deesnider Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Φιλαράκια, αν μπορεί κάποιος ας ρίξει καμιά ιδέα, διότι από μακριά δε μπορώ να κάνω και πολλά! Έχουν εδώ και κάμποσα χρόνια οι δικοί μου στην Ελλάδα, το netbook τού τίτλου, το οποίο χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά για επικοινωνία μαζί μου μέσω skype. Αυτό δεν έχει ξεχωριστό num-pad, αλλά στα πλήκτρα: U,I,O,J,K,L,M, έχει, εκτός από τα γράμματα, χαραγμένα με μπλε χρώμα, κάποια αριθμητικά ψηφία (4,5,6,1,2,3,0, αντίστοιχα). Συγκεκριμένα, αν βοηθάει, είναι αυτό κι εδώ φαίνεται καθαρά το πληκτρολόγιο. Σήμερα με πήρε ο αδελφός μου και μου περιέγραψε το εξής τρελό θέμα: (Υποθέτω ότι) κάτι πάτησε κατά λάθος - ούτε αυτός ξέρει, ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω... - και πλέον, όταν πατάει κάποιο από αυτά τα πλήκτρα, αντί να γράψει το αντίστοιχο γράμμα, γράφει τον αριθμό. Επειδή δεν έχω ιδέα πώς μπορεί να το επαναφέρει στα «φυσιολογικά» του, ξέρει κανείς πως γίνεται, μήπως και τον καθοδηγήσω; (Μάλλον δεν έχει σημασία, αλλά για την ιστορία: Συνδέοντάς του εξωτερικό πληκτρολόγιο με USB - αναμενόμενο βέβαια, αφού το εξωτερικό δεν έχει τα νούμερα τυπωμένα στα συγκεκριμένα πλήκτρα - γράφει κανονικά. Κάποια λειτουργία/ρύθμιση τού ενσωματωμένου πληκτρολογίου πρέπει να είναι και λογικά έχει αλλάξει κάποιο setting, αλλά ποιο; ...)
mphxths Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Στο συγκεκριμενο πληκτρολογιο ... Fn + Scr lk αν ισχυει η εικονα που βλεπω. 1
dimitrisOP Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ναι έχεις δίκιο, γράφει και num lock με μπλε γράμματα
deesnider Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Στο συγκεκριμενο πληκτρολογιο ... Fn + Scr lk αν ισχυει η εικονα που βλεπω. Φίλε μου, η λύση δόθηκε με το συνδυασμό πλήκτρων πού είπες. Ξέρω ότι άργησα πολύ και ζητώ συγνώμη αλλά, από τη στιγμή που ο αδελφός μου μού είπε ότι το έλυσε και μέχρι σήμερα, ήμουν σε σημείο χωρίς πρόσβαση στο internet και δε μπορούσα να ποστάρω. Έστω και ετεροχρονισμένα πάντως, σ' ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα