Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους

Προσπαθώ ώρα να βρω σχετικό topic για το παραπάνω θεμα αλλα δεν βρηκα...

Εχω το εξής προβλημα..

Ειμαι συνδρομητης στην vodafone πολλα χρονια και περσυ μου καναν προταση 20.02.15 μου κανανε προταση το red 2 με 24μηνη παραμονη και επιπλεον εκπτωση και επιδοτηση συσκευης

Ελα ομως που πλεον μετα απο 1 χρονο και κατι η wind και η κοσμοτε εχει πακετα ανταγωνιστικα και με εχουν δελεασει να φυγω?

Παιρνω λοιπον τηλ και λεω θελω να φυγω και μ λενε οτι ωραια να πατε στο καλο αλλα ππρεπει να πληρωσετε 315.12 ευρω λεει αναποσβεστο ποσο.

Ετσι λοιπον εγω δεν το αφησα κατω πηρα χαρτι και μολυβι και ερωτω κυριοοι???? που λεει οτι πρεπει να πληρωσω αυτο το ποσο? στο συμβολαιο????

Και ετσι μένουμε να μου πουν σχετικο αρθρο και παραγραφω γιατι κατσε ρε φιλε δεν τους πληρωνεις?

Εχετε ακουσει η αντιμετωπισει κατι σχετικο?

Ευχαριστω πολυ....

Δημοσ.

To λεει στην προταση που εγραψες ο ιδιος.

24μηνη παραμονη.

Γιαυτο και οι "προσφορες" εχουν 12 ή 24 μηνη δεσμευση.

• Like 1
Δημοσ.

Εφ' όσων έχεις χρησιμοποίησει την επιδότηση, είτε για αγορά συσκευής είτε για έκπτωση στο πάγιο, είναι λογικό αυτό που σου ζητάνε. Αλλιώς γιατί πιστεύεις ότι σου έδωσαν την επιδότηση αν όχι για να δεσμευτείς ότι θα πληρώνεις το πάγιο για 2 χρόνια; Για τα ωραία σου τα μάτια; Τι φαντάζεσαι δηλαδή, ότι θα δέχεσαι την προσφορά θα παίρνεις τσάμπα τη συσκευή και μετά θα σηκώνεσαι να φεύγεις; Για το αν είναι καλυμμένοι νομικά δε, μην ανησυχείς...

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους

Προσπαθώ ώρα να βρω σχετικό topic για το παραπάνω θεμα αλλα δεν βρηκα...

Εχω το εξής προβλημα..

Ειμαι συνδρομητης στην vodafone πολλα χρονια και περσυ μου καναν προταση 20.02.15 μου κανανε προταση το red 2 με 24μηνη παραμονη και επιπλεον εκπτωση και επιδοτηση συσκευης

Ελα ομως που πλεον μετα απο 1 χρονο και κατι η wind και η κοσμοτε εχει πακετα ανταγωνιστικα και με εχουν δελεασει να φυγω?

Παιρνω λοιπον τηλ και λεω θελω να φυγω και μ λενε οτι ωραια να πατε στο καλο αλλα ππρεπει να πληρωσετε 315.12 ευρω λεει αναποσβεστο ποσο.

Ετσι λοιπον εγω δεν το αφησα κατω πηρα χαρτι και μολυβι και ερωτω κυριοοι???? που λεει οτι πρεπει να πληρωσω αυτο το ποσο? στο συμβολαιο????

Και ετσι μένουμε να μου πουν σχετικο αρθρο και παραγραφω γιατι κατσε ρε φιλε δεν τους πληρωνεις?

Εχετε ακουσει η αντιμετωπισει κατι σχετικο?

Ευχαριστω πολυ....

Kαπου στο συμβολαιο θα σου γραφει τα ποσοστα που θα πρεπει να πληρωσεις σε προωρη διακοπη

Δημοσ.

Ή πρόωρη διακοπή φέρνει και "penalty" το οποίο θα πληρώσεις.

Αν ήταν έτσι όλοι θα κάναμε 24μηνα και θα περνάμε επιδοτήσεις κινητά και όλα τα υπολοιπα και μετά θα λέγαμε φεύγω ρε δεν μ κάνει.

Δημοσ.

Χαχααα ναι βρε παιδια δικιο εχετεεεε αλλαααααα λεω και 315 πολλα βρε αδελφε μ αχααα οκ παιδια ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

Χαχααα ναι βρε παιδια δικιο εχετεεεε αλλαααααα λεω και 315 πολλα βρε αδελφε μ αχααα οκ παιδια ευχαριστω

Δυστηχως αυτο ειναι το κακο με της επιδοτησης, περνεις συσκευες μεν με καλη τιμη (οχι παντα της περισσοτερες φορες με τιμες ιδιες με του skrotz) σε δεσμεουν για 2 χρονια και αν πας να φυγεις νωριτερα πληρωνεις τα λεφτα που γλυτωσες απο την συσκευη 3-4 φορες

Δημοσ.

Βασικά

Το να κάνεις μία σύνδεση για να πάρεις επιδοτήση για κινητό είναι παντελώς λάθος.(ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια,παλια ήταν καλά σ έδιναν κατι 400-500€ επιδότηση πλέον είναι γελοίες)

Θα δείτε ότι κατά 99% οι εταιρίες πουλάνε τον κινητό με την επιδότηση στο τέλος σε τιμή μαγαζιού σκρουτζ.

Οπότε δεν έχετε κανένα κέρδος αντιθέτως αυτές έχουν γιατί σας δινουν ένα κινητό που γ αυτούς κόστισε 100€ υπερκοστολογημενο στα 300€

Με την επιδότηση το παίρνετε πχ 70€

Με τους 24 μήνες με ένα συμβολαιο στα 35€ κατά μέσο όρο, σας παίρνουν από την τσέπη στα 2 χρόνια 840€

Οπότε ποιος έχει 500%++ κέρδος;;; ;)

Γ αυτό πάντα να μην ζητάτε επιδότηση αλλα μειωση στην τελική τιμή αν θέλετε συμβόλαιο. Συμφαιρει καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Αγορα οποιου κινητου σας βολευει και καρτα.

Οι περισσοτερες εχουν τουλαχιστων 200λεπτα προς ολους με ενα 5ευρω.

Απο εκει κ περα δινουν και αλλα.

Πλεων με cosmo,καρτα βαζω 10ευρω και μου δινουν 400λεπτα εντελως δωρεαν,εαν τυχει κ χρειαστω και αλλα μου δινει παλι με ενα 5ευρω αλλα 400κ τσιμπαω κ ενα προγραμματακι 100sms+120mb internet στο 5ευρω και κανω οσες κλησεις/μυνηματα θελω, προς οπουδηποτε.

Χρειαζομαι λιγοτερο απο ενα 100αρη το χρονο για "επικοινωνια",που παλιοτερα με πολυ πιο μετρημενη χρηση δεν μου φτανανε το διμηνο.

Εαν βγαζανε και κανα σουπερ πακετο ιντερνετ θα κοβα κ την dsl.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά

Το να κάνεις μία σύνδεση για να πάρεις επιδοτήση για κινητό είναι παντελώς λάθος.(ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια,παλια ήταν καλά σ έδιναν κατι 400-500€ επιδότηση πλέον είναι γελοίες)

Θα δείτε ότι κατά 99% οι εταιρίες πουλάνε τον κινητό με την επιδότηση στο τέλος σε τιμή μαγαζιού σκρουτζ.

Οπότε δεν έχετε κανένα κέρδος αντιθέτως αυτές έχουν γιατί σας δινουν ένα κινητό που γ αυτούς κόστισε 100€ υπερκοστολογημενο στα 300€

Με την επιδότηση το παίρνετε πχ 70€

Με τους 24 μήνες με ένα συμβολαιο στα 35€ κατά μέσο όρο, σας παίρνουν από την τσέπη στα 2 χρόνια 840€

Οπότε ποιος έχει 500%++ κέρδος;;; ;)

Γ αυτό πάντα να μην ζητάτε επιδότηση αλλα μειωση στην τελική τιμή αν θέλετε συμβόλαιο. Συμφαιρει καλύτερα.

Ισχυει δυστυχως αλλα η αληθεια να λεγεται σε δελεαζουν και τις περισοτερες φορες πεφτεις θυμα απατης....

για ενα πακετο ....το λεγομενο και πακετο προσφορας -  πακετο σε προνομιακη εκπτωση και αλλα τετοια που δυστυχως καποιους ακομα μας τσιμπανε...

η  τυπου τα εχεις ολα σε ενα πακετακι ευκολα και εκτπωσουλες... ειναι λεξεις κλειδια δυστυχως...

δεν πειραζει σε λιγο συμπληρωνω το 24 μηνο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...