deathpao7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Γεια σας.Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα κινητό στα 150 -160 ευρώ που να έχει καλή αντιπροσωπεία , να μπορείς να βρεις εύκολα θήκες προστασίες οθόνης και κλπ και να μπορεί να αντέξει στον χρόνο. Πρόκειται να χρησιμοποιείται για facebook internet youtube και γενικά ελαφριά πράγματα
@topos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Εαν δεν χρειαζεσαι microsd moto x. Εαν χρειαζεσαι κοιτας κ p8lite. 1
sargio01 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Off topic mode: On Το facebook είναι μια πολύ βαριά διεργασία για συσκευές της μεσαίας κατηγορίας και κάτω, δεν θα 'πρεπε να συμπεριλαμβάνεται στον προσδιορισμό της απλής χρήσης... Off topic mode : Off
deathpao7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Συγνώμη δεν το γνώριζα εγώ λειτουργώ το facebook lite για αυτό είπα απλή χρήση.Με ανησυχεί λίγο η αντιπροσωπεία της huawei 1
sargio01 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δεν έχεις άδικο κι εγώ ακούω διάφορα για το service της arvato αλλά απο την άλλη το Huawei είναι η μίνι εκδοχή περσινής ναυαρχίδας οπότε έχει δυνατή υποστήριξη ενημερώσεων. Φήμες λένε οτι το P8 θα πάρει και την 7 nougat οπότε αν ισχύουν, ενδέχεται να την πάρει και το P8 lite αντίστοιχα...
AggelosTz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Moto G3 16GB με 2gb ram ή moto X 2nd gen. Θα σου πρότεινα με το 1gb που έχω αλλά το φβ και μεσεντζερ απλά πεθαίνουν το κινητό οπότε και χρησιμοποιώ την εναλλακτική του Swipe για φβ.
deathpao7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Για το motorola moto X 2nd gen στον skroutz υπαρχει κανα αξιοπιστο μαγαζι απο αυτα που εχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα