Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα κινητό στα 150 -160 ευρώ που να έχει καλή αντιπροσωπεία , να μπορείς να βρεις εύκολα θήκες προστασίες οθόνης και κλπ και να μπορεί να αντέξει στον χρόνο. Πρόκειται να χρησιμοποιείται για facebook internet youtube και γενικά ελαφριά πράγματα

Δημοσ.

Off topic mode: On

Το facebook είναι μια πολύ βαριά διεργασία για συσκευές της μεσαίας κατηγορίας και κάτω, δεν θα 'πρεπε να συμπεριλαμβάνεται στον προσδιορισμό της απλής χρήσης...

Off topic mode : Off

Δημοσ.

Συγνώμη δεν το γνώριζα εγώ λειτουργώ το facebook lite για αυτό είπα απλή χρήση.Με ανησυχεί λίγο η αντιπροσωπεία της huawei 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο κι εγώ ακούω διάφορα για το service της arvato αλλά απο την άλλη το Huawei είναι η μίνι εκδοχή περσινής ναυαρχίδας οπότε έχει δυνατή υποστήριξη ενημερώσεων.

Φήμες λένε οτι το P8 θα πάρει και την 7 nougat οπότε αν ισχύουν, ενδέχεται να την πάρει και το P8 lite αντίστοιχα...

Δημοσ.

Moto G3 16GB με 2gb ram ή moto X 2nd gen. Θα σου πρότεινα με το 1gb που έχω αλλά το φβ και μεσεντζερ απλά πεθαίνουν το κινητό οπότε και χρησιμοποιώ την εναλλακτική του Swipe για φβ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...