Προς το περιεχόμενο

Όλα τα επερχόμενα μοντέλα της σειράς Galaxy S, θα διαθέτουν κυρτές οθόνες “edge”

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι αλήθεια χρειάζεται η κυρτή οθόνη; 

Βασικά (σχεδόν) τπτ εκτός ότι την έχουμε εμείς και όχι οι "άλλοι". Το μαρκετινγκ όμως λέει ότι για να πετύχει κάτι πρέπει να είναι "ανάγκη". Ακόμα και στις τεχνητές (ψεύτικες) ανάγκες κάποιος πρέπει να τις καθιερώσει και προωθήσει. Δεν το βλέπω να γίνεται με τις κυρτές οθόνες. 

Άσε κυρτές οθόνες και βγάλε αξιοπρεπή κινητά σε μικρότερες των 5'' οθόνη. Αμάν πια με τα phablets!!! 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

που θα πάει.... δε θα ξυπνήσει κανείς άλλος (huawei, meizu, xiaomi, lenoveo) να βγάλει πενάκι, που θα είναι ΚΑΙ flat, ΚΑΙ με μπαταρια τέρας, ΚΑΙ δίκαρτο, ΚΑΙ 6+ ίντσες, ΚΑΙ με FM, να δείτε για πότε θα σοβαρευτεί η sammy.

Αλλά βλέπετε έχει μόνο αυτή σοβαρό stylus, έχει γλυκαθεί από τις πωλήσεις των edge, και νομίζει ότι έχει πιάσει τον Πάππα από τα ...... χέρια.

Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά....

Τι αλήθεια χρειάζεται η κυρτή οθόνη; 

Βασικά (σχεδόν) τπτ εκτός ότι την έχουμε εμείς και όχι οι "άλλοι". Το μαρκετινγκ όμως λέει ότι για να πετύχει κάτι πρέπει να είναι "ανάγκη". Ακόμα και στις τεχνητές (ψεύτικες) ανάγκες κάποιος πρέπει να τις καθιερώσει και προωθήσει. Δεν το βλέπω να γίνεται με τις κυρτές οθόνες. 

Άσε κυρτές οθόνες και βγάλε αξιοπρεπή κινητά σε μικρότερες των 5'' οθόνη. Αμάν πια με τα phablets!!!

ασε μας ρε τυπε με τα μικρα κινητα τελευταιος των μοϊκανων εισαι
  • Like 1

Ολοι εσεις που λετε "κανει λαθος η Samsung", "θα τα θαλασσωσει η Samsung", "μην κανει κανα αστειο η Samsung"...να στειλετε τα βιογραφικα σας για να μπειτε στο διοικητικο της συμβουλιο. Φαινεται οτι ξερετε πολλα παραπανω για την αγορα απο αυτους :P

...

Δουλειά του Δ. Σ. είναι του χρόνου να μου πάρουν άλλα €700.

Για να τους δω...

Τα dual Curved έχουν τεράσιο θέμα στο να βρεις θήκη ή monopad που να μην τα τραυματίζει λόγω πιο στενού bezel.
Είχα S6 μου χάλασε και πήρα S6 edge. Πολύ ωραίο και χρήισμο κατά περίπτωση αλλά δεν έχω βρει κάτι άλλο.

Η edge οθονη εκτος απο πανεμορφη και πρωτοτυπη εχεις το εξης καλο κανει το πλαισιο πιο λεπτο στο πλαϊ με αποτελεσμα ακομα κ θηκη να βαλεις να διατηρεις το υπερλεπτο design του κινητου μιλαω για σ6 εντζ θυμαμαι στο νοτε 4 ειχα βαλει uag θηκη κ ηταν σαν τουβλο για συγκρινετε την uag στο σ6 σ7 να δειτε ποσο ομορφο δειχνει.

ασε μας ρε τυπε με τα μικρα κινητα τελευταιος των μοϊκανων εισαι

βάλε στην τσέπη τώρα το 6.2'' και άσε εμάς να ήμαστε τελευταίοι των Μοϊκανών. Και από του χρόνου 7'' σου εύχομαι με το καλό. θα χρειαστεί όμως και ένα "ταγάρι" για να τα κουβαλάς.. 

Υ.Γ. Είναι "μικρά" πχ τα 4.5''-4.7''? (δλδ τα μικρότερα των 5'' που αναφέρομαι). Τι άλλο θα ακούσουμε... #imarton  

• Like 1

βάλε στην τσέπη τώρα το 6.2'' και άσε εμάς να ήμαστε τελευταίοι των Μοϊκανών. Και από του χρόνου 7'' σου εύχομαι με το καλό. θα χρειαστεί όμως και ένα "ταγάρι" για να τα κουβαλάς.. 

Υ.Γ. Είναι "μικρά" πχ τα 4.5''-4.7''? (δλδ τα μικρότερα των 5'' που αναφέρομαι). Τι άλλο θα ακούσουμε... #imarton

5.7 ειναι και μια χαρα χωραει στην τσεπη αν και εγω εχω τσαντακι μεσης συνηθως.και ναι ειναι μικρα ....#kolyva

Ναι αλλα αγαπητή μου samsung το s7 edge έχει και πολύ μεγαλύτερη μπαταρία. Αρκετός κόσμος πήγε και για αυτό στο πιο ακριβό edge.

Εν τω μεταξύ ειχα δει ένα σχόλιο στο note7, όπου έλεγε ένα παιδί για τους φανατικούς της samsung που απεχθάνονταιτα on screen buttons αλλά μπρος στην curved οθονη κάνουν γαργάρα ότι οι 5,5" & οι 5,7" στην ουσία είναι λιγότερες όταν κοιτάς το κινητό όπως όλος ο κόσμος.....

Ναι αλλα αγαπητή μου samsung το s7 edge έχει και πολύ μεγαλύτερη μπαταρία. Αρκετός κόσμος πήγε και για αυτό στο πιο ακριβό edge.

Εν τω μεταξύ ειχα δει ένα σχόλιο στο note7, όπου έλεγε ένα παιδί για τους φανατικούς της samsung που απεχθάνονταιτα on screen buttons αλλά μπρος στην curved οθονη κάνουν γαργάρα ότι οι 5,5" & οι 5,7" στην ουσία είναι λιγότερες όταν κοιτάς το κινητό όπως όλος ο κόσμος.....

Τα ον σκριν κουμπια ειναι μεγαλη χαζομαρα οντως αλλα εξηγησε μ γιατι οι 5.7 στο σ6 εντζ πλας και στο νοτε 7 ειναι λιγοτερες δεν ισχυει αυτο ουτε καν.Καλο θαναι οταν εχεις αποψη να την εχει λογο εμπειριας οχι απτο ντεμο στον κωτσοβολο

Τα ον σκριν κουμπια ειναι μεγαλη χαζομαρα οντως αλλα εξηγησε μ γιατι οι 5.7 στο σ6 εντζ πλας και στο νοτε 7 ειναι λιγοτερες δεν ισχυει αυτο ουτε καν.Καλο θαναι οταν εχεις αποψη να την εχει λογο εμπειριας οχι απτο ντεμο στον κωτσοβολο

Θες να μου πεις ότι όταν κρατάς ένα π.χ. note 7 θα έχεις την ίδια πληροφορία με ένα note 5; Όταν οι 5,7" στην περίπτωσω του note 5 είναι μπροστά σου απλά ενώ στο note 7 θα χάνεις ένα ελάχιστο από τα πλαϊνά μέρη;

Σε λίγο θα μας πείτε ότι αν η οθόνη θα γίνει κυλινδρική πάλι το ίδιο θα βλέπεις...

Δεν χρειάζεται να  το έχεις κανά τρίμηνο....Άλλωστε και οι αριθμοί το δείχνουν.  Πρακτικά όλα τα κινητά έχουν το ίδιο ύψος και όλα έχουν σχεδόν τα ίδια bezel πάνω και κάτω και αμελητέα στα πλαϊνα (εξαιρείται το edge).

Galaxy Note 4  153.5 x 78.6 x 8.5mm

Galaxy Note 5  153.2 x 76.2 x 7.6mm

Galaxy Note 7  153.5 x 73.9 x 7.9mm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...