Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Σε ένα laptop http://www.notebookcheck.net/Fujitsu-Siemens-Amilo-Xi2528.5896.0.html που εκανα format και εβαλα 7αρια 64αρια δεν με εφηνει να εγκαταστήσω την παραπανω εφαρμογή . Την αποθηκευω και όταν παει να ανοιξει μου βγαζει το παρακατω μηνυμα: Την κατεβασα από την επισημη σελιδα .
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δεν μπορω να καταλαβω αυτό που λεει για βαθος χρωματος....
soteras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Το βάθος χρώματος ώστε κατέβασε το directx9 και πιο νεότερο που λέει και όλα θα φτιάξουν Γενικά μετά το φορματ έκανες όλες τις ενημερώσης σε netframework που πολλές εφαρμογές θέλουνε και έτσι
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Κατεβασα το directx 11 και τωρα μου λεει σφαλμα 1603 !!!Κανει ενημερώσεις από χθες με 50αρα γραμμη.
soteras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 https://productforums.google.com/forum/#!topic/maps/I-litIYXXNY Κανά ρεσταρτ έκανες? Μήπως να επιχηρούσες απεγκατάσταση και ξανα εγκατασταση μήπως και ξεκολήσει
sistah Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Βtw, εχεις ξανα κανει ερωτηση με το θεμα των ενημερωσεων και σου εχω απαντησει.....
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 https://productforums.google.com/forum/#!topic/maps/I-litIYXXNY Κανά ρεσταρτ έκανες? Μήπως να επιχηρούσες απεγκατάσταση και ξανα εγκατασταση μήπως και ξεκολήσει Επανεκκινηση εκανα χωρις απτελεσμα .θα δοκιμασω αυτα που λενε αν και δεν ειναι τοσο καλα τα αγγλικα μου για να τα καταλαβω. Βtw, εχεις ξανα κανει ερωτηση με το θεμα των ενημερωσεων και σου εχω απαντησει..... Ναι το θυμαμαι και δεν ειναι μονο δικο μου προβλημα.Την εγκατασταση την εκανα απο dvd που υποτιθεται εχει και τις ενημερωσεις μεχρι 6/2016 .Ξεκινησε με ie 11 αντι για τον 8 Μαλλον καποιο προβλημα εχει με την καρτα γραφικων που την βλεει σαν τυπικο προσαρμογεα vga Κατεβαζω drivers αλλα στην εικονα που βαζω ηταν χθες πολλες ωρες ακινητο .
soteras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Με ντριβερ nvidia τις προάλες και εμένα πάνω σε κάποιο update είχε φάει σκάλωμα για ώρες μετά με μια 2η προσπάθεια εγκατάστασης ξεκόλησε κανονικα.Οπότε τώρα το γοολγε εαρθ σου πετάει μόνο αυτό το μύνημα το προηγούμενο το βγάζει καθόλου ή όχι πλεόν?.Άμα εκεί πατήσεις ΟΚ προχωράει καθόλου ή όχι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Με ντριβερ nvidia τις προάλες και εμένα πάνω σε κάποιο update είχε φάει σκάλωμα για ώρες μετά με μια 2η προσπάθεια εγκατάστασης ξεκόλησε κανονικα.Οπότε τώρα το γοολγε εαρθ σου πετάει μόνο αυτό το μύνημα το προηγούμενο το βγάζει καθόλου ή όχι πλεόν?.Άμα εκεί πατήσεις ΟΚ προχωράει καθόλου ή όχι? Καποια στιγμη μου ανοιξε αλλα με καθολου καλη απεικονηση .
soteras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Καποια στιγμη μου ανοιξε αλλα με καθολου καλη απεικονηση . Ο ντιβερ κατάφερε να μπει σωστά ή όχι?Μήπως θέλει κάποια ρυθμησούλα τίποτα?Σε άλλα προγράμματα η απικόνηση πως είναι γενικά μήως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο μενου του γοογλε εαρθ που να ειναι να χρησημοποιει πιο ίπια γραφικά για παλίες κάρτες?Πχ άμα κλείσεις από τις επιλογές τα 3δ κτήρια και όλα αυτά που το επιβαρύνουνε φτιάχνει καθόλου
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δεν ολοκληρωνει την εγκατασταση της καρτας γραφικων .Δοκιμασα πολλες φορες και κολαει εκει .
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Κατι παιζει με την καρτα γραφικων και το NET Framework Εκανα επιλεκτικη εγκατασταση της καρτας χωρις αυτο το update που ειχε στην εγκατασταση την ειδε κανονικα στην διαχειριση συσκευων και ανοιξε κανονικα το Google Earth !!! Μια στιγμη πεταξε ενα λαθος για την καρτα (δεν θυμαμαι τι ακριβως) αλλα τωρα δουλευει για την ωρα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα