Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ένα laptop http://www.notebookcheck.net/Fujitsu-Siemens-Amilo-Xi2528.5896.0.html  που εκανα format και εβαλα 7αρια 64αρια δεν με εφηνει να εγκαταστήσω την παραπανω εφαρμογή . Την αποθηκευω και όταν παει να ανοιξει μου βγαζει το παρακατω μηνυμα:

Την κατεβασα από την επισημη σελιδα .

post-40980-0-75091000-1470738426_thumb.jpg

Δημοσ.

Το βάθος χρώματος ώστε κατέβασε το directx9 και πιο νεότερο που λέει και όλα θα φτιάξουν

Γενικά μετά το φορματ έκανες όλες τις ενημερώσης σε netframework που πολλές εφαρμογές θέλουνε και έτσι

Δημοσ.

https://productforums.google.com/forum/#!topic/maps/I-litIYXXNY

Κανά ρεσταρτ έκανες? Μήπως να επιχηρούσες απεγκατάσταση και ξανα εγκατασταση μήπως και ξεκολήσει

Επανεκκινηση εκανα χωρις απτελεσμα .θα δοκιμασω αυτα που λενε αν και δεν ειναι τοσο καλα τα αγγλικα μου για να τα καταλαβω.

Βtw, εχεις ξανα κανει ερωτηση με το θεμα των ενημερωσεων και σου εχω απαντησει.....

Ναι το θυμαμαι και δεν ειναι μονο δικο μου προβλημα.Την εγκατασταση την εκανα απο  dvd που υποτιθεται εχει και τις ενημερωσεις μεχρι 6/2016 .Ξεκινησε με ie 11 αντι για τον 8

Μαλλον καποιο προβλημα εχει με την καρτα γραφικων που την βλεει σαν τυπικο προσαρμογεα vga

Κατεβαζω drivers αλλα στην εικονα που βαζω ηταν χθες πολλες ωρες ακινητο .

post-40980-0-04622700-1470750308_thumb.png

Δημοσ.

Με ντριβερ nvidia τις προάλες και εμένα πάνω σε κάποιο update είχε φάει σκάλωμα για ώρες μετά με μια 2η προσπάθεια εγκατάστασης ξεκόλησε κανονικα.Οπότε τώρα το γοολγε εαρθ σου πετάει μόνο αυτό το μύνημα το προηγούμενο το βγάζει καθόλου ή όχι πλεόν?.Άμα εκεί πατήσεις ΟΚ προχωράει καθόλου ή όχι?

Δημοσ.

Με ντριβερ nvidia τις προάλες και εμένα πάνω σε κάποιο update είχε φάει σκάλωμα για ώρες μετά με μια 2η προσπάθεια εγκατάστασης ξεκόλησε κανονικα.Οπότε τώρα το γοολγε εαρθ σου πετάει μόνο αυτό το μύνημα το προηγούμενο το βγάζει καθόλου ή όχι πλεόν?.Άμα εκεί πατήσεις ΟΚ προχωράει καθόλου ή όχι?

Καποια στιγμη μου ανοιξε αλλα με καθολου καλη απεικονηση .

Δημοσ.

Καποια στιγμη μου ανοιξε αλλα με καθολου καλη απεικονηση .

Ο ντιβερ κατάφερε να μπει σωστά ή όχι?Μήπως θέλει κάποια ρυθμησούλα τίποτα?Σε άλλα προγράμματα η απικόνηση πως είναι γενικά μήως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο μενου του γοογλε εαρθ που να ειναι να χρησημοποιει πιο ίπια γραφικά για παλίες κάρτες?Πχ άμα κλείσεις από τις επιλογές τα 3δ κτήρια και όλα αυτά που το επιβαρύνουνε φτιάχνει καθόλου

Δημοσ.

Κατι παιζει με την καρτα γραφικων και το NET Framework

Εκανα επιλεκτικη εγκατασταση της καρτας χωρις αυτο το update που ειχε στην εγκατασταση την ειδε κανονικα στην διαχειριση συσκευων

και ανοιξε κανονικα το Google Earth !!!

Μια στιγμη πεταξε ενα λαθος για την καρτα (δεν θυμαμαι τι ακριβως) αλλα τωρα δουλευει για την ωρα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...