Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ από μια "μετακόμιση" σε pc απέκτησα έναν cpc464 και μετά το 1992 πήρα την Α500+, μετά ήρθε το μόντεμ από ζερμανία μαζί με 512kb και 2ο drive....;ρ

Modem!!!! Ω ρε φίλε... Τι μου θύμησες. Απο τα 9600 στα 19200 και έπειτα στα 56Κ με usr robotics. Θυμάμαι όταν το σύνδεσα για πρώτη φορά λες και πετούσε. Και υπηρχαν μόνο BBS για να συνδεθείς. Αργότερα ήρθε το φοβερό IRC και γινόταν πανικός... 

• Like 1
Δημοσ.

Το πρώτο ήταν το "Computer για όλους" το 1983...

Εννοώ το πρώτο για μένα. Το Computer για όλους είναι και θα είναι ο βασιλιάς.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν είναι διαστημικό! π.χ. ήταν μέσα σε ένα σπίτι και χοροπηδούσε η μπάλα και έπρεπε να περάσεις κάποια εμπόδια... Δεν θυμάμαι ρε γμτ.

Επίσης τέλειο παιχνίδι ήταν αυτό που ανέβαινες προς τα πάνω με ουράνια τόξα!

Rainbow Islands  > http://hol.abime.net/1191

Δημοσ.

Κέντρο Υπολογιστών. Έτσι νομίζω.

Ναι.. Πω πω φοβερό μαγαζί είχε τα πάντα μέσα.

Modem!!!! Ω ρε φίλε... Τι μου θύμησες. Απο τα 9600 στα 19200 και έπειτα στα 56Κ με usr robotics. Θυμάμαι όταν το σύνδεσα για πρώτη φορά λες και πετούσε. Και υπηρχαν μόνο BBS για να συνδεθείς. Αργότερα ήρθε το φοβερό IRC και γινόταν πανικός...

Irc.. Το παλιό καλό Facebook δηλαδή, έβγαζες στο δευτερόλεπτο γκομενα αλλά δεν ήξερες ( μέχρι να μάθουν να στέλνουν φώτο) πως είναι.. Πήγαινες σε ραντεβού και έμενες κόκκαλο :)

• Like 1
Δημοσ.

τι σχεση εχει που τα πουλησα ρε; δεν ειχα χωρο γιαυτο εφυγαν . Δεν τα πουλησα γιατι δεν ειχα να φαω,χωρο δεν εχω.

Δεν το πηρα προσωπικα εσυ το εκανες προσωπικο.

Ποτε ακριβως πηρες amiga ; Ετος ; 

Amiga 1200 (1992). Η τελευταία Amiga με τη σχεδίαση όλα σε ένα (πληκτρολόγιο, αποθηκευτικά μέσα, βασικά κυκλώματα), επεξεργαστή τον Motorola 68EC020 (μια χαμηλής κατανάλωσης έκδοση του 68020) στα 14 MHz και ένα νέο chipset με την ονομασία AGA. Το AGA υποστήριζε παλέτα 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων, από τα οποία μπορούσε να δείξει 256 χρώματα ταυτόχρονα σε κανονική λειτουργία και 262.144 σε λειτουργία HAM-8.

κοιτα εδω ρε εργαλειο το 1992,  τι καναν τα pc τοτε ; που να θυμασαι ομως. 

την 500 την πηρα όταν βγηκε αφου πουλησα τον 6128 σε φιλο μου για να τσοντάρω λεφτα, πισι δεν ειχα και ουτε με ενοιαζε τοτε... επρεπε να παρεις πιο μεγαλο σπιτι για να μην τα πουλήσεις τα αμιγκα

• Like 1
Δημοσ.

και μην τρελενεσαι δεν σε ειπα φτωχο πλακα εκανα

ασε που αμα σε πουν πλουσιο πρεπει να τα παιρνεις στο κρανιο

Δημοσ.

και μην τρελενεσαι δεν σε ειπα φτωχο πλακα εκανα

ασε που αμα σε πουν πλουσιο πρεπει να τα παιρνεις στο κρανιο

οχι ρε συ δεν τρελαθηκα απλα δεν ειχα χωρο και τα εδωσα τι να εκανα.

Δεν γινεται να κραταμε ολοκληρο δωματιο για την amiga φιλε. 

Δεν πειραζει πηγαν και οι 3 σε καλα χερια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οποιος εχει καποια amiga , μονιτορ κ.λ.π θελει να τα δωσει ας στειλει καποιο π.μ.  κι εγω ενδιαφερομαι αμεσα επισης!!!

δεν θα μπω σε αντιλογο με αυτον που διαβασα οτι υπηρχαν παιχνιδια πατατες γιατι καποια παιδακια που ζησανε την εποχη του playstation 1 και με αυτο ξεκινησανε την πορεια τους στο παιχνιδι αν δουν τωρα την amiga θα πουν οτι τα παιχνιδια της ηταν μουφα συγκρινουν αλλα ντι αλλων και λογικο αφου δεν το ζησανε δεν ξερουν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...