Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εχω δυο ερωτήματα

1)ποια η διαφορα της iso ελληνικης εκδοσης 64 μπιτ από αυτο το λινκ https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO/ η οποια είναι 3.74 gb me thn antistoixh iso εκδοση που κατεβαζουμε μεσω του MediaCreationTool και είναι μολις 3.06 gb ?ποια μου προτείνετε να εγκαταστήσω,γιατι αυτή η διαφορα ογκου;

2)οποιο iso από τα παραπανω επιλεξω να εγκαταστησω εμπεριεχει μεσα ολοκληρο το λειτουργικο η μονο τις επιπρόσθετες αλλαγες της 1607 εκδοσης;με λιγα λογια το αυθεντικο δισκακι των windows 10 που αγορασα,μπορω να το πεταξω και να φτιαξω ένα καινουργιο δισκακι με την τελεθται εκδοση η μετα απο κάθε φορματ θα πρεπει να κανω εγκατασταση πρωτα το cd tvn win 10 που αγορασα και απο πανω να περναω μια απο τις παραπανω iso εκδοσεις?

ευχαριστω

Δημοσ.

γεια σας εχω δυο ερωτήματα

1)ποια η διαφορα της iso ελληνικης εκδοσης 64 μπιτ από αυτο το λινκ https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO/ η οποια είναι 3.74 gb me thn antistoixh iso εκδοση που κατεβαζουμε μεσω του MediaCreationTool και είναι μολις 3.06 gb ?ποια μου προτείνετε να εγκαταστήσω,γιατι αυτή η διαφορα ογκου;

2)οποιο iso από τα παραπανω επιλεξω να εγκαταστησω εμπεριεχει μεσα ολοκληρο το λειτουργικο η μονο τις επιπρόσθετες αλλαγες της 1607 εκδοσης;με λιγα λογια το αυθεντικο δισκακι των windows 10 που αγορασα,μπορω να το πεταξω και να φτιαξω ένα καινουργιο δισκακι με την τελεθται εκδοση η μετα απο κάθε φορματ θα πρεπει να κανω εγκατασταση πρωτα το cd tvn win 10 που αγορασα και απο πανω να περναω μια απο τις παραπανω iso εκδοσεις?

ευχαριστω

1) το ενα ειναι χωρις γλωσσα εξτρα. δε χρειαζεται, κατεβαζεις οποια γλωσσα θες μετα...

2)ολο το λειτουργικο στην τελευταια εκδοση, καθαρο iso ειναι. αυτο μονο χρειαζεσαι.

Δημοσ.

επειδή δεν θελω να κανω φορματ,αν περασω το iso που κατεβασα με το MediaCreationTool θα χαθουν τα προγράμματα και οι ρυθμισεις η τα windows θα εμφανίζονται μετα την αναβαθμιση όπως και πριν +τις οποιες επιπροσθετες αλλαγες της 1607?

Δημοσ.

Εχει επιλογη να κρατησεις ολα τα αρχεια και ρυθμισεις. Εγω ετσι το κανω σε ολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...