gogosds Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Καλησπεραενδιαφερομαι να παρω το Samsung S7 Edge, απλα αυτο μου με κραταει πισω ειναι οτι μου ειπαν στο #android irc οτι γενικα αργουν τα updates απο τις εταιριες κινητης...καποιες παραπανω καποιες λιγοτερο, η Verizon για παραδειγμα μου ειπαν εβγαλε το 5.0 Marshmellow 2 μηνες γρηγοροτερα απο την Sprint. Εδω Ελλαδα πως πανε οι αναβαθμισεις? Εγω εχω Cosmote, αργει η Cosmote με τα νεα updates στα Samsung Galaxy S line τηλεφωνα?Ευχαριστω
nickname2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Η samsung ειναι η υπευθυνη να σου ερθει το update, οχι η cosmote και η καθε cosmote. Στην αμερικη ισχυουν αλλα.Αν οι αναβαθμισεις ειναι ενα απο τα κριτηρια επιλογης συσκευης, θα σου προτεινα να δεις και τα nexus 5x ή 6p. Μολις πριν λιγη ωρα ανοιξα το κινητο (5x) και εσκασε το security patch του Αυγουστου και φυσικα το android N πιθανοτατα να ερθει πρωτο σε αυτα τα τηλεφωνα ως αναβαθμιση.
AggelosTz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Γνωστό είναι ότι Samsung και αναβαθμίσεις δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις .Αν αυτό για εσένα αποτελεί βασικό κριτήριο επιλογής συσκευής ,ε τότε δεν τίθεται ερώτημα ...Νεξους και μόνο Νεξους!
leo066 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 είναι η Cosmote και η κάθε Cosmote αν η συσκευή είναι branded Η samsung ειναι η υπευθυνη να σου ερθει το update, οχι η cosmote και η καθε cosmote. Στην αμερικη ισχυουν αλλα.Αν οι αναβαθμισεις ειναι ενα απο τα κριτηρια επιλογης συσκευης, θα σου προτεινα να δεις και τα nexus 5x ή 6p. Μολις πριν λιγη ωρα ανοιξα το κινητο (5x) και εσκασε το security patch του Αυγουστου και φυσικα το android N πιθανοτατα να ερθει πρωτο σε αυτα τα τηλεφωνα ως αναβαθμιση.
dimips Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Το Android της Samsung έχει μεγάλη διαφορά με το στοκ της Google. Όσα features έχει το Samsung s7 το stock android μπορεί να τα αποκτήσει και σε 2 χρόνια. Δες τα features του touchwizz σύγκρινε τα με τα features του νεου Android 7 και θα δεις ότι δεν υπάρχουν διάφορες. Ας πούμε στο Android 7 τώρα έρχεται το split screen ενώ η Samsung το είχε από το 5.1.1 Εγώ έχω το s6 και με την αναβάθμιση σε Android 6 από 5.1.1 δεν είχε καμία διαφορά σε features μόνο στην εμφάνιση μια μικρή διαφορά και κάποιες μικροδιορθώσεις. Επίσης, σε ότι αφορά τις αναβαθμίσεις οπότε κι αν εκδόσει την αναβάθμιση η Samsung μπορείς να την κατεβάσεις και να την περάσεις μόνος σου στο τηλέφωνο χωρίς να χάνεις εγγύηση. Για παράδειγμα εγώ είχα βάλει την έκδοση 6.0.1 με το που βγήκε διότι πέρασα την αγγλική έκδοση (καμία διαφορά με την ελληνική είναι ίδιες ακριβώς) καθώς εκεί βγήκε πρώτα και μετά από 20 μέρες ήρθε στις ελληνική έκδοση. Τέλος, η Samsung κάνει αναβαθμίσεις ασφαλείας κάθε μήνα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα