Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα lenovo τριετιας που τρεχει w10

το οποιο το εχω μονιμα συνδεδεμενο με hdmi σε τηλεοραση σαν media center

Οταν το τραβαω απο την tv και παω να δω απο οθονη κλεινει η οθονη οσο το εχω στην τροφοδοσια

Δεν κλεινει το λαπτοπ, αν το βγαλω απο την τροφοδοσια και αφησω να παιξει με μπατατια τσουπ, αναβει αμεσως η οθονη

Επισης οσο ειναι συνδεδεμενο στην τιβι, η τηλεπραση παιζει κανονικα και με μπαταρια και με τροφοδοτικο

Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;

Δημοσ.

στις ρυθμίσεις ενέργειας,θα έχεις βάλει να απενεργοποιείται η οθόνη όταν είναι συνδεδεμένο στη πρίζα.

Πράγμα λογικό βέβαια,δεν ξέρω αν τα παντζούρια 10 έχουν πιο σύνθετη ρύθμιση,φαντάζομαι πως ναι,αλλά μάλλον θα πρέπει να αλλάζεις ενεργειακό προφίλ όταν θα θες να κάνεις αυτό που περιέγραψες.

Δημοσ.

Δεν βρηκα καμια ρυθμιση στα ενεργειακα προφιλ που να σχετιζει την λειτουργια οθονης με την τροφοδοσια

anyway, μετα απο ενα reboot που εφαγε απο κρασαρισμα, επανηλθε, δηλαδη και με τροφοδοσια και χωρίς παιζει κανονικα

Σημερα ανακάλυψα αλλο προβλημα ομως!

Μετα απο μερες πηγα σε σπιτι με τηλεοραση και το hdmi δεν δουλευει, δειχνει σαν κρασαρισμενη οθονη

Δοκιμασα σε 2 τηλεορασεις, τιποτα

Δοκιμασα με 2 διαφορετικα καλωδια, τιποτα

Υπηρχε και 2ο λαπτοπ στο σπιτι, ολα κομπλε!! και με τις 2 τηλεορασεις και με τα 2 καλωδια!! αρα δεν φταινε αυτα

Επισης, το λαπτοπ απο οθονη δειχνει σουπερ!Αρα δεν ειναι η καρτα γραφικων

Το προβλημα ειναι οταν συνδεω το λαπτοπ με τηλεοραση απο hdmi, δειχνει παραμορφωνες εικονες

Οποτε σκεφτομαι μηπως κατα τη μεταφορα κατι επαθε η πορτα hdmi (χλωμο, αλλα αφου η οθονη παιζει κανονικα, τι αλλο να φταιει)

Ξερει κανεις τι μπορω να κανω? Να παω σε κανα πλαισιο που το πηρα για επιδιορθωση?

Δημοσ.

Δοκίμασε με δοκιμαστική έκδοση linux σε εξωτερική τηλεόραση. Μήπως έχει κρασάρει κανένας driver.

Με το κάθε Πλαίσιο δεν θα βγάλεις άκρη - παρά μόνο θα δώσεις άσκοπα χρήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...