Προς το περιεχόμενο

Το νέο διαφημιστικό των Google Photos απευθύνεται στους κατόχους iPhone 16GB

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ότι είναι σίγουρο ότι όλοι έχουν MB, για να μην πω και καλό σήμα. Δεν ξέρω που απευθύνονται αυτές οι διαφημίσεις, μάλλον σε Αμερικανούς που μένουν στο κέντρο του Μανχάταν υποθέτω.

Εγώ το έχω ρυθμίσει να κάνει backup μόνο όταν είναι στη φόρτιση και είναι το wifi ενεργοποιημένο. Με άλλα λόγια κάθε βράδυ. Άρα κάθε πρωί μπορώ να έχω ένα άδειο κινητό χωρίς να είμαι αμερικάνος στο κέντρο του Μανχάταν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πόσο... κοστίζουν...?

Αυτός που παίρνει iPhone 8 ή 16GB προφανώς δεν κάνει καμια βαριά χρήση αλλά πληρώνει τόσο για να έχει ένα τηλέφωνο απλό στη χρήση και απροβλημάτιστο κάτι που στα φτηνά android δύσκολα έβρισκες μέχρι πριν 1-2 χρόνια.

Ότι είναι σίγουρο ότι όλοι έχουν MB, για να μην πω και καλό σήμα. Δεν ξέρω που απευθύνονται αυτές  οι διαφημίσεις, μάλλον σε Αμερικανούς που μένουν στο κέντρο του Μανχάταν υποθέτω.

Δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα χρήστες smartphones. 

Μπορώ να μιλήσω για την Αγγλία που μένω. Εκεί τα GB (όχι MB) είναι υπερβολικά φθηνότερα. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και στην Αμερική και σε άλλες ευρωπακές χώρες. Μην γενικολογούμε με βάση το τι συμβαίνει στην Ελλάδα

Ότι είναι σίγουρο ότι όλοι έχουν MB, για να μην πω και καλό σήμα. Δεν ξέρω που απευθύνονται αυτές  οι διαφημίσεις, μάλλον σε Αμερικανούς που μένουν στο κέντρο του Μανχάταν υποθέτω.

Δηλαδη εγω όταν βγαζω φοτο και παω στο σπιτι, και η συσκευή αυτόματα τις ανεβαζει στο cloud (μεσω wifi) και τις σβηνει από το κινητο κανω κατι extreme? ή μενω στο Μανχαταν και δεν το καταλαβα....

Κινητά πανάκριβα με 8 και 16gb χωρίς δυνατότητα επέκτασης μνήμης είναι απλά για γέλια...

Καθηστε να πληρώνεται το όνομα...χαχαχαχα

Αν δεν βρίσκεις εσύ τούς λόγους πού κάποιος αγοράζει μια συσκευή χωρίς SD, δεν σημαίνει και ότι δέν υπάρχουν...

Προς το παρόν 900 εκατομμύρια Android συσκευές είναι εκτεθειμένες σε 4 κενά ασφαλείας.

Android συσκευές κενά ασφαλείας καί ενημερώσεις είναι ένα καλό αστείο.

Αν μου βρεις NEXUS με micro sd στο αγοράζω!

Ένα δίκιο το έχεις, την πάτησα από κεκτημένη ταχύτητα. Το είχα για λίγο καιρό παράλληλα με άλλη συσκευή και μπερδεύτηκα. Δεν βάζουν sd γι αυτό δεν πουλάνε  :-D  :-D  :-D

Αν δεν βρίσκεις εσύ τούς λόγους πού κάποιος αγοράζει μια συσκευή χωρίς SD, δεν σημαίνει και ότι δέν υπάρχουν... Προς το παρόν 900 εκατομμύρια Android συσκευές είναι εκτεθειμένες σε 4 κενά ασφαλείας. Android συσκευές κενά ασφαλείας καί ενημερώσεις είναι ένα καλό αστείο.

Ενώ στην apple αυτά τα προβλήματα λυθηκαν ΚΟΒΟΝΤΑΣ σου τη δυνατοτητα να εγκαθιστάς app εξω από το store. Μου θυμιζει μια εταιρεια που δουλευα στο παρελθον , οπου για να απαλλαγει τα προβλήματα με ιους και κακοβουλο λογισμικο από το το ιντερνετ, εκοψε το ιντερνετ από όλα τα pc πλην του "αφεντικου". Γελανε και οι πετρες....

200 ευρω συσκευή γκουχ γκουχ

Με otg γκουχ γκουχ

δηλαδη θα κοτσαρεις καλωδιο Otg απο κατω μονιμα και θα κρεμεται ενα στικακι?

δηλαδη θα κοτσαρεις καλωδιο Otg απο κατω μονιμα και θα κρεμεται ενα στικακι?

Προφανώς εννοεί ότι συνδέει δίσκο, κρατάει backup και μετά τον αποσυνδέει. Επίσης υπάρχουν πολύ μικρά φλασάκια με micro-USB που μπορεί να μένουν πάνω στο κινητό και να ενοχλούν λιγότερο.

Τίποτα από όλα αυτά, βέβαια, δεν είναι η καλύτερη δυνατή λύση. Οι microSD είναι πολύ πιο χρηστικές για τέτοια θέματα.

Το να συνδέσεις στικάκι ή δίσκο (!), να πάρεις backup, να το αποσυνδέσεις και μετά να σβήσεις τα αρχεία απ'το κινητό, ακούγεται πολύ βολικό, η αλήθεια είναι.

Κάθομαι εγώ και παιδεύομαι με τα κλάουντ να πούμε...

• Like 3

Το να συνδέσεις στικάκι ή δίσκο (!), να πάρεις backup, να το αποσυνδέσεις και μετά να σβήσεις τα αρχεία απ'το κινητό, ακούγεται πολύ βολικό, η αλήθεια είναι.

Κάθομαι εγώ και παιδεύομαι με τα κλάουντ να πούμε...

Αν δεν έχεις MB όπως είπε κάποιος παραπάνω, είναι και αυτό μία διαθέσιμη λύση για να απελευθερώσεις χώρο. Δεν είναι κακό να υπάρχει.

Android συσκευές κενά ασφαλείας καί ενημερώσεις είναι ένα καλό αστείο.

Δεν είναι όλα τα Android ίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...