Ntelosxxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 περασε κι αυτο απο τα χερια μας... δεν προλαβα να το χαρω μου το βούτηξε η Αδερφη μου... χαχαχαχ. τελικα το κινητο τα σπαει. εγω περιμενα πλαστικουρα αλλα ειναι πολυ ομορφο τελικα. πολυ γρηγορο, δεν εχει διαφορα με το φλεξ2 (snapdragon 810). μπαταρια... χαχαχα ολη μερα να το δουλευω και ουτε στη μεση δεν εφτασε που το φλεξ και το p8 που εχουμε τωρα με τη γυναικα μου, 2 φορες θα τα ειχαμε φορτισει. ωραιο απλο λογισμικο (μιλαω για την ελληνικη miui) δεν εχει περιττες εφαρμογες. Καμερα, ακουγα τα χειροτερα, δεν ισχύουν και επειδη ψιλοασχολουμε με θεματα φωτο εχει μια καλη καμερα Κινητου, s7 ειναι και καμερα γιαυτο δεινεις 600-700 ευρω. γενικα το κινητο ειναι ακριβως αυτο που λενε VFM. το μονο θεμα για εμενα ειναι οι αναβαθμησεις που θελει να τις κανεις χειροκινητα δλδ να ασχοληθεις. σιγουρα το p8 θα το δωσουμε να παρουμε αλλα ενα ιδιο. για το φλεξ το σκεφτομαι γιατι το εχω συνηθίσει και με εχει βολέψει. εχω γραφτη και στην xiaomi gr κι ακομα δεν εχω καταλαβει ενα πραγμα κι αν μπορει καποιος να μου το εξηγήσει, εχουμε το κινητο με android 5.1.1 kai μια ελληνικη miui, δεν μπορουμε να το κρατήσουμε ετσι κανα 2 χρονια? τι γινεται?
satafaka Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Φίλε το κοιτάω και εγώ το συγκεκριμένο να το πάρω από Κίνα. Από που το πήρατε και πόσο?
vchristod84 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 εχω γραφτη και στην xiaomi gr κι ακομα δεν εχω καταλαβει ενα πραγμα κι αν μπορει καποιος να μου το εξηγήσει, εχουμε το κινητο με android 5.1.1 kai μια ελληνικη miui, δεν μπορουμε να το κρατήσουμε ετσι κανα 2 χρονια? τι γινεται? Απλά κάποιοι "γκρινιάρηδες" κάτοχοι του κινητού έλεγαν ότι δε θα υποστηρίζει τις μελλοντικές εκδόσεις του android (marshmallow 6.0 ,nougat 7.0) και με το σκεπτικό τους μπορεί να εξέφραζαν οτι η συσκευή μας θα μείνει "πίσω". Την επόμενη έκδοση του android (6.0) θα την πάρει λογικά μέχρι τέλος του μήνα. Για την 7.0 να σου πω την αλήθεια, δε γνωρίζω προσωπικά αλλά το κινητό μας και βγήκε το '16, θεωρώ πολύ κουλό να μην πάρει και την 7.0...
newsformobiles Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Εάν θέλεις να μην ασχολήσε, βάλε μία stable και μην ξανασψοληθείς, παρά όταν βγει νέα miui.
chios Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Φίλε καλορίζικο είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα σε αυτά τα λεφτά. Όπως είπε και ο φίλος από πάνω η καλύτερη λύση είναι να περάσεις μια stable έκδοση και μετά όποτε ξανά βγει stable την περνάς. Οι development εκδόσεις είναι δοκιμαστικές μπορεί να έχουν διαφορά θέματα αυτός είναι και ο ρόλος τους να βρίσκομαι τα προβλήματα, να ξέρεις ότι από dev σε stable πάμε με factory reset
Ntinaras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Απλά κάποιοι "γκρινιάρηδες" κάτοχοι του κινητού έλεγαν ότι δε θα υποστηρίζει τις μελλοντικές εκδόσεις του android (marshmallow 6.0 ,nougat 7.0) και με το σκεπτικό τους μπορεί να εξέφραζαν οτι η συσκευή μας θα μείνει "πίσω". Την επόμενη έκδοση του android (6.0) θα την πάρει λογικά μέχρι τέλος του μήνα. Για την 7.0 να σου πω την αλήθεια, δε γνωρίζω προσωπικά αλλά το κινητό μας και βγήκε το '16, θεωρώ πολύ κουλό να μην πάρει και την 7.0... το 15 βγηκε
Ntelosxxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Φίλε το κοιτάω και εγώ το συγκεκριμένο να το πάρω από Κίνα. Από που το πήρατε και πόσο? Φιλαράκι παρτω για τα λεφτά του αξίζει με το παραπάνω. Εγω το πήρα ελαφρώς μεταχειρισμενο απο παιδι του φόρουμ 180€ ξεκλείδωτο. Παλια το ειχα παραγγείλει απο vickmall αλλα δεν ήρθε ποτε κι απο τότε μου ειχε μπει στο μυαλό γιαυτό το πηρα μεταχειρισμένο. Φίλε καλορίζικο είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα σε αυτά τα λεφτά. Όπως είπε και ο φίλος από πάνω η καλύτερη λύση είναι να περάσεις μια stable έκδοση και μετά όποτε ξανά βγει stable την περνάς. Οι development εκδόσεις είναι δοκιμαστικές μπορεί να έχουν διαφορά θέματα αυτός είναι και ο ρόλος τους να βρίσκομαι τα προβλήματα, να ξέρεις ότι από dev σε stable πάμε με factory reset μου εχουν πει οτι οι development ειναι πολυ καλυτερες απο τις stable. Ειναι πλήρως ελληνικες οι stable? Αυτο δεν το ξέρω
satafaka Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Παλια το ειχα παραγγείλει απο vickmall αλλα δεν ήρθε ποτε κι απο τότε μου ειχε μπει στο μυαλό γιαυτό το πηρα μεταχειρισμένο. Τι εννοείς δεν σου ήρθε ποτέ??!?!? Μόλις το παρήγγειλα κιόλας, μην μου λες τέτοια...
Ntinaras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Φεβρουάριο του 16 κυκλοφόρησε σωστα, το Pro βγηκε τοτε το απλο απο το 15. 1
chios Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Τι εννοείς δεν σου ήρθε ποτέ??!?!? Μόλις το παρήγγειλα κιόλας, μην μου λες τέτοια... Μην ανησυχείς ο φίλος είχε πέσει στην περίπτωση που κλαπηκαν δέματα από τη Singapore post. Φίλε οι stable είναι 100% ελληνικές και σίγουρα πολύ πιο σταθερές από τις dev. Μπες στο xiaomi Hellas στα download και δες τες 2
Ntelosxxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Τι εννοείς δεν σου ήρθε ποτέ??!?!? Μόλις το παρήγγειλα κιόλας, μην μου λες τέτοια... επεσα στην περιπτωση μαζι και με καποιους αλλους που μιλουσα στο φορουμ, ελεγαν οτι τους κλεψαν τις αποθηκες. επι 40 μερες εβλεπα το δεμα σικαμπουρη. μετα εκανα dispute στο paypal και επι 3-4 μερες ασχολιομουν μαυτο. αλλα ελεγε το vickmall αλλα το paypal. εστειλα στοιχια αποδηξεις οτι δεν εχω παραλαβει τπτ και μετα απο κανα 1,5 μηνα που εκανα dispute μου βαλαν τα λεφτα πισω στο λογαριασμο μειον 10 ευρω και καλα κρατησεις, γιαυτο δεν ξανα ασχοληθηκα να παρω απεξω.
Lt.Col.Michail Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Καθώς το Lumia που είχα αποφάσισε να πεθάνει χθες, λέω και εγώ να πάρω ένα Redmi Note 3 Pro. Από αυτους που το έχουν, απο τα παραγγείλατε και πως; Έτυχε σε κανεναν να πληρώσει τελωνεία και τέτοια;
chios Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Vickmall.com, banggood, geekbuying.com είναι εμπιστοσύνης, με απλό ταχυδρομείο για να περάσει από τελωνείο πρέπει να έχεις συγγένεια με τον Μητσοτάκη. 2
satafaka Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Vickmall.com, banggood, geekbuying.com είναι εμπιστοσύνης, με απλό ταχυδρομείο για να περάσει από τελωνείο πρέπει να έχεις συγγένεια με τον Μητσοτάκη. Επειδή είναι 1η φόρα που παίρνω απέξω κ συγκεκριμένα από vickmall, ποια είναι η διαδικασία για την παραλαβή? Θα με πάρουν τηλέφωνο από κάπου? Θα πρέπει να πάρω εγώ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα