Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα,

Έχω ένα iPhone 6s το οποίο ετσι οπως λειτουργούσε μου έκλεισε και απο τότε δεν εχει ξανα ανοίξει. Το πήγα για διάγνωση και μου είπαν οτι ειναι η μητρικη. Το κόστος επισκευής μου είπαν επίσης οτι ειναι πολυ μεγάλο οπότε σκέφτηκα μήπως βρω μεταχειρισμενη, έχοντας την εμπειρία της εγκατάστασης της απο εμενα. Αν θα μπορούσατε να με βοηθήσετε λίγο στο που μπορεί να βρω λειτουργική μητρικη ή σπασμένο iPhone θα το εκτιμούσα..

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα,

Έχω ένα iPhone 6s το οποίο ετσι οπως λειτουργούσε μου έκλεισε και απο τότε δεν εχει ξανα ανοίξει...

Μιλαμς για συσκευη που ακομα δεν εχει κλεισει 1 χρονο κυκλοφοριας αρα εισαι εντως εγγυησης και αρα κατι δεν μας λες σωστα.Η κλεμμενο ειναι το κινητο ή κατι αλλο σου ειπαν πριν σου ζητησουν χρηματα γιατι αποκλειεται να μην σου ανεφεραν την εγγυηση.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίταξε το κινητό το έχω εδώ και 3 μήνες και είμαι ο 2ος ιδιοκτήτης. Επειδη ηταν χαμηλή η τιμή δεν περιέχε ούτε κουτιά ούτε αποδείξεις(που τελικά θα προτιμούσα να έδινα παραπάνω για να πάρω ένα ολοκληρωμένο τηλεφωνο) και το είχα ξανα πάθει αυτο με ένα 5αρι. Γι'αυτο τον λόγο δεν ήξερα αν ισχύει η εγγύηση στο συγκεκριμένο Μαγαζι χωρίς απόδειξη αγοράς διότι δεν αγοράστηκε απο public,Γερμανός κτλ.και το μαγαζι που το πήγα δεν ηταν επίσημο ηταν ένα τοπικο και φυσικά και μου είπε για εγγύηση αλλα μου είπε οτι μπορεί και πολυ πιθανόν να χρειάζεται την απόδειξη αγοράς ή αλλιώς να επικοινωνήσω με τον πρωτο ιδιοκτήτη.Το οτι ρώτησα βέβαια εδώ και προσπάθησα να βρω μια δευτερεύουσα λύση, σε ένα φόρουμ που ακολουθώ αρκετό καιρό δεν νομίζω να σημαίνει οτι το κινητό το οποίο έχω το έκλεψα , κάτι που το θεωρώ τελείως ανηθικο. Και δεν ειναι ούτε βδομάδα απο τότε που το έπαθε γι'αυτο ρωτησα εδώ. Θα προσπαθήσω να επικοινησω με το μαγαζι και ελπίζω να με βοηθησουν

Δημοσ.

Εάν το κινητό δεν εχει ανοιχτεί, και δεν ειναι κλειδωμένο με iCloud πας στην document χωρίς να έχεις απόδειξη κλπ και τελειώνει το θέμα. Εχει ακομη εγγύηση! Εδώ, και εμείς προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε αλλα δεν γίνετε να γνωρίζουμε και εμείς πως το πήρες, με τι, και πόσο.. Αν ήθελες απο την αρχή να μην υπάρχουν συγχύσεις να έλεγες αναλυτικά την κατάσταση! Οπως και να εχει μιλάς με Apple για να βγάλεις άκρη και όχι μικρομάγαζα. Όλα αυτά αν δεν ειναι κλειδωμένο... Αλλιώς δεν εχει νόημα.

Δημοσ.

Πάντως άμα το πας σε επίσημο και πάρουν πρέφα ότι το κινητό έχει ανοιχτεί όχι από επίσημο service τότε ξέχνα την εγγύηση.Επίσης γιατί δεν μιλάς με τον 1ο ιδιοκτήτη να σου στείλει την απόδειξη δεν είναι και κανένας μεγάλος κόπος μπορεί να χρειαστεί μελλοντικά.Επίσης σε αγορές να προτημάς να πέρνεις και το κουτί και όλα δεν νομίζω να τα πετάει κανείς όλοι τα κρατάμε σε ένα ντουλάπι ή κάπου.(επίσης χωρίς να θέλω να προσβάλω άμα το κινητό το βρήκες από εδώ και εκεί δεν θα ανοίξει ποτέ στα χέρια σου παρά μόνο σε αυτόν που ανήκει για εσένα θα είναι διακοσμητικό και το λέω αυτό γιατί ανοίγουν άπειρα θέματα μέσα σε ένα μήνα τύπου έχω ένα φίλο από το χωριό που έχει το τάδε ιφονε και μια μέρα δεν έπερνε τον κωδικό τι κάνω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...