Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά υπήρχε προσφορά αλλά τελείωσαν. 

Homtom-ht17-pro-offerta-gearbest.png?w=1

Από εδώ το είδα μιας κ ούτε εγώ το πρόλαβα: http://gizchina.it/2016/08/homtom-ht17-pro-offerta-gearbest/

Dead το live chat τους ε;  :lol:

Αν κάποιος είναι γεννημένος με υπομονή να περιμένει να έρθει η σειρά του 1-2ώρες θα πιάσει γραμμή! χαχαχα

Ποτέ δλδ...

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει έχουν φτάσει σε αστεία επίπεδα οι τιμές πλέον! Πολύ καλή προσφορά!

Μα δεν υπάρχει προσφορά!

Δημοσ.

Υπήρχε όμως.

Αγόρασε κάποιος.....αν ναι ας μας το πει.....

Αλλα και να έχει παρει κάποιος άλλα λεει η προσφορά(απο 8-12) και άλλο βλέπω να ισχύει...

'Οπως και να έχει κάτι δεν παει καλά......

Δημοσ.

Επικοινωνησα με το chat του gearbest κι μου ειπαν οτι τελειωσε η προσφορα

.....απο τη αποία δεν πρόλαβε ΚΑΝΕΙΣ!

Και γράφουν ότι ισχύει απο 8 εως 12 Αυγούστου!!!ΣΟΥΠΕΡ!!!!

Δημοσ.

Εμενα παντως στο live chat μου ειπαν οτι δεν ηξεραν τι εγινε.. Γι αυτο εστειλα το ticket.. Περιεργη προσφορα παντως.. Γιατι μονο σε ενα σημειο εδειχνε οτι ηταν για τις πρωτες 100 παραγγελιες... 

• Moderators
Δημοσ.

Εντάξει έχουν φτάσει σε αστεία επίπεδα οι τιμές πλέον! Πολύ καλή προσφορά!

Δεν υπηρξε - εδω σε μας τουλαχιστον.

Μα δεν υπάρχει προσφορά!

Ακριβως.

Υπήρχε όμως.

Οχι, απο την ωρα που ανοιξε το θεμα (απο την ωρα που το ειχε αντιληφθει δηλαδη αρα και πριν το ανοιξει ο συμφορουμιτης), εβλεπε οτι ΔΕΝ υπαρχει η τιμη της "προσφορας".

Ε το λέω για όσους πρόλαβαν! :)

Κανενας δεν προλαβε οπως λεω και παραπανω. Αλλοι πιθανον να προλαβαν στα πιθανα 30 δευτερολεπτα που/αν υπηρξε πραγματι το οποιο αποθεμα. Αγνωστο ποτε (ώρα, αφου η μερα ειναι δεδομενη -σημερα- συμφωνα με το 8-12 Αυγουστου) και για ποσα δευτερολεπτα/λεπτα.

Μια προσφορα που δεν υπηρξε για το φορουμ μας ποτε λοιπον, θα βαλω στον τιτλο το σχετικο πρωτοφανες tag και κλειδωνω. ;)

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...