stelios18120 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δεν θα σε πάρει κανεις τηλέφωνο ούτε τίποτα άλλο τέτοιο. Όταν με το καλό έρθει το δεματακι σου με τα ελτα θα σ αφήσει ο ταχυδρόμος χαρτί να περάσεις από τα ελτα να το παραλλαβεις. Αν είσαι σε μικρή περιοχή και δεν έχει πολλά πολλά ο ταχυδρόμος να κουβαλήσει μπορεί να στο φέρει και ο ίδιος από το σπίτι σου. Υπογράφεις και το παίρνεις. Μην ξεχάσεις να καταγράψεις την στιγμή που το ανοίγεις το δεματακι σου για να μην βρεθείς εκτεθειμένος σε περίπτωση λάθους ή οτιδήποτε. 1
satafaka Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δεν θα σε πάρει κανεις τηλέφωνο ούτε τίποτα άλλο τέτοιο. Όταν με το καλό έρθει το δεματακι σου με τα ελτα θα σ αφήσει ο ταχυδρόμος χαρτί να περάσεις από τα ελτα να το παραλλαβεις. Αν είσαι σε μικρή περιοχή και δεν έχει πολλά πολλά ο ταχυδρόμος να κουβαλήσει μπορεί να στο φέρει και ο ίδιος από το σπίτι σου. Υπογράφεις και το παίρνεις. Μην ξεχάσεις να καταγράψεις την στιγμή που το ανοίγεις το δεματακι σου για να μην βρεθείς εκτεθειμένος σε περίπτωση λάθους ή οτιδήποτε. Super φίλε μου, ευχαριστώ πολύ. Άντε να δούμε πότε θα έρθει τώρα... Υπολογίζω κανά μήνα! 1
satafaka Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Οκ παιδιά, το παρέλαβα σήμερα το κινητό. Πολύ θετικές, πρώτες εντυπώσεις! Έχω κάνει ίσα ίσα το 1ο σετάρισμα βέβαια, έχω δρόμο ακόμα μπροστά. Αλλά γενικά τα καλά λόγια που ακούγονται είναι σωστά. Απλά αναφέρω ότι δεν είχε ακουστικά στο κουτί και όταν δοκίμασα κάποια της Samsung που είχα, ο άλλος δεν με άκουγε σχεδόν καθόλου ενώ εγώ άκουγα πρίμα. Αφού έβγαλα τα ακουστικά και πήρα 2-3 τηλέφωνα, ήταν μόνιμα ενεργοποιημένη η ανοιχτή ακρόαση ότι και να πατούσα. Με ένα restart επανήλθε κανονικά.
@topos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Από ποιο κινητό είχες τα ακουστικά?Μήπως από κανένα lenovo/παλιο Nikos/sony ericsson?
satafaka Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Τα ακουστικά είναι από το Samsung S3 Neo. Δεν τα ξανα δοκίμασα. Το βύσμα είναι προφανώς το ίδιο, γιατί "κούμπωσε" και όμορφα, αλλά πατάτα τελικά. 2 ερωτήσεις: 1) Ποια ακουστικά να αγοράσω? 2) Ποιον φορτιστή να αγοράσω? Μου στείλαν τον αντάπτορα για EU αλλά θα ήθελα έναν καλό, ενιαίο.
@topos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Τσου, παρολο που το βυσμα ειναι το ιδιο φαινομενικα, υπαρχει περιπτωση η καλωδιωση του να ειναι διαφορετικη. Πχ Το τριτο πισπιριολακι αντι να αντιστοιχει στην γειωση, αντιστοιχει στο μικροφωνο. Αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτη η περιπτωση σου.
GianniSM Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Τα ακουστικά δουλεύουν σε όλα εκτός και αν έχουν κάποια διαφορετική τεχνολογία. Με αυτά του S3 δεν θα χεις κανένα πρόβλημα, εδώ εγώ χρησιμοποιώ στο Nexus 6P μου αυτά που είχα από το Galaxy W (μονοπύρινο, της εποχής του S2). Για τον φορτιστή δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πάρεις άλλον, την δουλειά σου θα την κάνεις και με αυτόν που έχεις.
satafaka Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Τι να πω ρε παιδιά... θα τα ξανα δοκιμάσω και θα ενημερώσω.
Ntinaras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 υπαρχει ο ανταπτορας για αυτη την αλλαγη, ειναι παμφτηνος, τσεκαρε στο ebay
Ntelosxxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 εμενα δουλεύουν κανονικα τα ακουστικα απο αλλα κινητα. εχω διαφορα κι οποιο κι αν βαλω δουλευει. παιδες μια μεγαλη βοηθεια.... ειμαι σε δίλημμα εχω το flex2 (που εχω βολευτεί, πολυ γρηγορο, καλες φωτο αλλα μπαταρια μαπα). εχω και το νοτε 3 προ που μου αρεσει σαν συνολο με καλη μπαταρια αλλα λιγο πιο αργο απο φλεξ. τι να κανω? πιο να κρατησω? Υ.Γ. το νοτε 3 προ το ειχα παρει για την αδερφη μου αλλα δεν της αρεσε το μενου και ξαναγυρισε σε samsung.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα