jimkapa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 " Παίζει και ένα μπάσκετ (;oxi to NBA Jam) το οποίο μου διαφεύγει γμτ." TV Sports Basketball. 2πλά και λιώσιμο.... 1
status Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Ελευθερία απόψεων έχουμε οπότε καθένας με τα γούστα του. Δεν αναιρεί τίποτα όμως για εμάς που είμαστε 40+ ότι η Amiga ήταν ότι καλύτερο τότε. Μετά το 1995 αν θυμάμαι καλά τα pc πήραν φορά. Η πρώτη αγάπη μας ήταν το Atari 2600 στα 1981 νομίζω; η δεύτερη αγάπη μας ήταν η Amiga και τρίτη δεν υπάρχει... Ακόμα ζω με το όνειρο ( μετά τα 60 θα γίνει) να φτιάξω μια SUPER Amiga με τα πάντα όλα μέσα. Τα pc δεν τα λες αγαπη, τα λες συνήθεια, δηλαδή απλά ζεις μαζί τους. Αμα κυκλοφορήσει η Vampire 1200, θα γίνει νωρίτερα.;ρ
toples50 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, η Amiga είχε περισσότερες πατάτες παιχνίδια από οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή της δεκαετίας του 80-90. Μάλλον δεν είχες Amiga ποτέ σου...Μακραν ο καλύτερος υπολογιστής ever! 1
babisgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Αξέχαστες στιγμές και εναλλαγές δισκετών σε παιχνιδια όπως το Larry κτλ. Ωραίες εποχές. Μην σου πω (λιγο αργότερα) bloodnet (10 δισκέτες...!)
Undertaker25 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Αν και δεν το ειχα ποτε και δεν το πρόλαβα κιόλας στη κυκλοφορια ου, τo Amiga θα μου μεινει αξεχαστο για ενα και μονο παιχνιδι που έπαιζα στο εξοχικο ενος φιλου μου οταν ακόμη πηγαίναμε δημοτικό. Το golden axe. Αυτο το παιχνιδι με καθόρισε σαν gamer και με εκανε αφοσιωμενο οπαδο ολων των sword & sorcery τιτλων, κυριως rpg. Αξεχαστες εποχες.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Έτσι για να μην ξεχνάμε.... Εκπληκτικη δημιουργια απο την ομαδα Spaceballs (travolta , tmb designs, lone starr , major asshole) Και το 9fingers ηταν καλο εκεινη την εποχη αλλα δεν ειχε την μαγεια του πρωτου. Επισης στο state of the art ποτε δεν καταλαβα γιατι η ομαδα skid row ειχαν γραψει στο τελος οτι το demo ηταν lame και οτι ο trackloader ηταν για το π...ς. Αν κανει καποιος μια βολτα απο το ftp του english amiga board και κατεβασει την original δισκετα του demo θα παρατηρησει οτι δεν ειχε κανενα προβλημα. Επισης δειτε αυτο... (απλα για επαναληψη γιατι ξερω οτι ολοι το εχετε δει)
cobain_7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Εποχες early 90s στο παλιο καλο club tessera (με τα κλουβια) και με μια 500αρα με Protracker συνδεμενη σε ενισχυτες και να γινεται χαμος! Amiga forever! 1
JLEE Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Παιδιά μήπως θυμάστε πως έλεγαν ένα παιχνίδι με μια μπάλα που αναπηδούσε και έπρεπε να περάσεις κάτι εμπόδια και πίστες. Σε κάθε πίστα η μπάλα άλλαζε. Έχω φάει τρελό σκάλωμα και δεν μου έρχεται στο μυαλό ο τίτλος!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Παιδιά μήπως θυμάστε πως έλεγαν ένα παιχνίδι με μια μπάλα που αναπηδούσε και έπρεπε να περάσεις κάτι εμπόδια και πίστες. Σε κάθε πίστα η μπάλα άλλαζε. Έχω φάει τρελό σκάλωμα και δεν μου έρχεται στο μυαλό ο τίτλος! marble madness , http://hol.abime.net/2410 wizball , http://hol.abime.net/1743 ?
gmathakis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, η Amiga είχε περισσότερες πατάτες παιχνίδια από οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή της δεκαετίας του 80-90. προφανως και εισαι σχετικος ασχετος για να μιλας για τον θρυλο ετσι! κριμα φιλε μεου!!!
sam75 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Πατάτες έβγαιναν θυμάμαι σε όλα τα συστήματα, σίγουρα η Amiga είχε τις λιγότερες πατάτες. Αλλά και πάλι οι πατάτες αυτές στα γραφικά ήταν τέλειες.
deceit Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 " Παίζει και ένα μπάσκετ (;oxi to NBA Jam) το οποίο μου διαφεύγει γμτ." TV Sports Basketball. 2πλά και λιώσιμο.... Είσαι Θεός
status Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 προφανως και εισαι σχετικος ασχετος για να μιλας για τον θρυλο ετσι! κριμα φιλε μεου!!! Ε, όχι, Ε ΟΧΙ.:Ρ
ff7lucas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, η Amiga είχε περισσότερες πατάτες παιχνίδια από οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή της δεκαετίας του 80-90. ένα δικιο το εχεις, βλεπω τα παιχνίδια τις αμιγκα και πολλα δεν λενε μια αλλα όλα τα συστηματα το εχουν αυτό το θεμα. πριν από λιγα χρονια πηρα μια 500αρα και αφου την συμαζεψα πηρα δισκετες μεταχειρισμενες τις καθαρισα εγραψα καμια διακοσαρια παιχνίδια εβαλα ετικέτες που τυπωνα με εξωφυλλα από σκαναρισμενα κουτια και όταν όλα ηταν ετοιμα αρχισα να βαζω στο ντραιβ.αρκετα δεν τα θυμομουν και τα εγραψα γιατι κατι μου ελεγε το ονομα τους και τελικα βγηκαν πατατες όπως ειπες
ff7lucas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Οτι αξιζε στους υπολογιστες αυτους ηταν το ενα κουμπι φιλε. Η απλοτητα σε αφηνε να παιξεις χωρις να χρειαζεται να κανεις σπαζοκεφαλια για να παιξεις.. μετα ρημαχτηκαν ολα. Απο τους καλυτερους χειρισμους σε παιχνιδια τo Double Dragon που ειχε ολες τις κινησεις με τον μοχλο και το ενα κουμπι, μεχρι τα αριστουργηματα της Psygnosis και Team 17! Leander, Agony, Shadow of the Beast, και μετα Kick Off 2 και SWOS και δεν συμμαζευεται.. ενα κουμπι και Amiga ρε φιλε, τι λεμε τωρα! Η πιο ευφυη κινηση στα παιχνιδια του ενος κουμπιου που λες, ηταν το "πανω" στο Bubble Bobble του μοχλου που αντιστοιχουσε στο κουμπι για να πηδαει. Μετα απο αυτο που στην Amiga ηταν απλα ονειρο, δεν παιζοταν μετα στο arcade που ηθελε ξεχωριστο κουμπι. +1000 και εγω στο εμουλειτορ αλλα και στο τζοιστικ για μειμ ετσι βαζω να πηδαει ΜΟΝΟ με το πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα