Προς το περιεχόμενο

quark xpress σε pdf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους , 

αν δεν είμαι στη σωστή κατηγορία του φόρουμ συγχωρέστε με.

Έχω δημιουργήσει έναν τιμοκατάλογο προϊοντων (με φωτογραφίες χαρακτηριστικά κτλ) με το Quark Xpress v 7.31 .

Το προβλημα μου είναι στην εξαγωγή σε pdf .

Όταν επιλέγω low quality μου χαλάει την ποιότητα των φωτογραφιών κατα πολύ και το αρχειο pdf είναι γύρω στα 6MB (εκει περίπου θέλω να είναι το εξαγόμενο αρχείο pdf) .

Όταν επιλέγω medium quality είναι λίγο καλυτερη η ποιοτητα των φωτογραφιών αλλα το αρχείο μου είναι 50MB.

Και τέλος όταν επιλέγω high quality είναι τα πάντα τέλεια ΟΜΩΣ το αρχείο μου είναι 325MB .

Απο τα settings πριν την εξαγωγή του pdf έχω κάνει διάφορους πιθανούς συνδυασμούς αλλα ΠΑΝΤΑ κερδίζω στο ένα χάνω στο άλλο..

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω..Γνωρίζει κανείς?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Μα οσο θελεις ομως! Δεν ξερω το σημερινο Quark-xpress (το δουλευα αρκετα χρονια πριν..!)
μα εκτος & προκειται να δωθει κατι για εκτυπωση, το Acrobat Pro ναι, εχει αρκετες ρυθμισεις
-& για τις photos εννοειται!- που κατα το δοκουν σου, επηρρεαζουν τελικο μεγεθος αρχειου :-)

Δηλαδη δοκιμασε να το βγαλεις "ασυμπιεστο" σχεδον -και μετα "παιξε" με την συμπιεση του!

Δημοσ.

Αν οι μονες σου δυνατοτητες export απο Quark, περιοριζονται(!) σε αυτα τα 3 μεγεθη,
παρε το μεγαλυτερο-ασυμπιεστο(?) και επεξεργασου-το συμπιεσε το: οσο εσυ θελεις!
B)

Παντως, διχως να ξερω για τι υλικο μιλαμε ακριβως & ποσες σελιδες ειναι, το βλεπω
(πολυ!) δυσκολο να μεινεις σε 6mb μεγεθος, διχως πολλες παραχωρησεις ποιοτητας..
Υπολογισε ~ τα διπλασια, δηλαδη τουλαχιστον 10-12mb (για να μην σου πω ~20mb)
:ph34r:

Χονδρικα θα σου πω οτι, ενα περιοδικο 52 σελιδων θα ζητησει -το λιγοτερο!- 12mb .pdf
:shifty:
(απο το αρχικο του 300dpi εκτυπωσιμο), ωστε να "διαβαζεται" ικανοποιητικα, σε οθονη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...