Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έγινε από την Forrester με sample 1930 πολίτες των Η.Π.Α. που συμμετείχαν και είναι άνω των 18.

[εδώ, πρώτο γράφημα]

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@Cell_7 Αν εξαιρέσεις το Snapchat kai POGO , όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν στο Store , είτε first party είτε από ταλαντούχους τρίτους. Για παράδειγμα οι Universal εφαρμογές του Twitter , Viper , FB (beta) , Messenger, Skype κτλ , είναι υπό συνεχή αναβάθμιση .

Επιπρόσθετα, για τις εφαρμογές τις google που έχουν αποσυρθεί από την ίδια, υπάρχουν άλλοι που έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά . Στο youtube μπορείς να βρεις τα Mytube, Tubecast, metrotube, awesome tube και άλλα που κάποια από αυτά είναι καλύτερα και από την επίσημη της google στο android. Στο google maps βρίσκεις το gMaps. Για το google translate T-translator και η λίστα μπορέί να πάει πολύ μακριά.

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτό γελάω οπότε μου φέρνουν σαν επιχείρημα την έλλειψη εφαρμογών στο Windows mobile.

Αυτά είναι γνωστά εδώ και πολύ καιρό από άλλους αναλυτές.

Υπάρχουν εφαρμογές που αν και τις χρησιμοποιείς μια φορά το μήνα, εκείνη την στιγμή πραγματικά τις χρειάζεσαι.

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδιά...είναι ειλικρινά αδύνατον να χρησιμοποιούν μόνο 5 facebook messenger snapchat instagram youtube whats up shazam chrome (αν και ειναι browser) viber skype μετραω δέκα από τις πιο δημοφιλείς που χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο...δεν είναι δυνατόν το 80% να χρησιμοποιεί 5...

internet explorer,messenger,viber,κάμερα ..... αυτά δουλεύω σχεδόν συνέχεια και ανοίγω κανα κομπιουτεράκι,κανένα office για Pdf,word,excel και γενικά να έχω περάσει καμιά 10άρα εφαρμογές πέρα απο τις εργοστασιακές.

γιατί σου φαίνεται παράλογο όλοι με το facebook,viber,skype,whatsup κλπ ασχολούνται στα κινητά τι είναι όλος ο κόσμος παιδιά σαν την ανηψιά μου που έχει περάσει ένα σωρό παιχνίδια σε tablet-κινητά ? 

άντε κανένας που το θέλει για την δουλειά του να περάσει και κανένα unit converer η κάτι χρηστικό που τον βολεύει παραπάνω και να έχει εφαρμογές.

οι περισσότεροι δεν περνάνε όλα τα υπάρχοντα του store στο κινητό.

Η είδηση λέει χρησιμοποιούν όχι έχουν εγκατεστημένες,και ναι το 80 % δεν θα τα χρησιμοποιεί όλα όσα ανέφερες δεν είναι όλοι ταυτόχρονα χρήστες των εφαρμογών που εσύ τυχαίνει να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα συνέχεια,δεν είναι όλοι ίδιοι γιατί άμα σου δείξω print screen απο το desktop μου θα πάθεις,δεν είναι όμως όλοι κοντά στην πλειοψηφία.

33bfrz7.png

• Like 1
Δημοσ.

Οσο γελάω με τους ανθρώπους που έχουν smartphones μόνο και μόνο για να μιλάνε στο τηλ, άλλο τόσο βρίσκω lame να έχει κάποιος 10δες ξεχασμένες εφαρμογές  που δεν χρησιμοποιεί... 15-25 και πάλι πολλές λέω. Ενα μικρό ποσοστό χρησιμοποιεί τόσες πολλές. Οτι δεν χρησιμοποιώ σε τουλάχιστον εβδομαδιαία βάση, τρώει uninstal και ΑΝ ποτέ το θελήσω το ξανα βάζω.

33bfrz7.png

messy%20room.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Για αυτό γελάω οπότε μου φέρνουν σαν επιχείρημα την έλλειψη εφαρμογών στο Windows mobile.

Αυτά είναι γνωστά εδώ και πολύ καιρό από άλλους αναλυτές.

ναι ρε παιδι μου, γιατι το να μην εχεις επιλογες να διαλεξεις και οι εφαρμογες με ελλειψεις τις περισσοτερες φορες ειναι για να γελας

Δημοσ.

5 εφαρμογές, 6 μαζί με την εφαρμογή του Insomnia ????????????

​παρατημενο app (android version)

είχα 190 περασμένες και τις μείωσα στις 120 που τις δουλεύω αρκετά συχνά....

Δημοσ.

Nα διαφημιζαν λιγο και εφαρμογες οι οποιες να ειναι πιο function και οχι οτι να ναι που ειναι απλα apps χωρις να εχεις δυνατοτητες.

Aυτες ειναι εφαρμογες οι οποιες θα επρεπε να διαφημιζουν:

• MX Player - Video player που υποστηριζει πολλων τυπων αρχειν + υποτιτλους srt
  • Νeutron MP - Μusic Player που εχει 100 ρυθμισεις και καλυτερη παραμετροποιηση
  • ES File Explorer - Καλυτερη διαχειριση αρχειων 
  • WebSharing - Eφαρμογη η οποια μεταφερεις τα αρχεια σου μεσω WiFi χωρις να ταλαιπωρεισαι με καλωδια κλπ
  • Pixlr - Πολυ καλυτερος Editor για φωτογραφιες σε σχεση με του κινητου
  • LgCamera - Πολλες ρυθμισεις στην καμερα σε φωτογραφιες και βιντεο
  • RecForge - Για καλυτερη ποιοτητα ηχογραφησης + επιλογη Stereo (για κινητα με δυο μικροφωνα) + επιλογη μορφης αρχειου MP3,WAV,OGG κλπ

Aπορω γιατι δεν διαφημιζουν τετοιες εφαρμογες που ειναι αρκετα χρησιμες ????

• Like 3
Δημοσ.

Και εμένα μία γνωστή μου έχει gs7, με εγκατεστημένες τις εφαρμογές της μαμάς, και έχει βάλει μόνο fb, messenger, Instagram και άλλο wallpaper. :(

Δημοσ.

Και εμένα μία γνωστή μου έχει gs7, με εγκατεστημένες τις εφαρμογές της μαμάς, και έχει βάλει μόνο fb, messenger, Instagram και άλλο wallpaper. :(

τα smartphone είναι μια φούσκα που άργησε αλλά θα σκάσει όπου να ναι,στην αρχή είδαμε τρελές δυνατότητες και φουλ πραμα και τώρα με 200 ευρώ παίρνεις κινητάρα,ενώ η ύπαρξη κινητών της κατηγορίας των 800 ευρώ στον μέσο χρήστη δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω.......ετσι πάνε και τα παίρνουν γιατί παίζουν στις διαφημίσεις,αν ξέρανε έστω και τα μισά που κάνει ένα τέτοιο κινητό ζήτημα είναι.

• Like 2
Δημοσ.

internet explorer,messenger,viber,κάμερα ..... αυτά δουλεύω σχεδόν συνέχεια και ανοίγω κανα κομπιουτεράκι,κανένα office για Pdf,word,excel και γενικά να έχω περάσει καμιά 10άρα εφαρμογές πέρα απο τις εργοστασιακές.

γιατί σου φαίνεται παράλογο όλοι με το facebook,viber,skype,whatsup κλπ ασχολούνται στα κινητά τι είναι όλος ο κόσμος παιδιά σαν την ανηψιά μου που έχει περάσει ένα σωρό παιχνίδια σε tablet-κινητά ? 

άντε κανένας που το θέλει για την δουλειά του να περάσει και κανένα unit converer η κάτι χρηστικό που τον βολεύει παραπάνω και να έχει εφαρμογές.

οι περισσότεροι δεν περνάνε όλα τα υπάρχοντα του store στο κινητό.

Η είδηση λέει χρησιμοποιούν όχι έχουν εγκατεστημένες,και ναι το 80 % δεν θα τα χρησιμοποιεί όλα όσα ανέφερες δεν είναι όλοι ταυτόχρονα χρήστες των εφαρμογών που εσύ τυχαίνει να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα συνέχεια,δεν είναι όλοι ίδιοι γιατί άμα σου δείξω print screen απο το desktop μου θα πάθεις,δεν είναι όμως όλοι κοντά στην πλειοψηφία.

33bfrz7.png

Το desktop δε θα το σχολιασω :) Δεν μας ανοιγεις μια τον φακελο παρτουζα ο οποιος ειναι και ο πιο ενδιαφερον...

Δημοσ.

Όντως οι εφαρμογές που μπορεί να ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο του κανείς στην συσκευή μπορεί να είναι λίγες, αλλά υπάρχουν και εφαρμογές που τις ανοίγεις 1 στο τόσο και είναι εξίσου χρήσιμες. πχ κανας χάρτης, μετάφραση, shazam για κανα τραγούδι που δεν ξέρεις και πάει λέγοντας.

Δημοσ.

Μην ξεχνάτε ξεκινήσαμε να πληρώνουμε με το smartphone να διαχείριση του υπολογιστή από απόσταση και αλά πολλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...