Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ! Θα ήθελα να αγοράσω φορτιστή και καλώδιο blitzwolf από banggood αλλά δεν ξέρω ποιο να επιλέξω γιατί δεν ξέρω αν οι συσκευές μου θα υποστηρίζουν τα quick charge 2 και 3 που έχουν . Οι συσκευές που θα φορτίζω είναι κύριος xiaomi mi3w και mi powerbank και δευτερευόντως moto g 3rd gen.Επίσης επειδή είναι η πρώτη φορα που αγοράζω από εξωτερικό μήπως ξέρετε αν θα έχω κάποιες extra χρεώσεις σε μεταφορικά ? γιατί στο site λέει πως τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα ! Θα ήθελα να αγοράσω φορτιστή και καλώδιο blitzwolf από banggood αλλά δεν ξέρω ποιο να επιλέξω γιατί δεν ξέρω αν οι συσκευές μου θα υποστηρίζουν τα quick charge 2 και 3 που έχουν . Οι συσκευές που θα φορτίζω είναι κύριος xiaomi mi3w και mi powerbank και δευτερευόντως moto g 3rd gen.Επίσης επειδή είναι η πρώτη φορα που αγοράζω από εξωτερικό μήπως ξέρετε αν θα έχω κάποιες extra χρεώσεις σε μεταφορικά ? γιατί στο site λέει πως τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Σας ευχαριστώ

εγω σημερα παρελαβα εναν διπλο Blitzwolf Quick Charge 2.0 απο banggood και ειναι αψογος. Στη συσκευασια ομως υποψιν πως δεν δινει καλωδιο USB. 

Μέχρι χτες ειχε τον διπλο Blitzwolf QC 3.0 στα 10 δολλαρια που τον πηρε ενας φιλος...

Προχωρα αφοβα θα ελεγα...

Δημοσ.

Αποτι έχω διαβάσει, τα xiaomi δεν υποστηρίζουν Quick charge, αλλά έχουν άλλο πρότυπο ταχείας φόρτισης που δεν είναι συμβατό.

Δημοσ.

οτι θα φορτιζει θα φορτιζει αλλα πιο αργα οπως λες και εσυ

Μιας και φαίνεται πως έχεις εμπειρία από banggood θα πρότεινες να πάρω και ένα δεύτερο xiaomi powerbank από εκεί μιας και βλέπω πολύ χαμηλότερη τιμή από αυτές στο skroutz .

Δημοσ.

φιλε μου οτι καλυτερο ειναι το xiaomi powerbank 10000mah (ειτε σε ασημι-χρυσο-κοκκινο)

με τιμη από 14 εως 18 ευρω παιζει κατά καιρους βγαινει και καλυτερη τιμη (εχω πετυχει και με 12,5 ευρω)

εχω 4 τεμαχια και ειναι απο τα καλυτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε μου οτι καλυτερο ειναι το xiaomi powerbank 10000mah (ειτε σε ασημι-χρυσο-κοκκινο)

με τιμη από 14 εως 18 ευρω παιζει κατά καιρους βγαινει και καλυτερη τιμη (εχω πετυχει και με 12,5 ευρω)

εχω 4 τεμαχια και ειναι απο τα καλυτερα.

Αυτό ακριβώς έχω πάρει και εγώ και είμαι απολυτά ικανοποιημένος αλλά επειδή το πήρα από εδώ μαζί με μεταφορικά κτλ μου κόστισε ένα 25αρί . Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια 

edit. standard free shipping επιλέγω έ ?

Επεξ/σία από Cvermilion

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...