mants118 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 καλά οκ, έχει συμπέσει το παιχνίδι και με το καλοκαιράκι που πολύ κόσμος αγοράζει battery packs!!!! ΟΜΩΣ, ισχύει και αυτό, έχω δει αρκετό κόσμο, πχ ένα παιδάκι με μπανάνα τσαντάκι στη μέση να τροφοδοτεί τους άλλους δύο φίλους του που περπατούσαν μαζί και έπαιζαν το συγκεκριμένο παιχνίδι!!! Επίσης, πολλοί κατασκευαστές πλέον δεν βάζουν αποσπώμενη μπαταρία στα κινητά τους!!!! Επίσης Νο2 , όσο πιο πολύ βλέπω τον καμπουράκο της φωτογραφίας του άρθρου τόσο πιο πολύ το συμπαθώ!!! έχω πρόβλημα;;;; χαχαχα!!!
nzeppos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ωραία. Μπορείτε τώρα να μου πείτε γιατί το γμημένο το Amazon σταμάτησε να στέλνει μεγάλες μπαταρίες και power banks στην Ελλάδα; Μόλις πριν ένα μήνα αγόρασα από εκεί jump starter για το αυτοκίνητο. Τώρα πια κανένα προϊόν του είδους δεν αποστέλλεται Ελλάδα (για την ακρίβεια οτιδήποτε γίνεται shipping fulfilled by Amazon). Μετά από συνομιλίες στο live chat του Amazon άκρη δεν βγήκε, ο κάθε Ινδός έλεγε τα δικά του. Ή κάποιος νόμος περί μεγάλων μπαταριών έχει αλλάξει ή οι κατασκευαστές μουλάρωσαν και έδωσαν οδηγία στο Amazon να μην στέλνει Ελλάδα ή κάτι άλλο περίεργο γίνεται (οι απλές μπαταρίες, πχ. επαναφορτιζόμενες eneloop, εξακολουθούν να στέλνονται κανονικά). Στην Ελλάδα η κατάσταση με τα power banks είναι τραγική, μια γρήγορη ματιά στο skroutz αρκεί...
Regulus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ωραία. Μπορείτε τώρα να μου πείτε γιατί το γμημένο το Amazon σταμάτησε να στέλνει μεγάλες μπαταρίες και power banks στην Ελλάδα; Μόλις πριν ένα μήνα αγόρασα από εκεί jump starter για το αυτοκίνητο. Τώρα πια κανένα προϊόν του είδους δεν αποστέλλεται Ελλάδα (για την ακρίβεια οτιδήποτε γίνεται shipping fulfilled by Amazon). Μετά από συνομιλίες στο live chat του Amazon άκρη δεν βγήκε, ο κάθε Ινδός έλεγε τα δικά του. Ή κάποιος νόμος περί μεγάλων μπαταριών έχει αλλάξει ή οι κατασκευαστές μουλάρωσαν και έδωσαν οδηγία στο Amazon να μην στέλνει Ελλάδα ή κάτι άλλο περίεργο γίνεται (οι απλές μπαταρίες, πχ. επαναφορτιζόμενες eneloop, εξακολουθούν να στέλνονται κανονικά). Στην Ελλάδα η κατάσταση με τα power banks είναι τραγική, μια γρήγορη ματιά στο skroutz αρκεί... Banggood.com φίλε μου. Και στέλνει και πήρα. Και χωρίς μεταφορικά. 1
nzeppos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ναι σε αυτό είχα καταλήξει κι εγώ μετά από σύντομη έρευνα, αφού στο παλιό-καλό ebay το πρόβλημα πλέον είναι τα υπέρογκα μεταφορικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα