Kataramenos42 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα σε όλους παίδες καινουργιο μέλος εδώ. Βρήκα ενα ηχείο το οποιο άνηκε στον πατέρα μου δεν το χρησιμοποιεί το καβάτζωσα αλλα δεν εχει εξόδους usb έχει απο εκείνες που είναι να συνδεθεί με τις μηχανες για τα cd (δεν ξέρω αν καταλαβατε). Είναι πολύ μεγάλο δυνατό για ωραία μπάσα. Όποιος μπορεί ας μου πεί πως βαζω έξοδο usb για να το βάζω πσ. Αμα δεν καταλάβατε πως έιναι γράψτε μου για να στείλω και φωτογραφίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας
Kataramenos42 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ορίστε ο στόχος μου είναι να το κάνω σε φάση usb γιατί εχω αλλα 2 ηχεία και θέλω να τα χώνω ολα στο πσ να γίνεται χαμος
warewolf Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Οπως και να εχει το usb το ξεχνας. Επισης απο τις φωτο εγω δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο το ηχειο. Ειναι ενα παθητικο απο ζευγαρι. ? Ειναι ενα subwoofer. ? Αν ειναι subwoofer ειναι παθητικο ή εχει ενσωματωμενο ενισχυτη. ? Αν το καλωδιο που δειχνεις ειναι απλος διπολικος αγωγος, τοτε λογικα το ηχειο αυτο ειναι ενα απλο παθητικο ηχειο που πρεπει να συνδεθει στην εξοδο ενος ενισχυτη. Και αν κρινω απο το μεγεθος του, λογικα ουτε η καρτα ηχου ενος Pc εχει τοσα ρευματα σε ισχυ για να μπορεσει να το οδηγησει. Οπως και να εχει, ενα παθητικο ηχειο συνδεεται παντα σε εναν ενισχυτη. Κανενας υπολογιστης δεν μπορει να δωσει σημα με ενισχυση κι ολας απο εξοδο usb (εντελως ασχετο) Αν ειναι ενεργο subwoofer (εχει ενσωματωμενο ενισχυτη) μπορει να δεχτει σημα line απο την εξοδο της καρτας ηχου του υπολογιστη και με τις απαραιτητες ρυθμισεις της καρτας θα μπορει να αναπαραγει τις χαμηλες συχνοτητες.
Kataramenos42 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Οπως και να εχει το usb το ξεχνας. Επισης απο τις φωτο εγω δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο το ηχειο. Ειναι ενα παθητικο απο ζευγαρι. ? Ειναι ενα subwoofer. ? Αν ειναι subwoofer ειναι παθητικο ή εχει ενσωματωμενο ενισχυτη. ? Αν το καλωδιο που δειχνεις ειναι απλος διπολικος αγωγος, τοτε λογικα το ηχειο αυτο ειναι ενα απλο παθητικο ηχειο που πρεπει να συνδεθει στην εξοδο ενος ενισχυτη. Και αν κρινω απο το μεγεθος του, λογικα ουτε η καρτα ηχου ενος Pc εχει τοσα ρευματα σε ισχυ για να μπορεσει να το οδηγησει. Οπως και να εχει, ενα παθητικο ηχειο συνδεεται παντα σε εναν ενισχυτη. Κανενας υπολογιστης δεν μπορει να δωσει σημα με ενισχυση κι ολας απο εξοδο usb (εντελως ασχετο) Αν ειναι ενεργο subwoofer (εχει ενσωματωμενο ενισχυτη) μπορει να δεχτει σημα line απο την εξοδο της καρτας ηχου του υπολογιστη και με τις απαραιτητες ρυθμισεις της καρτας θα μπορει να αναπαραγει τις χαμηλες συχνοτητες. Δέν ξέρω αμα βοηθάει αλλα ήταν συνδεδεμένο με αλλα 2 ηχεια και φτάνανε όλα μαζί σε ενα μηχάνημα το οποίο έβαζεσ μέσα cd. Με λίγο λόγια είναι άχρηστο ετσι οπώς είναι χρειάζεται και τα υπόλοιπα σωστά ;;;
Nikonikonikos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Στειλε φωτογραφιες απο το μηχανημα που βαζει το cd Δουλευει αυτο το μηχανημα?
warewolf Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Hταν συνδεμενο με αλλα δυο ηχεια. ? Δηλαδη το καλωδιο του ηταν συνδεμενο με τα καλωδια των αλλων δυο ηχειων. ? Ή εννοεις πως το καλωδιο του οπως και των δυο αλλων ηχειων κατεληγαν σε καποιον ενισχυτη/cd. ? Μαλλον ισως προκειται για καποιο παθητικο subwoofer. Κοιταξε αν πανω του εχει καποιο καλωδιο ρευματος και κουμπια. Αν ναι ειναι ενεργο (αυτοενισχυομενο) subwoofer. Αν οχι, ειναι πιθανως ενα παθητικο subwoofer, ενα ηχειο δηλαδη οπου επαιζε μονο τις χαμηλες συχνοτητες με καποιο crossover, σε συνδιασμο με τα αλλα δυο ηχεια, απλα για να τους τονωνει το μπασο. Σε αυτη την περιπτωση δεν σε εξυπηρετει σε τιποτα ως παθητικο. Αν θες παντως να δυναμωσεις τα μπασα σου στο pc, πρεπει να στραφεις στην αγορα ενος φθηνου (ισως και μεταχειρισμενου) ενεργου subwoofer για να σε βοηθησει λιγο στις χαμηλες. Αν τα υπολοιπα ηχεια στο pv σου ειναι δορυφοροι μικροι πλαστικοι, θα ηταν και overkill βεβαια ενα ενεργο subwoofer. Οποτε ή βρισκεις ενα ενεργο subwoofer φθηνο, ή αγοραζεις ενα ζευγαρι αυτοενισχυομενα ηχεια με διαμετρο οδηγου απο 5 ιντσες τουλαχιστον, ωστε να εχεις και καλυτερο σωμα στις μεσαιες αλλα και μια σωστα τυπικη αναπαραγωγη χαμηλων. Εξαρταται την χρηση που θα κανεις. Τα θες μονο για παιχνιδια. ? Μονο για μουσικη. ? Θες και για ταινιες με 5.1 ηχο στον χωρο. ? Αν απλα χρειαζεσαι ενα αυτοενισχυομενο subwoofer για να το συνδιασεις με τα αλλα δυο στο pc σου, τοτε με 80 ευρω βρισκεις ενα καινουργιο. π.χ. το παρακατω ως τυχαιο δειγμα. http://www.skroutz.gr/s/5699648/Pure-Acoustics-XP-10-150.html Αν ο χωρος σου σε τετραγωνικα ειναι μεχρι 15 τ.μ. το παραπανω θα σε καλυψει σε λογικα πλαισια. Για το pc που προφανως θα εχεις επανω καποια παθητικα μικρα πλαστικα ηχεια δεν νομιζω πως χρειαζεσαι κατι καλυτερο σε ποιοτητα και ενταση, μιας και τα ηχεια σου θα πασχουν συχνοτικα γενικα σε μεσαιες, υψηλες και σταθμες. Απλα θα παρεις τον ιδιο ηχο με μπασο ομως.
Kataramenos42 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Αυτά ειναι όλα τα κομμάτια μάγκες για πείτε μου
warewolf Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Oλα ειναι παθητικα ηχεια που συνδεονται στην εξοδο ενισχυτη του hi-fi. Οποτε το ηχειο που εβαλες στην αρχη ειναι ενα παθητικο subwoofer και δεν μπορει να συνδεθει στο pc, χρειαζεται ενισχυτη. Οποτε η λυση σου ειναι μονο ενα ενεργο subwoofer για να συνδεθει στην εξοδο σηματος subwoofer του pc, αν αυτο που ψαχνεις ειναι ενισχυμενες χαμηλες συχνοτητες. υ.γ. οι φωτο που βαζεις, ενω φαινονται μικρες, αν πατησω επανω να τις ανοιξω, δεν ανοιγουν τελικα. (δοκιμασα με i explorer /firefox)
Nikonikonikos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Επειδή δεν ανοιγουν οι φωτογραφιες σου εχει τετοια θυρα το κεντρικο μηχανημα?(δεν ειναι απαραιτητο να γραφει line in απο κατω)
warewolf Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Λογικα ολα τα mini/midi συστηματα εχουν καποιο AUX IN. Το σκεφτηκα και εγω να του δωσει εισοδο απο την καρτα ηχου και αν ολα τα ηχεια υπαρχουν και λειτουργουν μαζι με το ενισχυτικο, να το συνδεσει με τον υπολογιστη στην εξοδο της καρτας ηχου. Αρκει να μπορει και χωροταξικα να τα εχει μαζι. Οσο κι αν προσπαθησα να ζουμαρω τις φωτο που δεν ανοιγουν ομως δεν μπορεσα να διακρινω εαν εχει οντως καποια εισοδο rca.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα