ellat Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Γεια σας. Εχω ενα λαπτοπ 5-6 μηνων με λειτουργικο : windows 10 home 64bit. Αποφασισα να του κανω reset χωρις να κρατησει files και settings , και αφου το reset ολοκληρωθηκε , εμφανιστηκε μπλε οθονη και μου ζητησε να ορισω γλωσσα , ωρα , τοποθεσια κλπ. Αφου τα ορισα , στη συνεχεια πατησα "express settings" , και ο υπολογιστης εκανε restart. Μετα το restart , ξαναεμφανιστηκε η ιδια οθονη , ξαναεβαλα τις ιδιες ρυθμισες , ξαναεκανα restart και παλι εμφανιζεται η ιδια οθονη. Recovery partition δεν υπαρχει και το startup repair δεν βοηθησε. Ξερει καποιος να μου πει τι να κανω για να ξεκολλησει η διαδικασια? Ευχαριστω.
tsakonas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 ποιος ο λογος για reset χωρις να κρατησει ρυθμισεις και αρχεια; Κανε του μια καθαρη εγκατασταση τοτε εδω που εφτασες.
tsakonas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δεν ειναι τοσο καθαρη δυστυχως, προφανες απο το προβλημα του συν ενα σωρο ακομα...just google it
ellat Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Τελικα εκανα καθαρη εγκατασταση. Τωρα ομως δεν εχω wifi και ηχο ,ενω στο device manager μου βγαζει καμια 15αρια unknown devices. Υπαρχει καποιος τροπος να μαθω ποιες ειναι αυτες οι συσκευες , για να κατεβασω τους drivers? Ετρεξα το προγραμμα speccy και δεν βρισκει ασυρματη καρτα , ουτε καρτα ηχου. Το λαπτοπ ειναι κινεζικο , και στο site τους δε βρισκω ακρη. Ευχαριστω για τις προηγουμενες απαντησεις.
spectaculator Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Κατά 99% έχει κολλήσει στην επαναφορά. Κάντο άλλη μια φορά. Στο reboot κράτα πατημένο το shift. Όταν θα μπει στο Windows Recovery Environment πήγαινε Troubleshoot / Advanced Options και διάλεξε Startup Repair. Ακολούθησε τις οδηγίες, άστο να κανει τη δουλειά του και θα φτιαχτεί.
rfc Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Και δες ποιο ειναι το μοντελο της μητρικης σου για να κατεβασεις drivers απο τη σελιδα του κατασκευαστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα