Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχόλια χρηστών συνοπτικά:

WP - Γιατί, υπάρχουν περισσότερες;

Android china - Σιγά μην έδινα πάνω από 100€ για 5 εφαρμογές...

Android επώνυμα - Ευτυχώς που έχω 3GB RAM. True multitasking baby!

Δημοσ.

Σχόλια χρηστών συνοπτικά: WP - Γιατί, υπάρχουν περισσότερες; Android china - Σιγά μην έδινα πάνω από 100€ για 5 εφαρμογές... Android επώνυμα - Ευτυχώς που έχω 3GB RAM. True multitasking baby!

Apple: θα προσφερουμε Limited Edition designed by Apple California εικονιδια για αυτες τις εφαρμογες στην εξευτελιστικη τιμη των 49,99$

Χρηστης Apple: Τρελανε μας ρε Κουκιιιιιιιιι!!!!!11!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Eγω πιστευω οτι αν υπηρξε μεγαλυτερη επικοινωνια μεταξυ των ανθρωπων + που αυτοι που γνωριζουν πολυ καλα κινητα τοτε θα χρησιμοποιουσε αρκετος κοσμος πανω απο 5 εφαρμογες.

Δημοσ.

Βασικά ισχύει το άρθρο.
Οι περισσότεροι χρήστες δεν είναι "γκιγκς", δεν "μαξάρουν" τα μηχανήματά τους, ούτε "κάνουν τα πάντα" με ένα γκατζετάκι.

Εγώ με το τηλέφωνό μου (iPhone6), πλην κλήσεις, μηνύματα, ανάγνωση μέιλς και λίγο σερφάρισμα, ζήτημα να χρησιμοποιώ 4-5 εφαρμογές επιπλέον. Με τους υπολογιστές δουλεύω, δεν ξεστραβώνομαι σε 5 ίντσες οθόνες...

Δημοσ.

Βασικά ισχύει το άρθρο.

Οι περισσότεροι χρήστες δεν είναι "γκιγκς", δεν "μαξάρουν" τα μηχανήματά τους, ούτε "κάνουν τα πάντα" με ένα γκατζετάκι.

Εγώ με το τηλέφωνό μου (iPhone6), πλην κλήσεις, μηνύματα, ανάγνωση μέιλς και λίγο σερφάρισμα, ζήτημα να χρησιμοποιώ 4-5 εφαρμογές επιπλέον. Με τους υπολογιστές δουλεύω, δεν ξεστραβώνομαι σε 5 ίντσες οθόνες...

Και γιατί δεν πήρες ένα φθηνό android να κάνεις την δουλειά σου;

• Like 2
Δημοσ.

ΧαΧαΧα !!! και μερικοί από δω μέσα, νομίζουν ότι βασικό κριτήριο επιλογής ΟS για κινητά είναι το πλήθος των apps του store.

Για τους Έλληνες μπορεί να είναι...

Δημοσ.

​παρατημενο app (android version)

είχα 190 περασμένες και τις μείωσα στις 120 που τις δουλεύω αρκετά συχνά....

Κρίμα που ένα τεχνολογικό site από τα κορυφαία στην Ελλάδα δεν έχει ένα εξαιρετικό app για όλες τις πλατφόρμες ακόμα και μια UWP εφαρμογή για τα windows.

Θα έπρεπε να είναι στην αιχμή της τεχνολογίας εκτός από τη θεματολογία του αλλά και στα app που εκδίδει. 

Δημοσ.

γιατι δεν πηρες ενα φθηνο android να κανεις τη δουλεια σου;

Γιατί αυτό που κάνω δεν καλύπτεται από ένα φθηνό αντροιντ, ενώ αυτό που περιέγραψε αυτός καλύπτεται.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...