Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι αυτο, δες εδω αλλα δεν ξερω το εχει βαλει ο Derbauer http://overclocking.guide/the-truth-about-cpu-soldering/ Τόσες πολλές πιθανότητες για αποτυχία +τα αρκετά λεφτά για υλικά οπότε αν δεν πας για sub zero colling δεν έχει νόημα, το αναφέρει κιόλας ότι για ψύξη αέρα έχει παρόμοιες επιδόσεις με της liquid metal, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemis21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Αρχικά βλέπω υπερβολικά μεγάλη ποσότητα coolboratory, 2on το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι αποκλειστικά από τη κακή thermal paste αλλά και το κενό που δημιουργεί η σιλικόνη της ιντελ, με τόσο κόλλα που έβαλες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ακουμπάει σχεδόν καθόλου το die πάνω στο ihs η να μην πατάει σωστά λόγο ανισομερους πίεσης της κολλάς σε ξεγελαει η φωτο για την ποσοτητα, δεν μπηκε ουτε η μιση , δεν παιζει ρολο ποση κολλα εβαλα για το κλεισιμο γιατι ειναι νοπη ακομα οταν το κλεινεις αρα το πατας με δυναμη η μεσα στο socket και την παραπανω την πεταει και την μαζευεις, αρα παταει τερμα κατω χωρις να εμποδιζει η κολλα πουθενα και το κενο γινεται παρα πολυ μικροτερο απο πριν. Φίλε μου με εργαλειάκι το έκανες το delid ? με ενα 3d printed απο ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Η ποσότητα της Liquid που έβαλες είναι υπερβολική. Σιλικόνη δεν χρειάζεται ξανά. Απλά θα βάλεις τον επεξεργαστή στο socket, μετά το καπάκι και θα το κρατάς κατά το κούμπωμα της ασφάλειας, διότι έχει την τάση να το μετακινεί. Εννοείται όλα αυτά, σε οριζόντια θέση... Εδώ το δικό μου Delid πριν 2 χρόνια... http://www.overclock.net/t/1313179/official-delidded-club-guide/24950#post_22284094 http://valid.x86.fr/in8alt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το τσιπ σου ειναι πολυ best Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το τσιπ σου ειναι πολυ best Το ξέρω. Κέρδισα στο Silicon Lottery... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Να ρωτησω μετα το delid χαμηλωσες και voltage η το ιδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Όχι, το voltage έμεινε εκεί για το OC. Απλά δεν το έχω σταθερό. Είναι το MAX επιτρεπτό που όρισα και παίζει με το Turbo Boost. Αλλιώς δεν φτάνω τα 4,6GHz. Είχα πάει και στα 4,7GHz με 1,275V αλλά δεν ήθελα να παίζω τόσο ψηλά σε τάση, για μόνο 100MHz... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemis21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 δεν ξερω γιατι λες οτι ειναι πολυ η clu που εβαλα,χρησιμοποιησα το ενα τριτο για το τσιπ μου και το ξερω αυτο γιατι με το ιδιο σωληναριο εκανα ακομα 2 delid σε αλλους επεξεργαστες, αρα δεν εβαλα πολυ γιατι στα ξενα φορουμ μιλανε για την μιση ποσοτητα, στο καπακι επανω αυτο που βλεπεις δεν εβαλα και αλλη απλα σκουπιζα το πινελο εκει και βγηκε τοσο στο δευτερο τσιπ που εκανα (4790κ)παλι με την ιδια ποσοτητα λειτουργησε πολυ ωραια μετα το delid , το δοκιμασα με prime 95 μεχρι 47 ratio all cores και με λιγακι στο bus για να ακουμπησω 4.8ghz με 1.29v χωρις κολληματα η bsodβεβαια δεν το λειτουργω τοσο καθημερινα γιατι δεν εχω αναγκη απο δυναμη γιατι δεν παιζω games, απλα για το τεστ το ετρεξα να δω αν αντεχει, με custom loop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα