adok13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 εκανα προταση στη τραπεζα για εξοφλη του δανειου μου με μετρητα.80% του αρχικου κεφαλαιου και σβησιμο των τοκων. δεν δεχτηκε.δεν θα πρεπε να μου δωσουν ενα επισιμο χαρτι οτι τους εκανα τη προταση και την αποριψαν;η να μου προτεινουν κατι αλλο;ζηταω απο τον υπαλληλο ενα χαρτι επισημο και μου λεει οτι δεν γινεται.δεν υπαρχει καποιο χαρτι να μου δωσει.τι να κανω;
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 εκανα προταση στη τραπεζα για εξοφλη του δανειου μου με μετρητα.80% του αρχικου κεφαλαιου και σβησιμο των τοκων. δεν δεχτηκε.δεν θα πρεπε να μου δωσουν ενα επισιμο χαρτι οτι τους εκανα τη προταση και την αποριψαν;η να μου προτεινουν κατι αλλο;ζηταω απο τον υπαλληλο ενα χαρτι επισημο και μου λεει οτι δεν γινεται.δεν υπαρχει καποιο χαρτι να μου δωσει.τι να κανω; Μήπως θα πρέπει να κάνεις γραπτό το αίτημα ώστε να πάρεις γραπτή απάντηση? Αλήθεια, σε τι θα σου χρησιμεύσει το χαρτί που θέλεις να πάρεις?
adok13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μήπως θα πρέπει να κάνεις γραπτό το αίτημα ώστε να πάρεις γραπτή απάντηση? Αλήθεια, σε τι θα σου χρησιμεύσει το χαρτί που θέλεις να πάρεις? οτι εγω κανω κινισεις για να βρουμε μια λυση αλλα η τραπεζα καμια.δεν μου προτεινε κατι. γραπτο το εκανα το αιτημα.εφτιαξα επιστολη. και πριν αρχησετε ολοι α κραζετε. το δανειο δεν το πηρα εγω,ειναι απο κληρονομια και προσπαθω να σωσω το σπιτι. για την ενωση δανειοληπτών τι γνωμη εχετε;
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 οτι εγω κανω κινισεις για να βρουμε μια λυση αλλα η τραπεζα καμια.δεν μου προτεινε κατι. γραπτο το εκανα το αιτημα.εφτιαξα επιστολη. και πριν αρχησετε ολοι α κραζετε. το δανειο δεν το πηρα εγω,ειναι απο κληρονομια και προσπαθω να σωσω το σπιτι. για την ενωση δανειοληπτών τι γνωμη εχετε; Αυτό που έκανες δεν είναι "κίνηση για να τα βρείτε", είναι "προσπάθεια για να χάσει λεφτά η τράπεζα και να τα κερδίσεις εσύ". Ας μείνουμε όμως στην ουσία, δεν βλέπω πως θα μπορούσε να σου είναι χρήσιμο ένα τέτοιο χαρτί. Όσο για το δάνειο μπορεί να μην το πήρες εσύ, αλλά με την αποδοχή κληρονομιάς συμφώνησες να το αναλάβεις, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. 1
adok13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 μπορει κκαποιος να μου πει τη γνωμη του για την ενωση δανειοληπτων;αλλη μου λενε οτι κανουν δουλεια και αλλοι οτι ειναι απατεωνες.
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 μπορει κκαποιος να μου πει τη γνωμη του για την ενωση δανειοληπτων;αλλη μου λενε οτι κανουν δουλεια και αλλοι οτι ειναι απατεωνες. Εξαρτάται τι ακριβώς ζητάς, αν πχ ζητάς να σου κουρευτεί το χρέος χωρίς να έχεις τις προϋποθέσεις φυσικά και δεν θα κάνουν δουλειά, αν ζητάς νομική πληροφόρηση κάνουν δουλειά.
adok13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 αυτο με τον κωδικο δεοντολογιας,πρεπει να συμπλησρωσω τη φορμα της τραπεζας που σου στελνουν,η μπορv μονος μου να φτιαξω αναλυτικα μια επιστολη με τα οικονομικα στοιχεια μου και τα περουσιακα και να τη στειλω gia να μου προτεινουν μια δοση συμφωνα με αυτα που μπορω να πληρωσω;
iordanis77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανένα δικηγόρο για αυτό που ήδη ξέρω, ο νόμος Κατσέλη χαρίζει λεφτά, και για να ακριβολογούμε χαρίζει χρέη. Εφόσον φυσικά έχεις τις προϋποθέσεις και εφόσον βγει οριστική απόφαση δικαστηρίου όπως έγραψα παραπάνω, αυτόματα δεν γίνεται τίποτα. Tωρα το ειπες σωστα. Μονο με αποφαση δικαστηριου χαριζεται κατι. Εσύ γράφεις ότι νάναι, εγώ όμως είμαι αυτός που παίζει με τις λέξεις ε? Αν εγώ χάσω τη δουλειά μου σήμερα, τότε από σήμερα μπορώ να τεκμηριώσω αδυναμία πληρωμής, από σήμερα έχω την προϋπόθεση να ενταχθώ στον νόμο Κατσέλη. Δεν χρειάζεται ούτε να έχει γίνει κόκκινο το δάνειο, ούτε καν να έχω καθυστερήσει έστω και μία δόση. Τόσοι και τόσοι έχουν καταφέρει κούρεμα χωρίς να έχουν καθυστερήσει ούτε μία δόση. Εσυ γραφεις οτι ναναι και παιζεις με τις λεξεις. Ακομα και τι σημαινει "κοκκινο δανειο" δυσκολευεσαι να καταλαβεις. Κουρεμα εχει καταφερει ελαχιστος κοσμος, οταν βγαινει τετοια αποφαση το κανουν βουκινο τα μεσα ενημερωσης. Ο μόνος που μπερδεύεται είσαι εσύ. Εδώ δεν μιλάμε για "τραπεζικά", μιλάμε για τον νόμο Κατσέλη ο οποίος τα έχει χεσμένα τα "τραπεζικά". Σε τι μπερδευομαι? Ειμαι σαφης, αλλα εσυ απλα κοιτας πως να επιτεθεις στον συνομιλητη σου σου λες και εχεις κατι να χωρισεις... Δε ξερω τι αλλο εχεις χεσμενο, το σιγουρο ομως ειναι οτι εχεις χεσμενο και τον εαυτο σου αφου δεν τον σεβεσαι. Όλοι σχεδόν έχουν προσπαθήσει να ενταχθούν στον νόμο αυτό, αλλά όπως είπα τα καταφέρνουν μόνο όσοι έχουν τις προϋποθέσεις. Το αν είναι συνεπείς ή όχι δεν αποτελεί προϋπόθεση. Συνεπεις σε τι πραγμα? Και τέλος, για να μπορέσει κάποιος να βοηθήσει και να ενημερώσει απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γνωρίζει. Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να παραπληροφορείς. Αποδειχτηκε οτι εσυ παραπληροφορουσες αφου τελικα αναγκαστηκες να συμφωνησεις με αυτο που εξ αρχης ελεγα. εκανα προταση στη τραπεζα για εξοφλη του δανειου μου με μετρητα.80% του αρχικου κεφαλαιου και σβησιμο των τοκων. δεν δεχτηκε.δεν θα πρεπε να μου δωσουν ενα επισιμο χαρτι οτι τους εκανα τη προταση και την αποριψαν;η να μου προτεινουν κατι αλλο;ζηταω απο τον υπαλληλο ενα χαρτι επισημο και μου λεει οτι δεν γινεται.δεν υπαρχει καποιο χαρτι να μου δωσει.τι να κανω; Φυσικα, τη τραπεζα δε τη συμφερει ολικη εξοφληση, ειναι πολλα τα λεφτα των τοκων... πόσο μαλλον να σου χαρισουν και το 20% του κεφαλαιου, αυτοι ουτε του αγιου τους δε χαριζουν καστανο.
Anorymous Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ο αδερφός μου πριν λίγους μήνες έκανε σύμφωνα με την τράπεζα και από 5000 του κατέβασαν το δάνειο σε 3000
adok13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ο αδερφός μου πριν λίγους μήνες έκανε σύμφωνα με την τράπεζα και από 5000 του κατέβασαν το δάνειο σε 3000 ρυθμιση εκανε η εξοφληση; με δικιγορο πηγε;
iordanis77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ο αδερφός μου πριν λίγους μήνες έκανε σύμφωνα με την τράπεζα και από 5000 του κατέβασαν το δάνειο σε 3000 Προφανως μιλας για καταναλωτικο δανειο. Εισαι βεβαιος οτι του εκοψαν 2χιλ. ή μηπως τα παγωσαν για αργοτερα?
rus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ενας ανεργος μεν αλλα με καταθεσεις, πχ. 60.000€ μπορει να μπει στον νομο Κατσελη για να κερδισει καποιο κουρεμα?
Anorymous Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 ρυθμιση εκανε η εξοφληση; με δικιγορο πηγε; Ρύθμιση μόνος του πήγε τον κάλεσε η τράπεζα Προφανως μιλας για καταναλωτικο δανειο. Εισαι βεβαιος οτι του εκοψαν 2χιλ. ή μηπως τα παγωσαν για αργοτερα? Ήταν δάνειο για ένα αυτοκίνητο , ναι του τα έκοψαν
adok13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 παιδια επειδη μονος μου αποτι εχω καταλαβει δεν θα βγαλω ακρη,αποφασισα να παω για ρυθμιση ωστε να να μου κατεβασουν το επιτοκιο και το ποσο της δοσης επειδη εχω μικρο εισοδημα.μπορει καποιος να μου προτεινει εναν δικηγορο που να αναλαμβανει τετοιες υποθεσεις;η τουλαχιστον που να ψαξω.γιατι να μπαινω στο google και να ψαχνω στη τυχη νομιζω δεν ειναι ο καλυτερος τροπος.στειλτε μου με pm. αν καποιος γνωριζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα