loofas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Από bios δεν βρήκα επιλογή manual, υπάρχει πρόγραμμα που το κάνει αυτό ώστε να ρυθμίσω εγώ τις στροφές; Αν πάρω ψυκτρα, επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτά,η εγκατάσταση είναι εύκολη;θέλει να βγάλω μητρική πρώτα; αυτή η κόλλα που πατάει η ψυκτρα τι ακριβώς είναι; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Sheogorath Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, Αν θες για ψύκτρα, ρώτησε εδώ βάζοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία (μητρική, budget, κτλ) http://www.insomnia.gr/topic/610848-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%88%CF%8D%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82/ Η εγκατάσταση ίσως φαίνεται λίγο περίπλοκη αλλά αν πάρεις τον χρόνος σου, είναι απλή
theosk Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Οι μητρικές έχουν πρόγραμμα που ρυθμίζεις τους ανεμιστήρες όπως θέλεις. Τουλάχιστον αυτό γίνεται στις gigabyte που έχω
loofas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 ποιο προγραμμα ειναι αυτο; εγω asus μητρικη εχω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα