constantineparas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μόλις συνδέω την κάρτα ήχου στον υπολογιστή μου (Creative X-Fi HD) ο υπολογιστής κάνει γύρω στα 20 δευτερόλεπτα περισσότερο για να ανοίξει. Επίσης όταν κινώ την μπάρα για να αυξομειώσω την ένταση η μπάρα κολλάει, όταν αναπαράγεται οποιοσδήποτε ήχος στον υπολογιστή δεν κολλάει, όταν όμως δεν ακούγεται τίποτα και πάνω να το ανεβάσω/κατεβάσω κολλάει. γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ
c_access Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μόλις συνδέω την κάρτα ήχου στον υπολογιστή μου (Creative X-Fi HD) ο υπολογιστής κάνει γύρω στα 20 δευτερόλεπτα περισσότερο για να ανοίξει. Επίσης όταν κινώ την μπάρα για να αυξομειώσω την ένταση η μπάρα κολλάει, όταν αναπαράγεται οποιοσδήποτε ήχος στον υπολογιστή δεν κολλάει, όταν όμως δεν ακούγεται τίποτα και πάνω να το ανεβάσω/κατεβάσω κολλάει. γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ Να υποθεσω οτι εχεις περασει τους τελευταιους drivers? Εχεις δοκιμασει αλλη usb port? Τι λειτουργικο τρεχεις; Οπως και να έχει, αν δεν το εχεις κανει ηδη, απεγκατεστησε την καρτα (Drivers, utilities) κατεβασε τους πιο προσφατους απο το site του κατασκευαστη. Αν δεν αλλαξει κατι, δοκιμασε να την βαλεις σε αλλο usb port Αυτα ειναι τα requirements του κατασκευαστη. Να υποθεσω τα καλυπτει το συστημα που εχεις ετσι; SYSTEM REQUIREMENTS Microsoft® Windows® 8, Windows® 7, Windows Vista®, Windows XP (Professional x64 Edition, Service Pack 2 or above) Intel® Core™2 Duo or AMD® equivalent processor, 2.2 GHz or faster Available USB port 1 GB RAM 600 MB of free hard disk space Headphones or amplified speakers (available separately) CD-ROM/DVD-ROM drive for software installation Internet connection Note: Sound Blaster Digital Music Premium HD is also known as Sound Blaster X-Fi HD in certain regions.
Carious Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Τα χαρ/κα μου: Q6600 8GB RAM QUADRO 2000 Windows 7 64bit Αν και δεν πιστεύω να φταίει κάτι τέτοιο. Επίσης έχω τσεκάρει ότι το καλώδιο είναι 2.0 και έχω δοκιμάσει όλες τις θύρες της μητρικής από πίσω, έχω κάνει disable την onboard.
c_access Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Τα χαρ/κα μου: Q6600 8GB RAM QUADRO 2000 Windows 7 64bit Αν και δεν πιστεύω να φταίει κάτι τέτοιο. Επίσης έχω τσεκάρει ότι το καλώδιο είναι 2.0 και έχω δοκιμάσει όλες τις θύρες της μητρικής από πίσω, έχω κάνει disable την onboard. Απο drivers της καρτας εισαι οκ; Μπηκες στο site να κατεβασεις τους πιο προσφατους για wind 7 x64? Αν οχι, κανε απεγκατασταση αυτους που εχεις, και περνα του πιο προσφατους,
constantineparas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Απο drivers της καρτας εισαι οκ; Μπηκες στο site να κατεβασεις τους πιο προσφατους για wind 7 x64? Αν οχι, κανε απεγκατασταση αυτους που εχεις, και περνα του πιο προσφατους, εγώ πάντως το έχω κάνει αυτό και τίποτα.. τα ίδια.
c_access Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 εγώ πάντως το έχω κάνει αυτό και τίποτα.. τα ίδια. Ριξε μια ματια στα παρακατω. Φαινεται οτι το προβλημα το δημιουργει καποιο απο τα applications της Creative που περνιουνται μαζι με τους drivers: an UPDATE with tech support. a temp fix so far, but it seems to be working. ctrl+alt+delete and kill the process for DLLML.exe From what I was told, this is some non-essential modual thing creative includes. In run -> msconfig, I went to startup and turned off dllml.exe and all other creative start ups, but the dllml.exe is always on when the computer boots. I reenabled the creative startups and left the dllml startup off. So I just kill the process every time the computer boots. I didn't get any straight answers on exactly what this file does, and how to disable it completely was beyond the tech guys knowledge. Gi've this a try and lets see what people get for results. Επισης: For me, no Creative processes are running in the background at all. This is what to do: Remove the drivers, including the software. Use driver cleaner to clean up any remnants. Restart your computer Install the latest driver. Load up the Creative CD, install only the applications you need, and remember to uncheck "audio driver". For me , these are what I installed. THX setup console Volume Panel Media Source Mode Console DTS NEO then, "run" and type "msconfig" uncheck every single Creative processe you see. Restart your com. Your com may take a long time to do so, but please wait patiently. Παρε και το λινκ να διαβασεις ολο το thread με το workaround http://forums.creative.com/showthread.php?t=281527
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα