ισως το χειροτερο ολων?

Δημοσ.

στα χρήματα που κοιτάς πάντως παίζει μόνο του το LG nexus 5x  Άν ψάχνεις από Ελλάδα και για μέγιστο της 5 ίντσες..

http://www.skroutz.gr/s/7556921/LG-Nexus-5X-16GB.html

http://www.skroutz.gr/s/7811257/LG-Nexus-5X-32GB.html

τα δύο κινητά που ανέφερες έχουν τραγικά μικρή μπαταρία (2300mah) για την ανάλυση και το ui τους

η κάμερα του sony είναι χάλια 

και τα 200 ευρώ του samsung είναι πάρα μα πάρα πολλά για αυτά που προσφέρει.. (θα έπρεπε να έχει 120ε-150ε max)

γιατι.....?   του Nexus ειναι καμια τρομερα μεγαλυτερη?  2700ΜΑΗ....!!  

μαλλο θα κοιταζα το http://www.skroutz.gr/s/8131095/Xiaomi-Mi-4c-16GB.html

Δημοσ.

γιατι.....?   του Nexus ειναι καμια τρομερα μεγαλυτερη?  2700ΜΑΗ....!!  

μαλλο θα κοιταζα το http://www.skroutz.gr/s/8131095/Xiaomi-Mi-4c-16GB.html

πές μου λίγο 2 πράγματα που είναι καλύτερο το mi4c εκτός από τα 300mah παραπάνω..

(+ τα 2700mah είναι αξιοπρεπέστατα, όχι να μην σου βάζει μέρα αλλά ούτε και να ξεχνάς πότε το φόρτισες. να μου έλεγες για το Xiaomi Redmi Note 3 Pro να πήγαινα πάσο, άλλα λογικά αφού είναι ανάμεσα σε 4,7 και 5 ίντσες δεν ψάχνει μεγαλύτερο )

Δημοσ.

Αυτά που θέλω κυρίως είναι να βγάζει λίγο καλές φωτογραφίες, να έχει μπαταρία που να διαρκεί αρκετά με απλή χρήση και όχι πολύ μεγάλη oθόνη. Έψαξα και άλλα κινητά πριν να καταλήξω σε αυτά τα δύο και ήταν αυτά που μου άρεσαν  περισσότερο. Δεν θα έλεγα όχι σε ποιο μεγάλο κινητό με οθόνη 5.1 ή 5.2 αλλά δεν θέλω να έχει μεγάλα bezels. Είδα και το Α5 2016 στο skroutz το οποίο έχει νομίζω μπαταρία 2900mAh αλλά δεν ξέρω κατά πόσο το μέγεθος της οθόνης θα με βόλευε και τόσο. Σκέφτομαι μόνο και μόνο λόγω της μπαταρίας να επέλεγα το A5 2016. Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω αλλά είμαι ανάμεσα στο Χperia XA, A3 2016 και το Α5 2016. Εσείς ανάμεσα σε αυτά τα τρία κινητά πιο θεωρείτε την καλύτερη επιλογή;

Δημοσ.

πές μου λίγο 2 πράγματα που είναι καλύτερο το mi4c εκτός από τα 300mah παραπάνω..

(+ τα 2700mah είναι αξιοπρεπέστατα, όχι να μην σου βάζει μέρα αλλά ούτε και να ξεχνάς πότε το φόρτισες. να μου έλεγες για το Xiaomi Redmi Note 3 Pro να πήγαινα πάσο, άλλα λογικά αφού είναι ανάμεσα σε 4,7 και 5 ίντσες δεν ψάχνει μεγαλύτερο )

να σου αντιστρεψω το ερωτημα?   (προσεξε.... δεν λεω οτι το NEXUS, δεν ειναι καλη συσκευη.  απεναντιας...εχει το πλεονεκτημα εναντι ολων των υπολοιπων, οτι εχει το πιο "καθαρο"  ANDROID...)  

που αλλου (πλην της απ' ευθειας υποστηριξης και αναβαθμισης λειτουργικου) υπερτερει του MI4C το NEXUS 5, που αν τα συγκρινεις σαν συσκευες ειναι -σχεδον-  αντιγραφα.  ιδιος CPU, ιδια χωρητικοτητα, ιδια μνημη, ιδια καμερα, ιδια γραφικα, ιδια αναλυση οθονης, μεχρι και ιδια USB type-C θυρα...!!!!!!  

+ το ΜΙ 4c ειναι Dual SIM, υποστηριζει και fast charging, και εχει και υπερυθρες -που για καποιους μπορει να ειναι ενα εξτρα που βολευει (οχι οτι ειναι αναγκαιο, αλλα...)

+ το NEXUS 5 εχει Gorilla Glass 3, τραβαει βιντεο 2160p/30fps και υποστηριζει -ισως- μερικες μπαντες παραπανω (που δεν ξερω αν ειναι και αναγκαιες....) και το μεγαλο +.... οτι εχει απ ευθειας υποστηριξη GOOGLE.

βεβαια και η δικη μας κοινοτητα της XIAOMI, κανει τρομερη δουλεια στις Ελληνικες ROM,  πραγμα που η GOOGLE -φυσικα- δεν μπορει και δεν θα το κανει ποτε....!!!     

• Like 1
Δημοσ.

επίσης έχει 3 γίγα ρακ η μεγάλη έκδοση

να σου αντιστρεψω το ερωτημα?   (προσεξε.... δεν λεω οτι το NEXUS, δεν ειναι καλη συσκευη.  απεναντιας...εχει το πλεονεκτημα εναντι ολων των υπολοιπων, οτι εχει το πιο "καθαρο"  ANDROID...)  

που αλλου (πλην της απ' ευθειας υποστηριξης και αναβαθμισης λειτουργικου) υπερτερει του MI4C το NEXUS 5, που αν τα συγκρινεις σαν συσκευες ειναι -σχεδον-  αντιγραφα.  ιδιος CPU, ιδια χωρητικοτητα, ιδια μνημη, ιδια καμερα, ιδια γραφικα, ιδια αναλυση οθονης, μεχρι και ιδια USB type-C θυρα...!!!!!!  

+ το ΜΙ 4c ειναι Dual SIM, υποστηριζει και fast charging, και εχει και υπερυθρες -που για καποιους μπορει να ειναι ενα εξτρα που βολευει (οχι οτι ειναι αναγκαιο, αλλα...)

+ το NEXUS 5 εχει Gorilla Glass 3, τραβαει βιντεο 2160p/30fps και υποστηριζει -ισως- μερικες μπαντες παραπανω (που δεν ξερω αν ειναι και αναγκαιες....) και το μεγαλο +.... οτι εχει απ ευθειας υποστηριξη GOOGLE.

βεβαια και η δικη μας κοινοτητα της XIAOMI, κανει τρομερη δουλεια στις Ελληνικες ROM,  πραγμα που η GOOGLE -φυσικα- δεν μπορει και δεν θα το κανει ποτε....!!!     

Δημοσ.

Είδα και το Χperia M5 το οποίο έχω αρχίσει να σκέφτομαι για να το επιλέξω. Πως σας φαίνεται αυτό το κινητό; Η μπαταρία του είναι λέει 2600mAh και η οθόνη 5. Θα διαρκεί αρκετά η μπαταρία του πιστεύετε ή θα καταναλώνεται πολύ γρήγορα;

Δημοσ.

Είδα και το Χperia M5 το οποίο έχω αρχίσει να σκέφτομαι για να το επιλέξω. Πως σας φαίνεται αυτό το κινητό; Η μπαταρία του είναι λέει 2600mAh και η οθόνη 5. Θα διαρκεί αρκετά η μπαταρία του πιστεύετε ή θα καταναλώνεται πολύ γρήγορα;

Υπερκοστολογημένο. Δεν αξίζει.
Δημοσ.

Το Α3 2016 και το Xperia XA έχουν μπαταρία 2300mAh και δεν ξέρω κατά πόσο θα διαρκεί αρκετά όπως θα ήθελα. Είδα και κάποια Xiaomi και κάποια LG αλλά δεν βρήκα κάποιο για το οποίο να ενδιαφέρομαι. Αν έχετε άλλες προτάσεις για κινητό θα ήθελα να μου τις πείτε.

Δημοσ.

Αφου ότι και να σου πούνε εσύ έχεις κολλήσει σε αυτά τα 2 (τα οποία είναι χειρότερα από 5x,mi4c,note3 pro,...). Πήγαινε δες τα από κοντά και πάρε οποίο σου κάθεται καλύτερα στο χέρι να τελειώνεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...