dreamkiller777 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Γιαυτό έχω Android για να μπορώ να έχω τις 70 εφαρμογές μου
Antretng Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Παιδια νομιζω το αρθρο αναφερεται στη χρηση και οχι στο αν ειναι εγκατεστημενα. Αν ειναι οντως ετσι δεν ειναι παραξενος αυτος ο αριθμος.Για παραδειγμα μπορει καποιος να μην μπαινει πουθενα αλλου περα απο το facebook οποτε να μην ανοιγει ποτε το browser.
xristos.xai Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Το desktop δε θα το σχολιασω Δεν μας ανοιγεις μια τον φακελο παρτουζα ο οποιος ειναι και ο πιο ενδιαφερον... Έχει κ ποιοτικό έλεγχο όμως ο φίλος....
aggelos_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Στο win phone μόνο το poweramp μου λείπει. 1
AggelosTz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Vscocam(δεν υπάρχει σε MS) ,Snapseed (Δεν υπάρχει σε Wp), Instagram beta (Δεν υπάρχει σε Wp) οι βασικές μου που χρησιμοποιώ καθημερινά . Swipe και viber. Και μικρότερες όπως δύο για να χρησιμοποιώ σαν τηλεχειριστήριο το κινητό όταν φωτογραφίζω με sony, nikon dslr μου(απαραίτητο για φωτογραφία σε χαμηλές ταχύτητες) και οι οποίες δεν υπάρχουν σε WP. Επειδή βαριεμαι την εμφάνιση του κινητού Nova launcher,zooper και ένα κάρο widget .Γενικά τι περιμένετε να κάνει ο κόσμος με τα smartphone ? Και κάθονται οι μισοί εδώ μέσα και κράζουν οσουν δεν αγοράζουν τα 8core 4gb ram από κινα . 1
Bspus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ακομα και σε desktop ενα μεγαλο ποσοστο των χρηστων θα περναει το 80% του χρονου του σε 5 εφαρμογες. Καποιο browser, media player, chat και εφαρμογες γραφειου. Δε σημαινει τιποτα αυτο. Μου θυμιζει μια αλλη "ερευνα" που ελεγε οτι το 90% των χρηστων χρησιμοποιει μονο το 10% των δυνατοτητων ενος πολυπλοκου word processor οπως το word. Ναι αλλα δεν ειναι το ιδιο 10% για τον καθενα. Οποτε αυτο δεν σημαινει οτι με το 10% των τωρινων δυνατοτητων θα ικανοποιουσες το 90% της βασης χρηστων. Καμια σχεση. 1
cozat Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 ποιες άλλες δηλαδή εφαρμογές να τρέξουμε; (ρητορική ερώτηση). Να βάλουμε όλη την σαβούρα στα Smartphone's; Ας βγάλουν τις διαφημίσεις που έχουν και σε κάθε κίνηση εμφανίζεται μια καινούργια και το συζητάμε. Επίσης αρκετές κλείνουν μονες τους και άλλες ζητάνε χρήματα που δεν τα αξίζουν. Ευχαριστούμε πολυ για την είδηση, νόμιζα ότι εγώ ήμουν περίεργος 1
stelios18120 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ναι είναι που μερικοί με τα κινητά με 2 ή 3 gb ram λένε είναι λίγα και γκρίνιαζουν Αφού για ένα fb το θέλεις πάρε ένα χρεπι με 512mb ram και είσαι κομπλε.
mants118 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 λογικό μιας και στην αρχή κατεβάζεις 200 εφαρμογές αλλά μετά βλέπεις ότι καταλήγεις να χρησιμοποιείς το πολύ 10!!!! 1
Leo360 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μεταξύ μας... Browser, Facebook, Messenger, Instagram, Viber... Αυτά χρησιμοποιώ καθημερινά είτε τώρα στο Edge Plus, είτε στο iPhone, είτε σε Windows Mobile. Και αλλάζω συνέχεια κινητά (να ναι καλά το forum! xP ). Σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές πχ που θα δω YouTube video ή θα παίξω με το Gear VR, αλλα μιλάω για την καθημερινή "ρουτίνα". Και είναι απόλυτα λογικό. Μπορεί να κατεβάζουμε ένα σκασμό εφαρμογές, αλλά λίγες είναι αυτές που όντως "χρειαζόμαστε" (με τη χρήση που κάνει ο καθένας), και αυτό δείχνει η έρευνα. Τίποτα το περίεργο. Σε άλλους μπορεί να είναι 10 εφαρμογές (όπως παλιά πχ χρησιμοποιούσα πολύ περισσότερο Skype, Twitter και WhatsApp), αλλά πάνω κάτω εκεί είμαστε όλοι... 1
ff7lucas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Οσο γελάω με τους ανθρώπους που έχουν smartphones μόνο και μόνο για να μιλάνε στο τηλ, άλλο τόσο βρίσκω lame να έχει κάποιος 10δες ξεχασμένες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιεί... 15-25 και πάλι πολλές λέω. Ενα μικρό ποσοστό χρησιμοποιεί τόσες πολλές. Οτι δεν χρησιμοποιώ σε τουλάχιστον εβδομαδιαία βάση, τρώει uninstal και ΑΝ ποτέ το θελήσω το ξανα βάζω. εχεις δικιο ρε φιλε αυτος δεν πρεπει να εχει άλλη ζωη εκτος από το πισι του, ελεος
Black Demis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 @Panagiotis GP έτσι όπως έχουν κάνει το fb, ναυαρχιδες θέλει για να τρέξει σωστά
galistaboy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 το facebook μια απο τις πεντε εφαρμογες? αποκλειεται λαθος κανει η ερευνα...!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα η αποβλακωση γιγαντωνεται facebook -pokemon το επομενο τι;;;;;;;;
Black Demis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 @Panagiotis GP έτσι όπως έχουν κάνει το fb, ναυαρχιδες θέλει για να τρέξει σωστά
alexisangelis55 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 37 μόλις μετρησα.τουλαχιστον το διήμερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα