Luxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Θα προβω στην αγορα των εξης περιφερειακων : Mouse, keyboard, gaming headset, movie headset. Για ποντικι απ'οτι εχω καταλαβει ειναι μονοδρομος το Logitech G502S Proteus Spectrum το οποιο μου αρεσει και εμφανισιακα παρα πολυ. Για gaming ακουστικα λεω να παρω τα Kingston HYPERX Cloud Τωρα δεν εχω ιδεα τι πρεπει να παρω απο πληκτρολογιο και εαν πρεπει να ειναι μηχανικο. Αυτη τη στιγμη εχω ενα logitech k300, το οποιο μια χαρα κανει τη δουλεια του.. Βεβαια και το ποντικι που εχω ( ενα logitech g400 ) , καθως και τα ακουστικα ( Creative HS800 Fatal1ty ) τα οποια χρησιμοποιω και για παιχνιδια και για ταινια, ειναι μια χαρα. Απλα θελω να κανω καποια αναβαθμιση και σιγουρα αυτα που σκεφτομαι και θελω να αγορασω θα ειναι καλυτερα απο αυτα που εχω αυτη τη στιγμη. Τα μηχανικα κανουν αρκετο θορυβο και δε ξερω κατα ποσο θα βολευουν για νυχτερινες πληκτρολογησεις, καθως στο διπλανο δωματιο κοιμαται η γυναικα με ανοικτη την πορτα, λογω air condition στο σαλονι! Αξιζει να δωσω λεφτα για κανονικο πληκτρολογιο; Επισης δε ξερω ποια ακουστικα να αγορασω για να βλεπω ταινιες στη τηλεοραση. Σκεφτομουν κατι σε 5.1. Μιας που θα δωσω λεφτα, ας αξιζουν τουλαχιστον. Ή να προτιμησω εαν ποιοτικο σετ 2.1 ακουστικων; Τα 5.1 ακουστικα μπορουν να παιξουν και ηχο DTS;
Fulgore Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Σε ποντικι και ακουστικα δεν νομιζω να βρεις καλυτερες προτασεις(αν και δεν ξερω αν καποια αλυσιδα εχει το G502 εκθεσιακο να το δοκιμαζες αν σου κανει στο χερι). Οσο για πληκτρολογιο αν εχεις ακουσει ολους τους διακοπτες και κρινεις οτι ο ηχος τους δεν σου κανει τοτε μπορεις να κοιταξεις σε κανονικο πληκτρολογιο. Αξιζει να δωσεις χρηματα για κανονικο πληκτρολογιο(εχει καποια ομορφα η Corsair και η logitech)απλα οχι μια περιουσια δηλαδη πανω απο 80-100ευρω. 1
selianx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Αν σου αρέσει το μηχανικό, και το μόνο πρόβλημα είναι ο θόρυβος τις βραδινές ώρες, ίσως θα μπορούσες να κρατήσεις το Κ300 για εκείνες τις ώρες. Αν και εγώ με Red διακόπτες, δεν έχω ακούσει παράπονα από άτομο που κοιμάται στα 2 μέτρα στο ίδιο δωμάτιο (εξαρτάται και από το παιχνίδι που παίζεις, αν είσαι FPS gamer δε χτυπάς τόσο πολύ το πληκτρολόγιο όσο ένας MOBA/RTS/MMO gamer).Εγώ αν ήταν να μην πάρω μηχανικό και είχα το K300, δε θα έδινα λεφτά εφόσον το τελευταίο μου δούλευε καλά. Εκτός βέβαια και αν είναι η εμφάνιση που μετράει για εσένα και αξίζει την αναβάθμιση αυτή. Ακουστικά για ταινίες απλά προτείνω να μη το βιαστείς και τα πάρεις όλα μαζί, πάρε τα Cloud, δες πως συμπεριφέρονται στις ταινίες και αποφασίζεις μετά αν δε σε καλύπτουν!Ποντίκι όντως έχεις επιλέξει από τα καλύτερα στα χαρτιά, αλλά όλα έχουν να κάνουν με την εργονομία και το πως κάθεται στο χέρι σου, οπότε για μένα πάρε κάποιο που μπορείς να το δοκιμάσεις πρώτα!
BaronGreece Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα φίλε μου.για πληκτρολόγιο αν θες μηχανικό και με σχετικά λιγότερο θόρυβο απο τα άλλα της κατηγορίας του θα σου πρότεινα το corsair k70 rgbτο αγορασα προσφατα και ειναι απο τις καλύτερες αγορές που εχω κανει.ειναι πολύ στιβαρό με επιφάνεια αλουμινίου στο επάνω μέρος με φοβερό φωτισμό.το λογισμικό της corsair είναι απίστευτο και μπορείς να κάνεις άπειρα πράγματα όσο αναφορά π.χ τον φωτισμό.(δεν το εχω ψάξει τοσο πολύ αλλα τα reviews για το συγκεκριμένο ειναι πολυ θετικά).το headset πιυ έχεις επιλέξει να παρεις ειναι το καλύτερο στην κατηγορία του και τα review του επίσης πολύ θετικά.εγω αυτην την στιγμή εχω το logitech g502 proteus core το χρησιμοποιώ περίπου εναν χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημενος για μενα οσο αναφορά το ποντίκι να μείνεις στην logitech.πριν το παρω το ειχα δοκιμάσει στο πλαίσιο στο σύνταγμα.μου το ανοιξαν τα παιδιά εκει και το δοκίμασα και το πήρα αμέσως απίστευτο ποντίκι και στιβαρό.πήγαινε στο πλαίσιο εκει λογικά θα στο ανοίξουν τα παιδια να το δοκιμάσεις οπως εκαναν και σε μενα.
Luxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Το logitech K200 εχω και οχι το K300. Εγω μπερδευτηκα. Μια χαρα τη κανει τη δουλεια του, αλλα επισης το ιδιο κομπλε ειναι και τα ποντικι, ακουστικα που εχω.. Απλα ειπα να κανω μια καλη αναβαθμιση. Τωρα να δωσω 180 ευρω για πληκτρολογιο, μου φαινονται πολλα.. Και εξαλλου δε με ενδιαφερει ο φωτισμος. Απλα σκεφτομουν μηχανικο πληκτρολογιο γιατι διαβασα οτι γραφεις πιο γρηγορα και οτι εχει καλυτερη αποκριση στα παιχνιδια. Δε ξερω κατα ποσο ισχυει βεβαια.. Τωρα για τα ακουστικα που θελω σχετικα με τις ταινιες.. Προφανως και τα hyperX Cloud θα μου φανουν πολυ καλα. Εδω πολυ καλο ηχο μου φαινεται οτι ακουω με τα ακουστικα που εχω αυτη τη στιγμη. Απλα θελω κατι καλυτερο. Και αν αναπαραγει 5.1 ηχο, ακομα καλυτερα..
BaronGreece Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 για μια πιο οικονομική επιλογή σε θέμα πληκτρολόγιου και αφού δεν σε ενδιαφέρει ο φωτισμός ειναι το razer blackwindow το απλό που είναι μηχανικό.σίγουρα θα δεις μεγάλη αλλαγή οσο αναφορά απόκριση.απλα το corsair ειναι φοβερό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα