Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχύει! Εγώ ήμουν αρχικά σε WinMo... μετά πήγα Android... και κατέληξα iOS... και δεν υπάρχει ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να φύγω απ' το iOS, εφόσον δεν βγει ΕΦΑΜΙΛΛΟ ή ΚΑΛΥΤΕΡΟ λειτουργικό.

Πείτε ό,τι θέλετε... παρουσιάστε ό,τι θέλετε... διαφημίστε ό,τι specs γουστάρετε... το iOS ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ των Apple devices, επιτέλους χωνέψτε το!

Και βασικά... μακάρι να ΜΗ το χωνέψετε και να παραμείνετε εκεί που είστε! ΟΣΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ στην Apple-family, τόσο το καλύτερο! ΑΥΤΟ ήθελε κι ο Τζομπς, ΛΙΓΟΥΣ και εκλεκτούς.

o τζομπς τα φραγκα σου ηθελε οπως ολοι κ σε δαγκωσε με πολυ εξυπνο τροπο

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

"Σημαντική αλλαγή έρχεται με το νέο Home Button που πλέον δε θα πατιέται αλλά θα ενεργοποιείται με την αφή, ενώ ο χρήστης θα αντιλαμβάνεται ότι η εντολή έχει γίνει δεκτή, μέσω της δόνησης" Βλεπε one plus 3 δηλαδή με τα μισα λεφτα!

Οτι να ναι

Δημοσ.

Σοβαρά; Δηλαδή τα προ δεκαετίας τηλέφωνα (HTC, ETEN κ.α.) με windows mobile 5 και 6 που έβγαζαν ήχο από τη mini usb θύρα ήταν τεχνολογικά μπροστά 10 χρόνια; Ένας λόγος που το iphone τότε πέτυχε εμπορικά ήταν η δυνατότητα να συνδέσεις οποιοδήποτε ακουστικό θες από την θύρα. Το ότι σήμερα το 6s έχει το δικό του dac σε χαλά; Ή νομίζεις ότι τα νέα super duper lightning headphones δε θα δουλεύουν σε οποιοδήποτε iphone με lightning θύρα; Η αφαίρεση της θύρας ακουστικών είναι απλά fail για διάφορους λόγους:

1. Θα είναι αδύνατη η ταυτόχρονη φόρτιση του κινητού, τουλάχιστον μέχρι να βγει η ασύρματη φόρτιση. Και μην πει κανείς τίποτα για τα overpriced dongles τρίτων κατασκευαστών... γελάνε και οι πέτρες... Άσε που χάνεται το convenience αυτών των συσκευών.

2. Θα πρέπει το dac να το αγοράζουμε μαζί με τα ακουστικά!!! Δηλαδή αυτό που είχε το iPhone από μόνο του, τώρα θα το πουλάνε τρίτες εταιρείες. Συνεπώς αν κάποιος δεν πάει σε mid - high end headphones (βλέπε 100 ευρώ και πάνω), ουσιαστικά δεν θα ξέρει με 50 και 80 ευρώ τι αγοράζει. Διότι και ποιοτικό dac και ποιοτικά ακουστικά σε αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις. Άσε που όταν θα θες αλλαγή ακουστικού το dac θα το πληρώνουμε εις διπλούν, τριπλούν κ.ά. Μην πιστεύετε τους youtubers και τις παπαδίτσες που λένε. Αυτοί και φράγκα παίρνουν και τα gadgets από τις εταιρείες για δώρο. Αλί σε μας που θα θέλουμε 2 μηνιάτικα...

3. Φθηνά ακουστικά απλώς ξεχάστε τα...

4. Άραγε πόσο θα κοστίζουν τα ίδια τα Apple lightning ακουστικά, αν κάποιος τα χάσει;

5. Αν τυχόν πιαστεί πουθενά το καλώδιο των ακουστικών, κινδυνεύει να σπάσει το πολύ λιγότερο ανθεκτικό lightning βύσμα, ή και να καταστραφεί η lightning θύρα...

Αυτά τα ολίγα... Ξέρω πως τσάμπα τώρα χάνω το χρόνο μου με όλα αυτά αφού κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τις εξελίξεις καλές ή κακές. Η αφαίρεση πάντως της θύρας ήχου είναι κακή εξέλιξη.

Τέλος για όσους δεν το καταλαβαίνουν: Ο δεινόσαυρος δε φεύγει... Απλώς αντί να βρίσκεται μέσα στο κινητό, τώρα θα βρίσκεται μέσα στα ακουστικά και θα τον αγοράζουμε πολύ πιο ακριβά και σε κάθε αλλαγή ακουστικών. Περαστικά μας!

Ας το ανακοινωσει πρωτα, ας δουμε πως αντιμετωπιζουν το προβλημα με την ταυτοχρονη φορτιση και ακροαση, ας δουμε στην πραξη τι χασαμε και τι κερδισαμε και κραζουμε μετα. Τωρα οτι και να λεμε ειναι αλλα λογια ν'αγαπιομαστε.

Οι χρήστες ios μειώνονται με την πάροδο του χρόνου όμως,και θα δούμε κατά πόσο θα ανοίξει η όρεξη σε άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν αυτήν την επαίσχυντη,για εμάς,τακτική.

Η κίνησή της,έχει την ίδια βαρύτητα που θα είχε αν η ms έκανε το ίδιο στα wp.

Πιο κοντά σε αυτά τα επίπεδα αγοράς κινείται πλέον.

Υπερβολη.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και συνήθως με βρίσκουν σύμφωνο οι κινήσεις της Apple, καθώς ταιριάζουν στη φιλοσοφία μου για τις συσκευές μου, αυτή τη φορά δεν ισχύει το ίδιο. Εάν επαληθευτούν οι φήμες το iPhone 7 μάλλον θα είναι "το λιγότερο επιθυμητό iPhone" για μένα.

Δε θυμάμαι καμία άλλη συσκευή της εταιρείας (ούτε καν τις "spin-off" σειρές 5C, SE) που να είναι λιγότερο επιθυμητή σε σχέση με τον προκάτοχό της -- τώρα όμως, το iPhone 7 ενθουσιάζει λιγότερο από το 6S.

Η αφαίρεση της 3,5mm θύρας μαζί με την αφαίρεση του DAC από τη συσκευή, δε βλέπω σε τι μπορεί να ωφελήσει τον χρήστη. Το μόνο που κάνει είναι να δυσκολεύει τη συμβίωσή του με την συσκευή, καθώς θα χρειάζονται πλέον ειδικά καλώδια - μετατροπείς (που να περιέχουν DAC) για να συνδέσει το οτιδήποτε.

Η "διπλή κάμερα" άραγε να καταφέρνει να βγάλει τόσο, μα τόσο πολύ καλύτερες φωτογραφίες ώστε να αξίζει αυτό το (αμφιλεγόμενο) αισθητικό αποτέλεσμα; Δε το νομίζω. 

Η μετάβαση από τα 16, 64 και 128 GiB στα 32, 128 και 256 GiB, σίγουρα είναι θετική βέβαια, εφόσον οι συσκευές μείνουν στο ίδιο price range.

Το Home Button αφής από καλοδεχούμενο έως αδιάφορο - - ανάλογα τα γούστα. Σίγουρα πάντως δε χειροτερεύει την εμπειρία.

Τουλάχιστον ξέρουμε από τώρα πως θα είναι το κεντρικό πλήκτρο στο Galaxy S8. :P

• Like 2
Δημοσ.

Αν και συνήθως με βρίσκουν σύμφωνο οι κινήσεις της Apple, καθώς ταιριάζουν στη φιλοσοφία μου για τις συσκευές μου, αυτή τη φορά δεν ισχύει το ίδιο. Εάν επαληθευτούν οι φήμες το iPhone 7 μάλλον θα είναι "το λιγότερο επιθυμητό iPhone" για μένα.

Δε θυμάμαι καμία άλλη συσκευή της εταιρείας (ούτε καν τις "spin-off" σειρές 5C, SE) που να είναι λιγότερο επιθυμητή σε σχέση με τον προκάτοχό της -- τώρα όμως, το iPhone 7 ενθουσιάζει λιγότερο από το 6S.

Η αφαίρεση της 3,5mm θύρας μαζί με την αφαίρεση του DAC από τη συσκευή, δε βλέπω σε τι μπορεί να ωφελήσει τον χρήστη. Το μόνο που κάνει είναι να δυσκολεύει τη συμβίωσή του με την συσκευή, καθώς θα χρειάζονται πλέον ειδικά καλώδια - μετατροπείς (που να περιέχουν DAC) για να συνδέσει το οτιδήποτε.

Η "διπλή κάμερα" άραγε να καταφέρνει να βγάλει τόσο, μα τόσο πολύ καλύτερες φωτογραφίες ώστε να αξίζει αυτό το (αμφιλεγόμενο) αισθητικό αποτέλεσμα; Δε το νομίζω. 

Η μετάβαση από τα 16, 64 και 128 GiB στα 32, 128 και 256 GiB, σίγουρα είναι θετική βέβαια, εφόσον οι συσκευές μείνουν στο ίδιο price range.

Το Home Button αφής από καλοδεχούμενο έως αδιάφορο - - ανάλογα τα γούστα. Σίγουρα πάντως δε χειροτερεύει την εμπειρία.

Τουλάχιστον ξέρουμε από τώρα πως θα είναι το κεντρικό πλήκτρο στο Galaxy S8. :P

Ας ελπισουμε τουλαχιστον να ειναι πιο ανθεκτικο απο το phisycal :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...