hackerW32 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 μου ηρθε στα χερια ενα xbox 360 slim (βλεπε φοτο) το ειχε το πιτσιρικι της ξαδελφης της μανας μου μου το χαρισε γιατι έκοψε το καλώδιο οθονης, στο κοματι των rca καλωδίων, αυτο νταξι, φτιαγνετε το καλώδιο. (δεν ξερω τι αλλο μπορει να εκανε) το βαζω που λετε στο ρευμα, πρασινο φωτάκι, περνανε 20 sec (τιποτα στην οθονη) και το φωτάκι γίνετε κοκκινο. σταθερό κοκκινο. το τροφοδοτικό πράσινο hdd δεν εχει πανω του. πηγα να ανοιξω το καπακι του hdd και ηταν γεματο ιστους μεσα rip? υπαρχει τιποτα να δοκιμάσω; ευχαριστω =D
Mr_Terror Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Η κονσολα εχει ανοιχτει ποτε?Μηπως την εχει κανει rgh και εχει θεμα καποιο καλωδιο η το τσιπακι.
hackerW32 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 προσπαθησα να την ανοιξω (εχω αυτο το χουσουρι να ανοιγω πραγματα) δεν εχει ανοιχτει ποτε, το αυτοκολιτο που εχει πισω το εσκισα εγω + οτι δεν εχει καθολου σημαδια απο ανοιγμα wtf χρειάστηκα brute force για να το ανοιξω αλλα εφτασα στο σημείο που θελω περιεργο κατσαβιδι για ανοιγμα και δεν μπορεσα να βγαλω τιποτα περα απο τα πλαστικα τριγύρω εχετε να προτείνετε κανα σετακι με κατσαβιδια για τετοιες βιδες;
Mr_Terror Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Αν θυμαμαι καλα χρειαζεσαι κατσαβιδι Torx T8 και T10.Τα βρισκεις πολυ ευκολα σε μαγαζι που πουλαει εργαλεια. 1
soteras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Άνοιξέ το και καθαρισέ το βάλε και έναν δίσκο πάνω από κανά παλιο υπολογιστή λαπτοπ άμα έχεις πρόχειρο.Επίσης το κόκκινο φωτάκι νομίζω είναι και θέμα θερμοκρασίας.
hackerW32 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 θα το ανοιξω και θα γραψω αποτελεσμα εχω προχειρο δισκο, αλλα δεν θα επρεπε να αναβει χωρις; τοσο καιρο ετσι το ειχανε επισης πρεπει να κανω κανα ειδικό format ή το παιρνει οπως νανε και το κανει αυτο;
theoritikos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Άνοιξέ το και καθαρισέ το βάλε και έναν δίσκο πάνω από κανά παλιο υπολογιστή λαπτοπ άμα έχεις πρόχειρο.Επίσης το κόκκινο φωτάκι νομίζω είναι και θέμα θερμοκρασίας. Δεν δέχεται κανονικούς δίσκους απο laptop το xbox. Θέλει συγκεκριμένους δίσκους... Για αρχή, πόσα κόκκινα led εμφανίζονται? Δοκίμασες να συνδέσεις την κονσόλα με καλώδιο hdmi στην τηλεόραση? Ο δίσκος κουμπώνει στην κονσόλα?
soteras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δεν δέχεται κανονικούς δίσκους απο laptop το xbox. Θέλει συγκεκριμένους δίσκους... Για αρχή, πόσα κόκκινα led εμφανίζονται? Δοκίμασες να συνδέσεις την κονσόλα με καλώδιο hdmi στην τηλεόραση? Ο δίσκος κουμπώνει στην κονσόλα? Χμμμ οκ απλά το είπα γιατί είχα δει στο νετ έναν οδηγό που έβαζε από λαπτοπ δισκό ο τυπάς καθώς ο δίσκος που φοράει το xbox slim είναι sata 2.5 και όλοι οι δίσκοι των λαπτοπ ειναι sata 2.5
Mr_Terror Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 αμα ειναι rgh παιρνει κανονικους απο λαπτοπ δισκους.Διαφορετικα θελει τον δικο του για xbox 360
hackerW32 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δεν δέχεται κανονικούς δίσκους απο laptop το xbox. Θέλει συγκεκριμένους δίσκους... Για αρχή, πόσα κόκκινα led εμφανίζονται? Δοκίμασες να συνδέσεις την κονσόλα με καλώδιο hdmi στην τηλεόραση? Ο δίσκος κουμπώνει στην κονσόλα? ενα κοκκινο στην μεση οχι γιατι δεν εχω tv με hdmi αυτος που δοκιμασα κουμποσε, αλλα δεν ειχε καμια διαφορά. αμα ειναι rgh παιρνει κανονικους απο λαπτοπ δισκους.Διαφορετικα θελει τον δικο του για xbox 360 αυτο ειναι τσιπαρισμα; δεν εχει πειραχτεί καθολου. ακομα.
Mr_Terror Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ναι μπαινει τσιπακι στην μητρικη.Αφου δεν εχει πειραχτει η κονσολα δεν ειναι rgh.
nyne Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μπορει να φταιει κ το καλωδιο αν μπορεις δοκιμασε καπου με ενα hdmi.Αν δεν φταιει αυτο τοτε μπορει να ειναι πολλα πραγματα το πρωτο που κοιτας ειναι η θερμοκρασιες.
hackerW32 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 χωρις καθολου καλώδια δεν ξεκειναει απο μονο του; μονο με το ρευμα πανω;
isim Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Νομιζω οτι σου βγαζει το κοκκινο επειδη δεν δινει καπου σημα. Βρες καλωδιο και συνδεσε το 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα