Demon Lord Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση τον SQL Server 2016 64bit σε windows 10 64bit (στο σύστημα της υπογραφής) αλλά μου πετάει το παρακάτω error! An error occurred during the installation of assembly 'Microsoft.VC80.CRT,version="8.0.50727.4027",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",processorArchitecture="x86",type="win32"'. Please refer to Help and Support for more information. HRESULT: 0x80070002. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Demon Lord Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 έχεις βάλει τα προαπαιτούμενα; .net; ναι .net έχω την τελευταία έκδοση, εξάλλου κάνει και ένα σχετικό check στην αρχή. δοκίμασα να βγάλω τη visual c++ 2005 64bit και να την ξαναβάλω αλλά τίποτα.
The_Judas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δες μήπως υπάρχει πρόβλημα με τα δικαιώματα. Μπορεί να προσπαθεί να γράψει στον C: και να μην μπορεί.
Demon Lord Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δες μήπως υπάρχει πρόβλημα με τα δικαιώματα. Μπορεί να προσπαθεί να γράψει στον C: και να μην μπορεί. Οπότε τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση; Ένα δίσκο έχω μόνο και δε θέλω να τον "σπάσω" σε partitions Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνμει εγκατάσταση, σύμφωνα με το configuration checker είναι 10/10 Passed. Δεν καταλαβαίνω που σκαλώνει. Μήπως φταίει το ότι δεν κλείνω το windows firewall; Μπορεί να φταίει αυτό;
The_Judas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Microsoft Visual C++ 2013 δεν είναι η τελευταία έκδοση για την c++;
Demon Lord Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Microsoft Visual C++ 2013 δεν είναι η τελευταία έκδοση για την c++; Έχει και 2015. Δοκίμασα μια τελευταία προσπάθεια με κλειστά antivirus και windows firewall και φαίνεται πως λύθηκε το πρόβλημα, έχει τελειώσει σχεδόν. Μάλλον το πρόβλημα είναι ότι δεν έκλεινα το firewall όμως δεν το γνώριζα από πριν. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα