Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο cs go σε servers που ειναι Γαλλια,Ολλανδια και αγγλια εχω 90+ ping ενω εχω fastpath. Σε σουηδια εχω 120-130 ping (unplayable) and Germany (50-70). Υπαρχει καποιος τροπος να βελτιωσω το ping μου?

Δημοσ.

Αν δεν εισαι σε wireless , δεν ειναι θεμα των servers και εχεις δοκιμασει τα παντα δοκιμαζεις μηπως στρωσει με καποιο vpn

Η ευκολη λυση που ειναι free για να δεις αν θα στρωσει ειναι το WTFast , παρολο που ειναι shady as fuck κανει δουλεια 

Δημοσ.

Αν δεν εισαι σε wireless , δεν ειναι θεμα των servers και εχεις δοκιμασει τα παντα δοκιμαζεις μηπως στρωσει με καποιο vpn

Η ευκολη λυση που ειναι free για να δεις αν θα στρωσει ειναι το WTFast , παρολο που ειναι shady as fuck κανει δουλεια 

Παιζω wired, οι φιλοι στην σουηδια εχουν γυρω στα 80-90 (στον ιδιο server). Και γερμανια εχουμε περιπου το ιδιο. WTFast δεν το πολυ εμπιστευομαι

Δημοσ.

Υπαρχουν διαφορα VPN που μπορεις να ψαχτεις για καλυτερο rerouting , με απλο search στο google θα βρεις διαφορα

Σε μενα μονο το WTFast δουλεψε στο Overwatch που ειχα θεμα και μετα ανακαλυψα το Mudfish που μου ελυσε τα χερια . Ειναι λιγο ταλαιπωρια στο να το σεταρεις και το free που εχει διαρκει ελαχιστα .

Δημοσ.

Υπαρχουν διαφορα VPN που μπορεις να ψαχτεις για καλυτερο rerouting , με απλο search στο google θα βρεις διαφορα

Σε μενα μονο το WTFast δουλεψε στο Overwatch που ειχα θεμα και μετα ανακαλυψα το Mudfish που μου ελυσε τα χερια . Ειναι λιγο ταλαιπωρια στο να το σεταρεις και το free που εχει διαρκει ελαχιστα .

Ty δοκιμαζω το Mudfish (δοκιμαζω τον καθε σερβερ και κοιταω με τον καθενα ποσο ping εχω) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...