theoritikos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Όπως είπαν και τα παιδιά πάνω, βρες μια τηλεόραση με hdmi και σύνδεσε το εκεί. Το λαμπάκι που σου βγάζει, είναι επειδή δεν είναι συνδεδεμένο με κάποια tv. 1
d_gkal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 πράσινο αναβει οταν δε δει σημα απο τηλεόραση. παθων προσφατα
JohnHacked Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δοκίμασε με ενα καλώδιο HDMI να δεις δίνει σήμα. Αν με το HDMI βγάζει πάλι κόκκινο βγάλε και τον δίσκο και δοκίμασε να ανοίξεις την κονσόλα σκέτη. Αν θες να κάνεις βίδες το 360 ( που σε αυτή την περίπτωση δε βρίσκω το λόγο) πρόσεχε το Faceplate. Εχει καλωδιοταινία
hackerW32 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 ειναι μοντελο χωρις hdd, τωρα για tv με hdmi, θα πρεπει να περιμενω τον φιλο μου να γυρισει απο διακοπες. μονο crt τηλεοράσεις στο σπιτι επισης, το faceplate το έβγαλα ιδη. παντως πολυ καλη καλωδιοταινια, δεν σκιστικε οταν τραβιξα το faceplate.. για πολλα πραγματα καποιος δεν θα έβρισκε λογο σε αυτα που κανω βεβαια. ειναι και το οτι μου το χαρισαν, δεν το λυπάμαι ευχαριστω για τα tips παιδια, οταν υπαρξει progress θα σας πω.
theoritikos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Στο τροφοδοτικό τι χρωμα ανάβει στο led όταν πατάς το power στην κονσόλα? Αν παίρνει κανονικά ρεύμα πρέπει να είναι πρασινο. Edit στο forum του Xbox.com λένε πως είναι ο σκληρός που έχει προβλημα http://forums.xbox.com/xbox_support/f/7/t/188728.aspx
hackerW32 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 χωρις hdmi δε μπορεις να το συνδεσεις? ναι, το εκανα και δεν εκανε τιποτα, παλι κοκκινο. Στο τροφοδοτικό τι χρωμα ανάβει στο led όταν πατάς το power στην κονσόλα? Αν παίρνει κανονικά ρεύμα πρέπει να είναι πρασινο. Edit στο forum του Xbox.com λένε πως είναι ο σκληρός που έχει προβλημα http://forums.xbox.com/xbox_support/f/7/t/188728.aspx το ειχα δει και εγω αυτο, το ανοιξα και ειδα πως δεν εχει καν δισκο πανω, μετα θυμήθηκα πως ειναι αυτο με τα 4gb μνημη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα