Kitharodos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 το ρούτερ βρισκεται αρκετα μακρια και εχω wifi στικακι για να πιανω. Εχω 2 ρουτερ συνδεδεμενα το ενα πανω στο αλλο για να εχουμε καλυτερο wifi ολοι μεστο σπιτι. Αλλα τελευταια αν συνδεσω το στικακι στον υπολογιστη μετα απο κανα μισαωρο το ιντερνετ πεφτει και υπολειτουργει. Αγορασα 2ο στκακι γιατι νομισα οτι χαλασε αλλα εκανε τα ιδια. Το ιντερνετ δεν εχει καποιο προβλημα εφοσον σε αλλες συσκευες συνδεονται κανονικα. Αν συνδεθω στο wifi μου με το κινητό μου με USB tethering τοτε ειναι μια χαρά. Τα στικάκια γιατι δεν δουλευουν όμως? Σκεφτηκα μηπως ειναι θεμα drivers και ετσι επανεγκατεστησα τους USB drivers αλλά δεν έφτιαξε. Κάποια ιδέα κάποιος?
soteras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Σε πρώτη φαντάζομαι έχεις συνδέση τα δυο ρουτερ μαζι με καλώδιο λαν κανοντας της κατάληλες ρυθμίσης σε καναλια εκπομπης dchp και όλα τα υπόλοιπα που πρέπει
Kitharodos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 ναι ειναι με καλωδιο λαν και το καθενα σε διαφορετικα καναλια. Το 2ο ρουτερ μαλιστα εκπεμπει και στα 5ghz. Εχω 3 καναλια wifi στο σπιτι
soteras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Από το ρουτερ που ουσιαστικα αναμεταδιδει το σήμα έχεις κλείσει το dchp ?
Kitharodos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 δεν ξερω τι ειναι το dhcp αλλα αν ειναι να το κλεισω... αλλα δοκιμαζω να συνδεθω σε ολα τα καναλια και στο ρουτερ το 1ο και μου κανει τα ιδια οποτε τι διαφορα θα ειχε να εκλεινα αυτο που λες απο το 2ο?
soteras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Σε πρώτη φάση ποια είναι τα ρουτεράκια που έχεις.Όταν έχεις δυο ρούτερ να παίζουν στο ρουτερ που αναμεταδιδει το σημα κάνεις κάποιες αλλαγές ώστε να μην υπάρχει conflict ip με αποτελεσμα να κοβει το νετ
Kitharodos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 αυτή τη στιγμή όλοι λοίπουν διακοπές. Αν παιξω μονο με το 1 λες να φυγει το προβλημα?
soteras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δοκίμασε να παίξεις μόνο με το κεντρικό ρουτεράκι να δεις άμα δεν κάνει θέμα είσαι κομπλέ.Αν και πάλι αν δεν γίνουν οι κατάλληλες ρυθμήσεις στο ρουτερ που αναμεταδιδει το σήμα δεν θα αλλαξει κάτι αμα παίζεις με 2
Kitharodos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς εξηγείται το φαινόμενο τα στικάκια να έχουν πρόβλημα και τα κινητά και τα τάμπλετ όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα