Προς το περιεχόμενο

Embedded Youtube video Terms & Conditions

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής θέμα, φτιάχνω ένα site που θα κάνει embed διάφορα youtube videos. Πριν συνεχίσω παραθέτω επίμαχα σημεία από τους όρους χρήσης του Youtube.

5. Γενικοί περιορισμοί χρήσης

...

...

Γ. Συμφωνείτε να μην αποκτάτε πρόσβαση στο Περιεχόμενο μέσω οποιασδήποτε τεχνολογίας ή μέσου εκτός των σελίδων αναπαραγωγής οπτικού υλικού του Ιστότοπου, του Προγράμματος Αναπαραγωγής YouTube και των μέσων τα οποία μπορεί να ορίσει ρητά το YouTube προς το σκοπό αυτό.

...

...

Ζ. Εάν χρησιμοποιείτε το Πρόγραμμα Αναπαραγωγής YouTube στον προσωπικό σας ιστότοπο, δεν έχετε δικαίωμα να τροποποιείτε, να πραγματοποιείτε προσθήκες ή να εμποδίζετε οποιοδήποτε τμήμα ή λειτουργία του Προγράμματος Αναπαραγωγής YouTube, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των συνδέσμων που οδηγούν στον Ιστότοπο.

Η. Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε ή να θέσετε σε λειτουργία οποιοδήποτε αυτοματοποιημένο σύστημα (περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, οποιωνδήποτε ρομπότ, αραχνών ή λογισμικού για την εκτός σύνδεσης ανάγνωση περιεχομένου) το οποίο αποκτά πρόσβαση στην Υπηρεσία μέσω της αποστολής περισσότερων μηνυμάτων αίτησης στους διακομιστές του YouTube σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από αυτά τα οποία θα μπορούσε ευλόγως να παράγει ένας άνθρωπος μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα κατά τη χρήση ενός δημόσιου και συνήθους (δηλαδή όχι τροποποιημένου) λογισμικού πλοήγησης.

Με βάση των ανωτέρω απέκλεισα την αναπαραγωγή των video σε κάποιον custom player, πράγμα το οποίο θα έκανε τη ζωή μου εύκολη ομολογουμένως, ως ενέργεια μη σύμφωνη με τους όρους χρήσης. (Αν κάποιος έχει διαφορετική άποψη με ενδιαφέρει πολύ να την διαβάσω.)

Πήγα λοιπόν με το youtube iframe API με το οποίο έχω κολλήσει στο εξής πρόβλημα, στην εμφάνιση διαφημίσεων του video στην σελίδα μου. Το youtube είναι Link.png Site: ξεκάθαρο σε αυτό και δεν έχω δυνατότητα παραμετροποίησης του player για τη μη εμφάνιση διαφημίσεων. 

Μία λύση που σκέφτηκα είναι να γράψω κώδικα που να τις αφαιρώ ή να τις μπλοκάρω εγώ πράγμα το οποίο δεν μου φαίνεται και πολύ inline με την παράγραφο Ζ. ( Χωράει δεύτερη γνώμη εδώ ή είναι σαφές; )

Επίσης έπεσα πάνω σε σε ένα site (το οποίο είδα μετά ότι είναι και ελληνικό) reembed.com το ξέρει το έχει χρησιμοποιήσει κανένας; Γι αυτό (ή όποιο σαν κι αυτό λογικά θα υπάρχουν κι άλλα) έχω διάφορα ερωτήματα:

1. Αυτό που κάνουν είναι εμφανές ενάντια στους όρους του youtube (εκτός κι αν δεν διαβάζω κάτι καλά) μπορεί να έχουν κάνει συμφωνία ή να έχουν πάρει άδεια ή whatever δεν με απασχολεί αυτό που με απασχολεί είναι αν χρησιμοποιήσω την υπηρεσία τους απαλάσσομαι της ευθύνης ότι χρησιμοποιώ την υπηρεσία του youtube με τρόπο που δεν προβλέπεται από τους όρους χρήσης;
  2. Ξέρει κάποιος αν κόβουν διαφημίσεις; (εντάξει αυτό είναι εύκολο να το διαπιστώσω απλά ρωτάω μήπως και το έχει χρησιμοποιήσει κανένας)

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν πέρασε καν από το μυαλό μου γιατί όσες φορές το έχω επιχειρήσει σε "μεγάλες" εταιρίες δεν έχω λάβει απάντηση ποτέ.

Δημοσ.

Και γιατι δεν ρωτας την google? Εγω τωρα που ειχα κατι αποριες με καποια απι, ρωτησα και με απαντησαν.

ΜΠΑΟΚ η Γούγλενα ε;  :-)  :devil:

Επίσης έπεσα πάνω σε σε ένα site (το οποίο είδα μετά ότι είναι και ελληνικό) reembed.com το ξέρει το έχει χρησιμοποιήσει κανένας; Γι αυτό (ή όποιο σαν κι αυτό λογικά θα υπάρχουν κι άλλα) έχω διάφορα ερωτήματα:

1. Αυτό που κάνουν είναι εμφανές ενάντια στους όρους του youtube (εκτός κι αν δεν διαβάζω κάτι καλά) μπορεί να έχουν κάνει συμφωνία ή να έχουν πάρει άδεια ή whatever δεν με απασχολεί αυτό που με απασχολεί είναι αν χρησιμοποιήσω την υπηρεσία τους απαλάσσομαι της ευθύνης ότι χρησιμοποιώ την υπηρεσία του youtube με τρόπο που δεν προβλέπεται από τους όρους χρήσης;
  2. Ξέρει κάποιος αν κόβουν διαφημίσεις; (εντάξει αυτό είναι εύκολο να το διαπιστώσω απλά ρωτάω μήπως και το έχει χρησιμοποιήσει κανένας)

Ευχαριστώ.

Με ένα απλό Γουγλο-αναζητητήριον βρίσκεις την απάντηση από στο στόμα του αλογ... του δημιουργού του reEmbed, που τυγχάνει να είναι και Ελ, οπότε παίζει να τον πάρεις τηλέφωνο και να σου απαντήσει.

Ιδού: Link.png Site: https://www.quora.com/Does-Reembed-com-violate-YouTubes-terms-of-service?share=1

Δημοσ.

Χμ ναι και από ότι διαβάζω δεν φαίνεται να μπλοκάρει τις διαφημίσεις.

Υπόψη ότι δεν θα είμαι ο owner των βίντεο. Σε αυτήν την περίπτωση το ξέρω ότι θα μπορούσα να απενεργοποίησω τις διαφημίσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...